Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Nobody 2
Glupo zabavan film
Iako ne dosta lošiji od keca opet je bolji od 99% superhero smeća
Samo štancuj

Weapons
Dobar black magic horor, ali ništa više od toga.
5/10

Ali ni blizu "Hereditary" koji je najbolji black magic horor i po mom mišljenju, najbolji horor u poslednjih 15 god 😊

The Life of Chuck simpatičan film. Najviše mi se svidja što je van šablona.

Dont watch this crap je pravi naziv ovog...sta god je posto deluje kao neki gej promo materijal koji pustaju po prajdovima ili gde vec...
Pokusao sam da nadjem sta je ovo snimljeno i ovo je radila Koenova zena koja je lezbejka, ima decu s njim i devojku. On takodje ima devojku i zivi s zenom...

Weapons
5/10

Ali ni blizu "Hereditary" koji je najbolji black magic horor i po mom mišljenju, najbolji horor u poslednjih 15 god 😊
Meni se donekle i svideo 6.5/10, čak me je poslesdjih par minuta filma nasmejalo crnim humorom

Odličan, rađen po istinitim događajima.
Dobra glumačka postava.

7.5/10
Legendaran film, po meni, obavezno štivo

Meni se svidelo apsolutno sve što je Mike Flanagan radio, pa i The Life of Chuck baš jedinstven film.

Nobody 2
6.5/10
Klasičan film za razbibrigu, dosta akcije, malo humora i to je to. Wick, Stetam i Nobody.
Zanimljivo je da su glavni glumci svi 60+ godina.

Weapons - занимљив филм, видим да спремају и филм који ће нам објаснити историју тета Гледис.
Може 7/10. Мислим - толико сам га оценио на IMDB, реално пре бих дао 6,5 али нема половичних бројева .

Weapons - занимљив филм, видим да спремају и филм који ће нам објаснити историју тета Гледис.
Може 7/10. Мислим - толико сам га оценио на IMDB, реално пре бих дао 6,5 али нема половичних бројева .
Ne treba nam istorija zene Eda Harisa. :D
To pricaju za svaki film koji uzme pare pa naprave glupost koju niko trazio nije, ali uglavnom ne naprave nista.
Ni originalni scenario nije njihov nego su ga otkupili pa prepravljali x puta (direktor ima zenu, uciteljica nije tugica...) mada je dobro to ispalo od tih 100 strana.
Ako se neko pitao kako je moguce da film ne sadrzi Pedra, Brolinova uloga je ponudjena njemu ali je ovaj otisao da snima glupi fantastic 4.

Weapons - bolji od očekivanja i vrlo dobar. Hereditiary klasa iznad.

Weapons
5/10

Hereditary je najbolji horor koji sam u zivotu gledao.

U kategoriju slicnih bih eventalno mogao da uvrstim Sinister, sve ostalo boza...
Mozda treci bude weapons, ne znam, nisam ga jos pogledao, cekam da izadje u Rusiji na Blureju.. :)

Poslednja izmena:
@srkiller počeo si da gledaš horore 2018. godine? :LOL:

U kategoriju slicnih bih eventalno mogao da uvrstim Sinister, sve ostalo boza...
Mozda treci bude weapons, ne znam, nisam ga jos pogledao, cekam da izadje u Rusiji na Blureju.. :)
Hereditary je vrhunski, ponajviše zbog Toni Collete i njene bolesno dobre glume dostojne Oskara i poređenja sa Meryl Streep.
Hereditary, Conjuring 2 i The VVitch najbolji horori u poslednjih 15. godina. Moje skromno mišljenje.
Volim, jakooo volim i fan sam Ethana Hawkea i Sinister je sjajan horor ali nije ni blizu gorepomenutima.

Moja topla preporuka ti je za ove- Hellraiser prva 4 dela, The Descent, The Descent, High Tension, Martyrs i posebna ali posebna preporuka za ova dva kosmička Lovecraftian horora:
In the Mouth of Madness i Event Horizon !!!!

Babadook je isto u vrhu.

Mislim da ni jedan ovde koji si nabrojao ja ne bih ni svrstao u horore.
2 scene imaju oba filma, al iskreno gledao sam komedije koje imaju vise i kvalitetnije scene horora.

Zna se sta su horori

ima jos gomila naravno, samo ko ce da ih se seti sve

Ja ne mogu da svarim Megan Fox, odavno je plastično čudovište. Tek joj 38 godina a na šta će da liči za još pet ili deset godina ostaje da vidimo.
----------
Repriza, klasično roštiljanje ili što bi ameri rekli loud dumb action movie.

Nazad
Vrh Dno