Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Pa to prvih 12 meseci se odnosi na količinu GB, a cene su iste 24 meseca (ako mislimo na isto)...

Sledeceg leta mi istice paket, jedino sto me moze zadrzati u Yettelu posle svih ovih promena jeste aplikacije… Jedini i dalje nude Deezer

Prenos nepotrošenih GB za mene jako bitno, naravno pored cene..

Nastavak zezanja sa njima i prenosa broja na prepaid iz Mts -

Nijedna poslovnica u NS nema prazne prepaid kartice (ima tačan naziv ali nisam zapamtio), ostala mi je jedino Promenada ali mi se ne čeka u redu pola dana...

Isključivo imaju prepaid sa predefinisanim brojem ili kartice za prelazak na postpaid...
Kapiram da je to usluga koja se ne traži često, ali da baš niko nema je neverovatno...
Za divno čudo me nakon prvog iskustva i ubeđivanja oko postpaida niko nije ubeđivao i smarao, čak mi je lik sam rekao ono što znam - da će se u aplikaciji pojaviti ponuda za post nakon 2-3 dana.
Ostalo je da mi jave kad nabave te famozne kartice...

Korisnik sam Yettela, total 40. Ugovor ističe za mesec dana. Ne bih prelazio u drugu mrežu, da li je moguće preći na pripejd, pa izdejstvovati prelazak na postpejd popust 50% posle 2-3 dana?

• Like
Reagovanja: fiy
Sledeceg leta mi istice paket, jedino sto me moze zadrzati u Yettelu posle svih ovih promena jeste aplikacije… Jedini i dalje nude Deezer
Sa 50% bez uređaja imaš mts soko lajt, prosek na dve godine: 1388 din mesečno, besplatno deezer premium, iris tv i apolon tokom cele 2 godine, naravno i najbitnije bolja mobilna mreža u odnosu na yettel

Samo da proverim, jel daju i dalje 50% popusta ako se zatraži prelazak na prepaid?

Šta se dešava ako mi istekne ugovor a ja ne radim ništa...ne tražim novi ugovor, krene da mi teče mesec za mesec, ali pod kojim uslovima ako moj paket više ne postoji?

Ne moraš da se prisećaš, pisaće ti u app čim uđeš u poslednji mesec... 🤣

Ako ti je za utehu na A1 kad istekne ugovor veca je cena nego puna. Tipa neo neo koji je bio 2500 bez popusta kosta 4500 nakon isteka ugovora

Ako ti je za utehu na A1 kad istekne ugovor veca je cena nego puna. Tipa neo neo koji je bio 2500 bez popusta kosta 4500 nakon isteka ugovora
ne? 2754 sa eracunom i puna cena 4404 tako nesto

Jeste da je tema yettel, ali vezano za neo neo koji pominjete, sve lepo piše u cenovniku na sajtu (pa smanjite 50 din za e račun)
Za korisnike koji se opredele za NEO postpaid tarife bez kupovine uređaja i bez ugovorne obaveze, cena mesečne pretplate iznosi 2.254 RSD za NEO 4, 3.354 RSD za NEO 20, 3.354 RSD zaNEO 23, 3.049 RSD za NEO 24, 4.454 RSD za NEO NEO. Korisnici koji se opredele za NEO postpaid tarife bez kupovine uređaja i uz ugovornu obavezu od 24 meseca dobijaju popust namesečnu pretplatu u apsolutnom iznosu u naredna 24 meseca. Popust za NEO 4 iznosi 550 RSD, popust za NEO 20 iznosi 880 RSD, popust za NEO 23 iznosi 880 RSD, popust NEO 24 iznosi800 RSD, popust za NEO NEO iznosi 1.650 dinara. Nakon isteka ugovorne obaveze korisnici plaćaju pune cene mesečne pretplate: 2.254 RSD za NEO 4, 3.354 RSD za NEO 20, 3.354 RSD zaNEO 23, 3.049 RSD za NEO 24, 4.454 RSD za NEO NEO.
Nisam primetio na sajtu yettela da ima cenovnik sa starim uslugama, samo trenutni. Ako grešim neka me neko ispravi.

• Like
Reagovanja: fiy
Ima samo treba doci do njega. Tarife pa skroz dole link pise da vodi na stare tarife.

i direktno pdf

Znaci nakon zahteva za prenos broja u A1 ponudjen mi je popust od 50% koji sam odbio, nakon toga i jos 6 meseci po 1din koji jos nisam prihvatio. Kao na pijaci, bas me zanima dokle ovo moze da ide a pritom im se opet isplati :) Neo50 za 1424din u proseku

Nece vise od toga da ponude. Drugar se isto cenkao, cekao, ali vise od 6m po 1din nisu hteli da ponude. Na kraj presao u A1...
Znaci nakon zahteva za prenos broja u A1 ponudjen mi je popust od 50% koji sam odbio, nakon toga i jos 6 meseci po 1din koji jos nisam prihvatio. Kao na pijaci, bas me zanima dokle ovo moze da ide a pritom im se opet isplati :) Neo50 za 1424din u proseku

Nazad
Vrh Dno