Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Da, dođu tako godine kada prestaneš modovati Kodi, mjenjati teme na android telefonu, sada samo stavim sliku klinaca da su "sa mnom" i dok sam na poslu :D, pa prestaneš mjenjati wallpapers na desktopu, dobar je i onaj koji dođe uz instalaciju...kada se samo sjetim vremena kada sam "šminkao" win XP :D

Омладино... Шта предлажете од кожа (да не кажем скинова, јелте) за кодиН, а да је сеху (илити љепо). Хтео бих мало да освежим овај учмали изглед кодина. Bingie у лаганој верзији (лајт, посно, без јаја) ћу управо да поставим, али да чујем и ваше предлоге.

Напомена: ће да се користи на боксу са S905x4 3/32 или евентуално на Realtek RTD1325 4/32
Nimbus.

Juče posle više meseci pustio film preko kodija, opensubtitles učita titlove, ali koji god da otvorim stoji nebuloza nešto kao "postani vip član...". Šta sam propustio, pretraga ne govori mnogo?

Propustio si to da verovatno imaš nalog i addon za .org a treba ti za .com. Na .com je valjda free a .org su VIP prevodi, tako nešto, nisam 100% siguran ali taj neki fazon.

Омладино... Шта предлажете од кожа (да не кажем скинова, јелте) за кодиН, а да је сеху (илити љепо). Хтео бих мало да освежим овај учмали изглед кодина. Bingie у лаганој верзији (лајт, посно, без јаја) ћу управо да поставим, али да чујем и ваше предлоге.
bingie light meni najbolji, probao svašta i vratio se na njega

Напомена: ће да се користи на боксу са S905x4 3/32 или евентуално на Realtek RTD1325 4/32
ja sam na arctic horizon 2. na ftv stick max 2nd gen radi odlicno, kao i na kocki 1.
Navodno je nimbus laksi, mada ja ne vidim problem sa performansama na ovim uredjajima sa AH2.

Ja sam staromodan. Koristim i dalje Conflluence :).
Koristio neko vreme Nimbus. Preporuka za njega.

Otkako su nastale promene sa united grupom,od pre neki dan ne mogu vise da gledam net.tv u srbiji i hrvstskoj(razlog mogucnost vracanja sadrzaja do 7 dana unazad)
Sa kodi app to znam da nije moguce,verujem da imate neki savet sta uzeti
Eon mozda..

Otkako su nastale promene sa united grupom,od pre neki dan ne mogu vise da gledam net.tv u srbiji i hrvstskoj(razlog mogucnost vracanja sadrzaja do 7 dana unazad)
Sa kodi app to znam da nije moguce,verujem da imate neki savet sta uzeti
Eon mozda..
Moguće je. Ali nakon što vratiš emisiju na početak nema premotavanja unutar same emisije.

Postoji li neki kodi addon za automatsko prevođenje titlova?
Fakticki ne, sem a4ksubtitles koji su dodali tu opciju, ali je nisam isprobao, valjda radi samo za en titlove i trazi openai api key koji se valjda naplacuje... I ne znam kako sve to i koliko dobro radi, ako je neko probao moze da se nadoveze...

Fakticki ne, sem a4ksubtitles koji su dodali tu opciju, ali je nisam isprobao, valjda radi samo za en titlove i trazi openai api key koji se valjda naplacuje... I ne znam kako sve to i koliko dobro radi, ako je neko probao moze da se nadoveze...
Čudno da niko nije to napravio, pošto je za Strimio bio neki Auto Subtitle Translate by SonsuzAnime, besplatan, ali si bio ograničen na 100000 ili milon karaktera mesečno, integrisan je bio sa google translate, koji je inače sve bolji i bolji i nudi vrlo upotrebljive prevode za ljude koji nisu previše zahtevni. Mislim da još uvek radi. A ovo što kažeš za a4ksubtitles misliš da prevodi samo na engleski ili samo sa engleskog? Mislim da imam ovaj OpenAi api key i da je besplatan, koristio sam ga za calibre za prevođenje knjiga.

Nisam nigdje gledao šta bi mogao biti problem - u zadnjih mjesec dana autorizujem trakt , radi dan i izbaci me. Pored njega imam umbrelu i fen koji nemaju taj problem.

Hteo sam da ostavim Saletu PP o skinu, ali možda je bolje da i drugi vide moju preporuku.

Kao neko ko je koristio AH2, slobodno mogu da kažem da Nimbus pruža maltene isti ugođaj, a lakši je, pristupačniji za nameštanje vidžeta i poprilično brži. Ne bih ga ni skinuo da Sale nije potkačio tu temu ovde, a kad sam ga sinoć i danas razgazio, shvatio sam da Nimbus uopšte ne zaostaje za AH2...

Naprotiv.

E sada moram i ja da probam i taj nimbus.
Na svu srecu, mislim da podesavanja i instalacija ostaju pa mogu na klik da se vratim

Pozdrav! Pitanje : koliko je zahtevan taj Bingie Light skin, probao bih da ga instaliram na LG? Imao sam FENtastic za koji je neko napisao da je valjda najmanje zahtevan, ali se sećam da sam i sa njim imao štucanja i često morao da restartujem TV. I da, koja je razlika između samog skina i neke MOD verzije (ako postoji uopšte) ?

Najbolje probaš pa vidis, lako ti se vratiti na prethodni.

Kako instalirate nimbus? Probao sam da skinem zip sa githuba pa ga tako instaliram u kodiju - neće. Onda našao uputstvo gde se nimbus instalira preko nekog builda, koji mi je napravio haos, instalirao gomilu smeća ali još gore (ovo nisam znao da može), pobrisao elementum i addonove za titlove, pa sam morao sve ručno da brišem, ponovo instaliram i podešavam. o_O

Vrh Dno