Dato ti je objašnjenje.Očito su neke od bitnih faca tamo u Appleu iz Slovenije i Moldavije...
Nema drugog objašnjenja!
Nije dostupno na Apple TV+ van Izraela.Zasto na Indijskom Apple tv-u jos uvek nema Tehran S3?
Izaslo je odavno...
А не могу нигде да нађем са енглеским титлом,на сваком је изреалски превод.Nije dostupno na Apple TV+ van Izraela.
Samo prve dve sezone jesu.
Kako si se verifikovao kao student?Može. Pre par dana sam produžio studentski status za Apple Music (uz TV+ uključen).
Pogledajte prilog 492549
Uploadovao studentsku potvrdu koja kruži na Tidal temi. Samo svoje ime upisao.Kako si se verifikovao kao student?
Ne, postoji mogućnost i upload potvrde.Ja koliko znam nije moguce jer mora se proci validacija kroz validnu studentsku email adresu. I to samo univerziteta/skola koje su podrzane.
Sad probah, nece. Promenio sam samo ime, da li bi bio ljubazan da napises kratko uputstvo?Uploadovao studentsku potvrdu koja kruži na Tidal temi. Samo svoje ime upisao.
Btw istu potvrdu iskoristio sam i za YouTube i Peacock (1.99$ za studente). A moguće je i Spotify + Hulu za 5.99$.
Ne, postoji mogućnost i upload potvrde.
Nema tu ništa specijalno (evo kolega je postavio link do uputstva). Ime i prezime, datum rođenja, naziv fakulteta i država koju ukucas tamo za verifikaciju moraju se poklapati sa ovom potvrdom koju ispunjavaš.Sad probah, nece. Promenio sam samo ime, da li bi bio ljubazan da napises kratko uputstvo?
Tako je. I za Peacock isto.@S03 za Spotify + Hulu, pretpostavljam samo treba da se dokument iz Tidal teme prepravi da bude neki američki univerzitet?
Sve si ispunio prema uputstvu? Koju grešku si dobio?Meni nije prosla verifikacija za americki Apple Music Student plan.
Da jer su svakako dostupni samo Apple originalni filmovi/serije. Ponuda je ista u svim državama.Ako se pretplatim preko indije za apple tv+, jel isti filmski i serijski katalog kao za korisnike usa appletv+ pretplate?
Upucuju na SheerID da se ulogujes ili preko edu mejla. Alternativa je da posaljes dokument tj ono sto se ovde deli. Izmenio sam sve i poslao i odbili mi verfikaciju.Sve si ispunio prema uputstvu? Koju grešku si dobio?
Istim fontom si napisao sve i svaki podatak sa dokumenta se poklapa sa onim kojeg si morao da utipkas? (Država, ime, prezime (pazi slova č/ć…), univerzitet, država, datum rođenja, datum studiranja (sad bi već trebala biti 2025/26 godina).Upucuju na SheerID da se ulogujes ili preko edu mejla. Alternativa je da posaljes dokument tj ono sto se ovde deli. Izmenio sam sve i poslao i odbili mi verfikaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari