Šta je novo?

Usisivač tj set dodataka za čišćenje automobila

XACAH

Cenjen
Učlanjen(a)
23.04.2011
Poena
180
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 3600
Matična ploča
B450M Mortar
RAM
Kingston Fury 16gb
GPU
AMD Radeon RX580
Storage
Samsung 990 Pro
PSU
Corsair RM650x
Kućište
Fractal Design Define Mini 7
Monitor
Dell U2312HM, AOC
Miš & tastatura
Logitech K520, Logitech G502X
Laptop
Microsoft Surface Pro 4
Tablet
Apple Ipad Air 3
Mobilni telefon
Apple Iphone 13 mini
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Active II, SONY 1000XM2, GoPro Hero 8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
  3. Wireless provajder
Ja sam malo bolestan glede pranja i čišćenja automobila, tako da svoje automobile, ručno, jednom ili dva puta mesečno detaljno operem i to traje par sati minimum. E sad nikada ne kupih set dodataka za usisiavnje i interesuje me kakva Vi imate iskustva u tom delu, mada sam video i neke specijalizovane usisivače za čišćenje automobila poput ArmourALL i sličnih.
Trenutno koristim EINHEL 1930 usisivač i zanimaju me alternative, da li uzeti neko specijalizovano rešenje ili samo dokupiti set dodataka.
Takođe da li neko od Vas koristi one male aku rotacione četke za čišćenje guma, patosnica itd... i ako koristite koji model preporučujete. Hvala

Hahaha očito nisi oženjen i bez djece pa ti se da toliko da lickaš.
Ja sam ljetos kupio svu kozmetiku za čišćenje kožnih sjedišta ali mi se nije dalo, vrućine su bila paklene, ako bude lijepih dana ovaj mjesec, možda se i nakanim da očistim sjedišta u autu i da ga ispoliram nako veoma dugo vremena.
Imam četke ali kada god odem da operem auto na autopraonu, uvijek zaboravim akku...

Imam troje dece i suprugu, ali jednom u tri i četiri nedelje se posvetim detaljno automobilu... pranje je dobro kao trening, a nije lose ni za odmoriti glavu ;)

Bude povremeno u Lidlu set dodataka za usisavanje automobila, kupio sam pre nekoliko meseci, i odlican je za sve delove automobila.

Ako se pojavi opet u lidlu usisivac, javljajte 😀

Je l ovaj usisivac iz lidla koji je sad u ponudi ok?

Jedino sto ja ne vidim da ima punjac, baterija ima...

Nema specifikace, koja snaga..

Prilozi

• Screenshot_20250904_215327_Chrome.jpg
    Screenshot_20250904_215327_Chrome.jpg
    113.5 KB · Pregleda: 34
Usisivac je korektan, ne ocekuj nikakva cuda ali za osnovno usisavanje je ok... Samo sto nisi dobro video, u ovoj ponudi ne dobijas ni bateriju ni punjac... Vidis da je baterija siva i ima X a i ispod pise ali je kompatibilan sa svim parkside baterijama...

• Like
Reagovanja: M J
Nazad
Vrh Dno