Meni nestaje slika na svakih 5 min na trenutak. Totalan krs su im dekoderi i treba da ih kupi neko.Drugar mi rekao da mu je crkao adapter za laki jedno 5-6x i kaze da su bas losi. Ostalima?![]()
Da to je taj router, opticki kabl ulazi u router u zeleni konektorDaju sada ovaj model, tp link XC220-G3v i za hibridnu optiku i za pravu optiku, jer ima pozadi 4 lan izlaza, a wan mu je optika. Ko uzme hibrid optiku, jedan lan port stave u wan mod, a ko uzme optiku ide kabal direktno u ruter.Pogledajte prilog 503867
Pretpostavljam da ti je samo wifi problem, da si na kablu u punoj brzini? sto se tice wifi ono sto je bitnije od rutera je tvoje okruzenje, ako si na istom ili slicnom kanalu kao neki komsilja koji ako ima neki jaci ruter onda dzaba i bolji ruter, skini na windows storu WIFI Analyzer (ili neku alternativu) promeni na 2.4 ili 5 ghz i videces sve okolne mreze i koliko su jake za kanal izaberi neki sto dalji od najjaceg komsije, i to ce ti znatno popraviti vezu. U tom slucaju nemoj ostaviti auotmatic kanal vec neki konretni najslobodniji. Vidis kod mene na slici ja sam za 2.4 pobegao na 13 kanal i tu vladam situacijom nad komsilukom, ovaj zeleni mora da pobegne posto sam jaci. za 5GHZ sam imao samo jednog koji se palio svremena na vreme i bas u to vreme mi skrnavio wifi isto posle promene nemam vise problema.Koliki vam je stvarni protok? Konkretno koristim na optici njihov najjaci paket sa protokom DL do 4,5Gb/s i UL do 1GB/s i ovo mi je rezultat na 5G wifi mrezi sa njihovim tplink novim routerom. Uvalili su mi wifi5 umesto wifi6 router, kazu nemaju uopste...
Pogledajte prilog 503863
Na mts-u mi je rezultat bio 400/400
Pa dzaba ti sto placas najskuplji paket kad nisi podesio. Ja imam najjeftiniji paket 200/20 i ovo mi je najmanja brzina na wifi u celom stanu:Koliki vam je stvarni protok? Konkretno koristim na optici njihov najjaci paket sa protokom DL do 4,5Gb/s i UL do 1GB/s i ovo mi je rezultat na 5G wifi mrezi
Pogledajte prilog 503863
dual wan sem load balancinga ne moze da se ubrza, ono sto mislis jeNe znam jel bilo do sada, ali da li je iko uspeo da izvuce vise od 1gbit na optici na bilo koji nacin? Neki dual wan da se povuce sa dva porta pa merguje ili tako nesto ili spoof ONT ili tako nesto? Nije da mi je neophodno, ali sto da ne![]()
Ja sam preko akvizitera dobio 4m gratis pa 20 meseci 50% off, s tim da mi je receno da je ova akcija 4m gratis trajala do 1.9...ja presao sa SBB.OVo i mene zanima, SBB ugovor mi je istekao pa razmisljam da predjem na Orion. Koliko mogu da izvucem popust trenutno, zna li se?
Jedan laki box sam razduzio po isteku prvog ugovora, drugi je i dalje tu (3.5 god). Sve je i dalje fabricki i ispravno. Jedino sto im onaj BT daljinac zdere baterije, ali radi HDMI-CEC pa ga kontrolisem daljincem od TV.Drugar mi rekao da mu je crkao adapter za laki jedno 5-6x i kaze da su bas losi. Ostalima?![]()
imas na svakoj 10 strani unazd utiske i rec o toj "wifi optici" pa malo prelistajRaspitao sam se, kod mene u zgradi izgleda nema optika i varijanta je samo WiFi6, to mi se nesto bas i ne svidja. Antena na vrh zgrade i onda utp do stana? Jel ima neko to?
Plus saglasnost stanara za postavljanje antene na zgradu (meni tražili, zato sam odustao od Oriona. Grad Bor je u pitanju)Raspitao sam se, kod mene u zgradi izgleda nema optika i varijanta je samo WiFi6, to mi se nesto bas i ne svidja. Antena na vrh zgrade i onda utp do stana? Jel ima neko to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari