psychofedex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2020
- Poena
- 275
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-13600k, Deepcool AK400
- Matična ploča
- Asrock Z790 Pro RS/D4
- RAM
- Kingston Fury Beast Limited Edition, DDR4 32GB 3200MHz 16CL
- GPU
- Gigabyte Radeon RX 6950 XT Gaming OC
- Storage
- Crucial SSD 512GB, Samsung HDD 1TB
- PSU
- Coolermaster V850 Gold V2 850W
- Kućište
- Be quiet! Pure 500DX
- Laptop
- Macbook Air M1
- Tablet
- iPad Pro M1
- Mobilni telefon
- Xiaomi 15 Ultra
- Pametni uređaji
- Garmin Epix Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
da se javim, stigla Haier XF1C3TB1FX pre neki dan, montirana, super radi. odmah registrovana za 7 godina garancije komplet i 15 na motoZnam za brend kao brend, vec godinama najprodavaniji u nekoliko kategorija bele tehnike.
kakvi god da su, porucio sam je pre par sati. vagao, vagao, i na kraju sam isao na duzinu garancije i na tu premium foru iz njihove grupacije.
Da je Bosch nemacke proizvodnje, ili makar poljske, mozda bih se odlucio za njih, ili da su bar imali pet godina garancije. Ovako da rizikujem nisam hteo, mada verujem da ne bi trebalo da zeza. Ali opet, serija 2 poljske proizvodnje kosta isto kao serija 4 turske proizvodnje, nesto mi tu nije stimalo.
elem, videcemo kako radi Haier.
Bosch ce cekati sledecu selidbu
porucio sam 45cm. sa dosadasnjom 45cm se desavalo da nekad ukljucujemo na dva dana, par puta cak i tri, tako da bi mi 60cm verovatno zvrljila prazna ili radila na pola. 60cm su i Bosch i Candy bile povoljnije nego Haier ali su mi realno nepotrebne.
37 ili 38 programa i ludila, lepo pere, samo sto sam se zeznuo sto sam uzeo 45cm
nisam racunao da treca polica za escajg uzima prostora, nesto sam bio ubedjen da su te masine iznutra dublje, odnosno da imaju tanje zidove pa da ce sve stati.
tako da zbog toga sad moram da dignem gornju policu jer dole ne moga stanu veliki tanjiri a, mada su nasi veliki tanjiri dosta veci od klasicnih, a zbog toga sto je gornja polica podignuta, onda gore ne mogu da stanu one klasicne Ikeine Pokal case od tri i po deci.
tako da ili moram da skinem tu trecu fioku za escajg ili da menjam case i tanjire.
ili cu jednostavno da je prodam i da porucim 60cm da ne bih morao da igram tetris sa slaganjem kad vec imam mesta za veliku masinu.