Šta je novo?

Mafia: The Old Country

Pa tom logikom mogu i ja da napravim neku open world igru sa 100e budzetom i da bude super za te pare.
Standardi su postavljeni, ko ne moze da ih dosegne, u startu je u minusu osim ako ne kompenzuje necim novim u zanru.

Па
Pa tom logikom mogu i ja da napravim neku open world igru sa 100e budzetom i da bude super za te pare.
Standardi su postavljeni, ko ne moze da ih dosegne, u startu je u minusu osim ako ne kompenzuje necim novim u zanru.
По тој логици нико не би требао да се бави фудбалом осим ових пар на врху?
На крају крајева није ни иста цијена производа GTA 6 ће да куца на неких 100е а колико је цијена ове игре?
Не кажем да је идеална али мислим да се мало цијепидлачи...
Рекло би се да су ти стандарди (од стране играча) превисоко постављени јер 1 у 15/20 успије да задовољи...

Naravno da su postavljeni jer znamo sta je bila MAFIA 1 kad je izasla... Ako radis nastavak jedne kultne igre, ne mozes tek tako da odradis posao..

Znaci ne vredi da je kupujem

Ja sam je kupio za ps5,odigrao sam mozda jedno 3h. Nemam vremena da igrice u ovom periodu,eto na jesen/zimu ako je zavrsim.
Za sada prica djeluje ok,al radnja u igricu 3h me nije odusevila(tek tada dobijes pistolj) i ides u akciju

Nazad
Vrh Dno