Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Tražim jedan slot za Netflix (gledao bih na Apple TV-u, tako da ne bi bilo problema sa domaćinstvom itd)

Nudim: Disney+, Prime Video, HBO Max

Nudim EON TV slot nova pretplat sa svim sportskim kanalima za Apple TV+

Ja dajem Prime za EON tv slot, ili dogovor na pp.

Nudim Iris Go sve Arene u paketu , 4 u Box 4 200 GB, Yetel tv m paket 3 slota slobodno.
Trazim. Skyshowtime preminum, Surfsark vpn, Netflix 4k.

Potreban Iris GO slot za PC (filmski i deciji kombo paketi), nudim VOYO ili HBO MAX (Standard) slot za bilo koj uredjaj.

Ponuda Supernova MOVE tv slot ,aktivacija kodom,zamena za EON full ili premijum tv slot

Treba mi EON TV PREMIUM (van ili u mreži svejedno) za aktivaciju kodom na android stiku.

Nudim HBO MAX Standard za 2 uređaja i legalni ruski ključ za Kaspersky Premium android antivirus na 90 dana pa kad istekne ponovo se aktivira istim ključem i tako lifetime.

Treba mi EON TV PREMIUM (van ili u mreži svejedno) za aktivaciju kodom na android stiku.

Nudim HBO MAX Standard za 2 uređaja i legalni ruski ključ za Kaspersky Premium android antivirus na 90 dana pa kad istekne ponovo se aktivira istim ključem i tako lifetime.
Moguć je i drugi dogovor.

Nudim Yetel TV M paket, 4u Box 4 200GB mts, Iris GO sve Arene Premium i ostale u ponudi.
Trazim skyshowtime Premium, Netflix 4k, HBO MAX.

Imam srpske Spotify slotove koje menjam za EON Premium aktivacija TV kodom i srpski YouTube Premium.
Amazon Prime menjam za SkyShowtime

Tražim YouTube Premium nalog i EON nalog, a mogu da ponudim Amazon Prime nalog - aktivacija kodom na TV.

treba mi yettel n1 tv slot (imam yettel lte net), ili orion visok kvalitet,,
dajem yt premium i hbo 1080p djuture

Treba mi Supernova MOVE slot paket sa svim kanalima za aktivaciju kodom na android stiku.

Potreban: eon tv van mreze
U zamenu nudim 2 (dva) srpska YT premiuma.

Nudim HBO MAX (supernova standard)

Trazim: slot za smart TV ( Move, Iris, Eon, Yetel)

Nudim Yetel TV M paket, 4u Box 4 200GB mts, Iris GO sve Arene Premium i ostale u ponudi.
Trazim skyshowtime Premium, Netflix 4k, HBO MAX. Neka se javi neko sa mts brojem a da ima net boost da ga ubacim u 4u box 4 da delimo 200 GB na dve godine ionako mi propada i ako nemate sta da ponudite..

Nudim SkyShowtime slot, HBO Max ceo nalog.
Trazim Youtube Premium i Disney + .

Nudim: HBO Max Standard, Skyshowtime Standard, Prime Video, Deezer Premium, Microsoft 365
Potreban: EON Smart TV slot, Disney+

Nudim YouTube premium srpski za HBO Max Premium ili Eon slot za smart TV

Nazad
Vrh Dno