TwistedMind
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.05.2009
- Poena
- 745
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-13600KF & Noctua NH-D15S chromax.black
- Matična ploča
- Gigabyte Z790M AORUS ELITE AX
- RAM
- Corsair VENGEANCE 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz C36
- GPU
- ASRock RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC
- Storage
- 1TB Samsung 990 PRO NVMe M.2 SSD
- Zvuk
- FiiO K7 + HiFiMan Sundara, Soundpeats H1 TWS
- PSU
- Seasonic Prime PX 850W Platinum
- Kućište
- Cooler Master Storm Trooper
- Monitor
- 2x ASUS MG279Q
- Miš & tastatura
- Logitech G502 LIGHTSPEED & Asus ROG Falchion MX Brown
- Ostale periferije
- Playstation 5
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14
- Pametni uređaji
- Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS
- Pristup internetu
- Optički internet
Nešto mi se čini da je došlo vreme da se sa Hisense pređe na neki novi TV, ovog puta OLED jer isti više nije rezervisan samo za manjinu.
Od početka razmatranja nisam ni pogledao u pravcu bilo čega drugog osim LG. Trenutni plan je da sačekam blak friday i vidim da li će mađari i možda ananas imati neku akciju koja ima smisla. Ako bih sada odmah uzimao, poručio bih C4 48" od mađara za oko 720eur.
U zavisnosti od stanja tržišta za black friday, možda uzmem C5, a možda i G5, mada ne verujem da će on biti u budžetu.
Sada dolazimo do naziva teme, mora li to uopšte da bude LG? Nisam gadljiv na brednove, samo mi je izgledalo kao da je LG logičan izbor pri kupovini OLED.
Sve u svemu, dajte predloge za podjednako dobar TV u tom cenovnom rangu oko 700eur.
48-50" je zapravo ono što mi trenutno najviše treba, ali do max 55" je sasvim u redu.
Od početka razmatranja nisam ni pogledao u pravcu bilo čega drugog osim LG. Trenutni plan je da sačekam blak friday i vidim da li će mađari i možda ananas imati neku akciju koja ima smisla. Ako bih sada odmah uzimao, poručio bih C4 48" od mađara za oko 720eur.
U zavisnosti od stanja tržišta za black friday, možda uzmem C5, a možda i G5, mada ne verujem da će on biti u budžetu.
Sada dolazimo do naziva teme, mora li to uopšte da bude LG? Nisam gadljiv na brednove, samo mi je izgledalo kao da je LG logičan izbor pri kupovini OLED.
Sve u svemu, dajte predloge za podjednako dobar TV u tom cenovnom rangu oko 700eur.
48-50" je zapravo ono što mi trenutno najviše treba, ali do max 55" je sasvim u redu.