Šta je novo?

Za ljubitelje analognih satova

Hvala puno, necu vide sa smaram, saljem slike kad stigne

Koje kutije za satove preporučujete? Treba mi neka za osam satova (imam pet trenutno, ali biće ih još uskoro).

Koje kutije za satove preporučujete? Treba mi neka za osam satova (imam pet trenutno, ali biće ih još uskoro).
Gledao sam na aliexpresu, ali su skuplje nego kod nas, kod nas KP, ali sam video lepe i ima i povoljnih ako treba na sajtu Ekspedicija

Ima i na Temu, uz onaj discount777 kupon moze lepo da se prodje. Ja sam uzeo sa 12mesta za nekih 1200 din , doduse pre par meseci.
Sama kutija je ok, njome se svakako pazljivo rukuje tako da ce sluziti duze vreme. Jastucici su losi i nece dugo.

Ja imam onu najjeftiniju iz ekspedicije, za 6 satova, koristim je vec godinu dana. Ok je

Seiko SNE597P1 ili Citizen Promaster Tough BN0211-50E

Sta mislite da je bolje od ova 2 za svakodnevno akanje (teretana, posao, tusiranje, setnja). Ne planiram s njim u more.
Oba su diver, safirno staklo. Kod Citizena mi se dopada sto ima Titanium coating i rekao bih da je malo robusniji, tj. manje sklon habanju, Seiko mi je sa druge strane estetski lepsi (barem sa slike, Citizen sam video uzivo dok ovaj Seiko nisam).

Takodje, uzeo bih i strapove razlicitih boja pa mi i to igra ulogu (dostupnost i izbor) kad hocu da promenim.

Seiko je malo skuplji ali ne toliko da napravi razliku

Prilozi

• IMG_6605.jpeg
    IMG_6605.jpeg
    94 KB · Pregleda: 72
  • IMG_6604.jpeg
    IMG_6604.jpeg
    107.6 KB · Pregleda: 64
Tuširanje da, a more ne? Valjda ide obrnuto: more da, tuširanje ne.
Tuširanje, saune i slično se ne preporučuje jer je opasnije po sat od kupanja/ronjenja.
Pozdrav
P.S. Estetski, Seiko.

Seiko, daleko lepsi.

Zanima me sta mislite o ovom satu, ne izgled nego generalno kvalitet i ostale sitnice
IMG_9419.jpeg

Stigao i četvrti G Shock, dobijen na poklon. Nadam se da će mi ovo biti dovoljno, ali već opet gledam neke. :D

KZy3FEn.jpg

Awow, Zagor-Te-Nej sat :D

Stvarno očekuješ da postoji replika?

Nada umire poslednja :)

Ali je mnogo lep (bar meni, posto sam fan stripova), pa sam morao i ovde da podelim, neko je okacio u nekoj drugoj temi

Sat je prelep. Ne dopada mi se zadnji zatvarač i naravno cena. Pa preteraše ga ljudi. Koji mehanizam su stavili ?

Na sajtu pise samo ovo:

AUTOMATIC STEEL

MECHANICAL AUTOMATIC WINDING CHRONOGRAPH

CONVEX SAPPHIRE GLASS ANTI-REFLECTIVE

SCREW-IN CROWN

STEEL CASEBACK personalised WITH AN ENGRAVED ZAGOR AXE (TOMAHAWK) EVOKING THE SYMBOLISM OF THE COMIC BOOK HERO

VINTAGE LEATHER STRAP

STEEL BUCKLE E&C.

LIMITED EDITION OF 120 PIECES

naravno cena. Pa preteraše ga ljudi
Mislim da je ovo odgovor: LIMITED EDITION OF 120 PIECES

Edit: Tex je skuplji

Ili je njihov in-house mehanizam, ili Sellita
Svakako precenjen

Nazad
Vrh Dno