Šta je novo?

Generacijo Z ne brini da li će biti posla na Zemlji: Altman, Bezos i Mask obećavaju da ćete ionako uskoro raditi u svemiru

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
JeffBezos-Blue-Origin-posao-u-svemiru-je-izvestan.webp

Generacijo Z ne brini da li će biti posla na Zemlji: Altman, Bezos i Mask obećavaju da ćete ionako uskoro raditi u svemiru​

Dok AI briše početničke poslove, milijarderi predviđaju da će nova radna mesta biti u svemiru, od turizma do kolonizacije planeta

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/g...avaju-da-cete-ionako-uskoro-raditi-u-svemiru/

Radicemo taman koliko je Bezosova zena bila u svemiru.

Posaljes cukununuka da konobarise u rizortu na Jupiteru, Amazon ga vrati sa facehuggerom na licu.

Ovu vest nisam ni procitao, cak ni ceo naslov...
jer bi bio TV shop publika.. procitao sam prve 2 reci naslova, i kortizol mi skocio na infinite!
Zasto ovo radite sredom, jel to dobro za publiku koja prati,
jel ovo unapredjuje nesto na ovom forumu, svetu, galaksiji...?

EDIT:
+ za facehuggere na zemlji!

nista ne verujem njima ni nasima, ja sam 1971 ....... ne verujem da ce covek otici na bilo koju planetu u narednih najmanje 100 godina, ali da tamo moze da zivi i sve je suludo i prica za ne razumem ni koga da tako nesto poveruje, pa imamo slituaciju da ljudi na zemlji nazalost umiru od gladi i to 100 homosapiensa na 1 minut , porazavujece je najblaza rec..... ne zelim da ni da komentarisem dalje teska je to tema ali za objasniti ... ne mogu sada da se setim jednog izuzetno cenjenog clana foruma mislim da je IGORITZA koji je pre pre 10ak godina rekao naravno malo inspiracije malo realnosti citiram " zeleo bi da svi poumiremo od crne rupe u svemiru jer sto je rupa veca vreme tezu nuli .......samo zdravlja i zdravog razuma zelim svima ...pozz

Ako ti je Igoritza cenjeni clan...
Vidi se da si 71'.

Bio je sarkastičan, pretpostavljam.

Nema sanse...

Gen X Vs Millennials fight ... sa formulom :ROFLMAO:

Ako je Igoritza toliko cenjen, zasto je onda na svakom mogucem mestu na internetu zavrsio banovan... :D

PS: Cek da se spustim na tvoj nivo.
Reaction score:
8 - 221 vs 1806 - 3813

Jel pobedio neko u ovoj patkometriji?

Svemirom ce se putovati...nikada.Ili dok neko ne otkrije zacin iz Dine.

Što ste toliki skeptici za svemir? Kako mislite da dobijete fejshagere ako nemate vere...
Ljudi, pa imamo rakete odavno, ono jeste nasa izgubila tehnologiju za odlazak na mesec, ali ISS radi lepo.
Igoritza je bio definitivno zanimljiv lik, koliko me sećanje služi. :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno