I ja isto gledam 😄
Mozda ne gledamo iz iste zemlje? 🤔
Evo baš ovde5e mesecno?
Kako god da je definisana cena, gde si to video?
Ja na njihovom sajtu vidim unlimited za 8e mesecno.
Ahh, pa ili ti je cena od tada ostala ista ili su ti ponudili manju za renewal kao starijeg korisnika.Evo baš ovde
Pogledajte prilog 503986
Pogledajte prilog 503988
Mada... nisam uzeo u obzir da sam jako dugo na Protonu (Januar 2021), i da sam verovatno uzeo taj paket kada je bio na nekoj promociji.
I samo da se ispravim, nije 10 uporednih konekcija, već High-speed.
Oni su vise za privatnost nego za streaming projektovani.
Piše 10 uređaja paralelno 😃Kolko bese uporednih konekcija dozvoljava, to bi se isplatilo da se deli?
Protect 10 devices at once
E hvala, i ja sam dijelio i nisam vidio da ima ograničenja, al ne zelim pretjerati.Pa oni kažu da je neograničeno. Delio sam na dosta uređaja, još se nije zalio.
Ocigledno nisi video novi zakon na pomolu u Switz.Proton
Proton is not part of the Five, Nine, or Fourteen Eyes alliances because it is based in Switzerland, a country not part of any of these intelligence-sharing agreements. This Swiss domicile helps protect user privacy by keeping Proton outside the jurisdictions of the alliance members, which could otherwise request data logs from companies within their territories.
Koji novi zakon?Ocigledno nisi video novi zakon na pomolu u Switz.
Solidan je proton, testirao sam ga mesec dana na premium ali i dalje mi je Mullvad bolji po svemu.
Proton, a Swiss privacy-focused email and VPN provider, is relocating infrastructure to Germany and Norway amid proposed Swiss surveillance laws mandating user data collection. This move freezes Swiss investments to preserve end-to-end encryption. It underscores tensions between privacy tech and regulatory pressures worldwide.
Because of legal uncertainty around Swiss government proposals(new window) to introduce mass surveillance — proposals that have been outlawed in the EU — Proton is moving most of its physical infrastructure out of Switzerland. Lumo will be the first product to move.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari