Tako je ,Pa to prvih 12 meseci se odnosi na količinu GB, a cene su iste 24 meseca (ako mislimo na isto)...
zar deezer nema i mts? nije da bih ikad otišao u mts, ali čini mi se da je bio u ponudi...Sledeceg leta mi istice paket, jedino sto me moze zadrzati u Yettelu posle svih ovih promena jeste aplikacije… Jedini i dalje nude Deezer
Ima.zar deezer nema i mts?
Sad vidim, nisam to znao. Hvala!zar deezer nema i mts? nije da bih ikad otišao u mts, ali čini mi se da je bio u ponudi...
Sa 50% bez uređaja imaš mts soko lajt, prosek na dve godine: 1388 din mesečno, besplatno deezer premium, iris tv i apolon tokom cele 2 godine, naravno i najbitnije bolja mobilna mreža u odnosu na yettelSledeceg leta mi istice paket, jedino sto me moze zadrzati u Yettelu posle svih ovih promena jeste aplikacije… Jedini i dalje nude Deezer
Na soko lajt, verovatno ima iris cele 2 godine, , Omorika S ima iris samo 6 meseca besplatno, besplatno, iris tv i apolon tokom cele 2 godine,
Da sad pogledao ,omorika nemaOba soko paketa uključuju besplatno:
deezer, iris i apolon tokom cele 2 godine
Pa to prvih 12 meseci se odnosi na količinu GB, a cene su iste 24 meseca (ako mislimo na isto)...
O tome i pišemo, polovična usluga sa visokom cenom, prvih 12 meseci više GB na koje se navikenete, posle se prepolove GB, a pretplata ostaje ista, treba i pretplatu da prepolove isto kao što urade sa GB.Tako je ,
Ako neko nezna bolje da ne pise nista
Po punoj ceni tog paketa. Bez obzira sto vise ne postoji.Šta se dešava ako mi istekne ugovor a ja ne radim ništa...ne tražim novi ugovor, krene da mi teče mesec za mesec, ali pod kojim uslovima ako moj paket više ne postoji?
Moram samo da se setim koja je bila puna cena za total 40...znači puna cena kad je startovao ugovor pre 2 godine?Po punoj ceni tog paketa. Bez obzira sto vise ne postoji.
3249 dinara je bila puna cena za total 40 ako se ne varam...ipak će se ići u drugu mrežu, ovo je vrhunski bezobrazluk kakve pakete sada nude...Ne moraš da se prisećaš, pisaće ti u app čim uđeš u poslednji mesec... 🤣
Mislim da je 3600 dinMoram samo da se setim koja je bila puna cena za total 40...znači puna cena kad je startovao ugovor pre 2 godine?
ne? 2754 sa eracunom i puna cena 4404 tako nestoAko ti je za utehu na A1 kad istekne ugovor veca je cena nego puna. Tipa neo neo koji je bio 2500 bez popusta kosta 4500 nakon isteka ugovora
Nisam primetio na sajtu yettela da ima cenovnik sa starim uslugama, samo trenutni. Ako grešim neka me neko ispravi.Za korisnike koji se opredele za NEO postpaid tarife bez kupovine uređaja i bez ugovorne obaveze, cena mesečne pretplate iznosi 2.254 RSD za NEO 4, 3.354 RSD za NEO 20, 3.354 RSD zaNEO 23, 3.049 RSD za NEO 24, 4.454 RSD za NEO NEO. Korisnici koji se opredele za NEO postpaid tarife bez kupovine uređaja i uz ugovornu obavezu od 24 meseca dobijaju popust namesečnu pretplatu u apsolutnom iznosu u naredna 24 meseca. Popust za NEO 4 iznosi 550 RSD, popust za NEO 20 iznosi 880 RSD, popust za NEO 23 iznosi 880 RSD, popust NEO 24 iznosi800 RSD, popust za NEO NEO iznosi 1.650 dinara. Nakon isteka ugovorne obaveze korisnici plaćaju pune cene mesečne pretplate: 2.254 RSD za NEO 4, 3.354 RSD za NEO 20, 3.354 RSD zaNEO 23, 3.049 RSD za NEO 24, 4.454 RSD za NEO NEO.
Važi.Zdravo! Imam Total data paket i 2 GB u romingu. Da li 2 GB važi u Turskoj?
Znaci nakon zahteva za prenos broja u A1 ponudjen mi je popust od 50% koji sam odbio, nakon toga i jos 6 meseci po 1din koji jos nisam prihvatio. Kao na pijaci, bas me zanima dokle ovo moze da ide a pritom im se opet isplatiNeo50 za 1424din u proseku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari