Šta je novo?

Apple TV+

Očito su neke od bitnih faca tamo u Appleu iz Slovenije i Moldavije...

Nema drugog objašnjenja!

Očito su neke od bitnih faca tamo u Appleu iz Slovenije i Moldavije...

Nema drugog objašnjenja!
Dato ti je objašnjenje.
Očito je do nekih glupih propisa oko kojih im se nije dalo zafrkavati. Mislim na uvođenje iTunes Storea.
Ni Google Movies (rent/buy) nije dostupan u Srbiji, Crnoj Gori, Albaniji, Rumuniji i sl. Samo u SLO, BiH i HR. Znaci da ih nešto koči, a realno smo nebitni da se oni tu nešto puno trude.

Moze li se po principu nekih drugih servisa uzeti student plan za apple music(uklljucen i apple tv+) na India store? Jel neko probao sa onim formularima? Cijena smijesna

Moze li se po principu nekih drugih servisa uzeti student plan za apple music(uklljucen i apple tv+) na India store? Jel neko probao sa onim formularima? Cijena smijesna
Može. Pre par dana sam produžio studentski status za Apple Music (uz TV+ uključen).

IMG_7351.jpeg

kliknuo sam danas Apple one trial mjesec dana..probacu ovaj student kad mi ovo istekne, ionako mi samo treba music i apple tv

Ja koliko znam nije moguce jer mora se proci validacija kroz validnu studentsku email adresu. I to samo univerziteta/skola koje su podrzane.

Kako si se verifikovao kao student?
Uploadovao studentsku potvrdu koja kruži na Tidal temi. Samo svoje ime upisao.

Btw istu potvrdu iskoristio sam i za YouTube i Peacock (1.99$ za studente). A moguće je i Spotify + Hulu za 5.99$.
Ja koliko znam nije moguce jer mora se proci validacija kroz validnu studentsku email adresu. I to samo univerziteta/skola koje su podrzane.
Ne, postoji mogućnost i upload potvrde.

Poslednja izmena:
Uploadovao studentsku potvrdu koja kruži na Tidal temi. Samo svoje ime upisao.

Btw istu potvrdu iskoristio sam i za YouTube i Peacock (1.99$ za studente). A moguće je i Spotify + Hulu za 5.99$.

Ne, postoji mogućnost i upload potvrde.
Sad probah, nece. Promenio sam samo ime, da li bi bio ljubazan da napises kratko uputstvo?

Mogao bi i meni isto to uputstvo na DM da posaljes

Sad probah, nece. Promenio sam samo ime, da li bi bio ljubazan da napises kratko uputstvo?
Nema tu ništa specijalno (evo kolega je postavio link do uputstva). Ime i prezime, datum rođenja, naziv fakulteta i država koju ukucas tamo za verifikaciju moraju se poklapati sa ovom potvrdom koju ispunjavaš.

@S03 za Spotify + Hulu, pretpostavljam samo treba da se dokument iz Tidal teme prepravi da bude neki američki univerzitet?

Meni nije prosla verifikacija za americki Apple Music Student plan.

Ako se pretplatim preko indije za apple tv+, jel isti filmski i serijski katalog kao za korisnike usa appletv+ pretplate?

Video sam da mogu da se pretplatim i na MLS preko indije,ali mi ne daje opciju da se pretplatim na MLB,posto sam citao da i MLB ide preko apple tv+

Sve si ispunio prema uputstvu? Koju grešku si dobio?
Upucuju na SheerID da se ulogujes ili preko edu mejla. Alternativa je da posaljes dokument tj ono sto se ovde deli. Izmenio sam sve i poslao i odbili mi verfikaciju.

Upucuju na SheerID da se ulogujes ili preko edu mejla. Alternativa je da posaljes dokument tj ono sto se ovde deli. Izmenio sam sve i poslao i odbili mi verfikaciju.
Istim fontom si napisao sve i svaki podatak sa dokumenta se poklapa sa onim kojeg si morao da utipkas? (Država, ime, prezime (pazi slova č/ć…), univerzitet, država, datum rođenja, datum studiranja (sad bi već trebala biti 2025/26 godina).

Nazad
Vrh Dno