Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Da, kasne i na S22Ultra, od pre par meseci. Ponakad, kod iskačučih obaveštenja/prozora ne pokaze avatar kontakta koji je poslao poruku nego samo simbol tj. Ikonicu vibera, uz iskačuće upozorenje da se provere nove poruke na viberu. Naravno, tada uvek ima jedna ili više pristiglih poruka koje nisu ranije, tj. na vreme, notifikovane.
Pretpostavljam da je to do vibera.

Ја мислим да то за Viber нотификације, је проблем до Vibera јер ми се дешавало на 2-3 Samsunga

Meni se u poslednje vreme pojavi ona poruka "checking for new viber messages", ali notifikacija stigne,a desava se i da kasne. Viber je raspad, ja sam sve prebacio na wa.

Viber je i kod mene na s25u krenuo da ispisuje neke cudne notifikacije i da kasni..

Ugasite battery optimisation na viber i nećete imati tih problema.

Ovo bi trebalo da je Ok , S25U sve uključeno bez štednje i bez stavljanja app u mod "spavanja" , ovo je 95% na WIFI .

Screenshot_20250825_000234_Device care.jpg

Meni se u poslednje vreme pojavi ona poruka "checking for new viber messages", ali notifikacija stigne,a desava se i da kasne. Viber je raspad, ja sam sve prebacio na wa.
Lako je sebe prebaciti, ali hajde prebaci i sve one sa kojima se dopisuješ, a navikli na Viber. Koliko sam vidio na nekim statistikama za messenger aplikacije Viber se dominantno koristi na Balkanu i na još samo par lokacija/država.

Pricam o privatnom broju, gde nemam toliki broj ljudi, osim tate (78 god) koji i viber jedva koristi, ostali su shvatili i sami da je wa bolji. A moj poslovni broj koji ima preko 1000 kontakata pokazuje bas ovu statistiku. Mozda 3-5% zakazuje preko wa, ostali svi na viber... U svemu smo zaostali 🤷🏼‍♂️

Ovo bi trebalo da je Ok , S25U sve uključeno bez štednje i bez stavljanja app u mod "spavanja" , ovo je 95% na WIFI .

Pogledajte prilog 503166
To je to u suštini što prijavljuje većina, ja nisam ni blizu, uglavnom ispod 7h SOT-a bude, nekad jedva prebacim 7. Nije mi toliko to bitno jer svakako za čitav dan prženja baterije ima, ali eto, živo me interesuje što i ja nemam preko 8h SOT-a (ne igram igre na telefonu, dosta aplikacija sam ubacio u deep sleep, AOD koristim kao tap to show, lokacije sam pustio samo za par aplikacija). Primijetio sam da je Instagram radio drain, obrisao sam zvaničnu app, instalirao Lite verziju, situacija je nešto bolja, ne troši više toliko baterije ali definitivno nije zbog Instagrama bilo. FB aplikaciju nemam niti FB koristim.

To je to u suštini što prijavljuje većina, ja nisam ni blizu, uglavnom ispod 7h SOT-a bude, nekad jedva prebacim 7. Nije mi toliko to bitno jer svakako za čitav dan prženja baterije ima, ali eto, živo me interesuje što i ja nemam preko 8h SOT-a (ne igram igre na telefonu, dosta aplikacija sam ubacio u deep sleep, AOD koristim kao tap to show, lokacije sam pustio samo za par aplikacija). Primijetio sam da je Instagram radio drain, obrisao sam zvaničnu app, instalirao Lite verziju, situacija je nešto bolja, ne troši više toliko baterije ali definitivno nije zbog Instagrama bilo. FB aplikaciju nemam niti FB koristim.
Ubij mu meta services preko adb app control.

Pogledajte prilog 503166
Odlicno...racunam jos 3 do 3.5h da bi dobio guranjem do 5% baterije. Sad lepo zaboravi update i uzivaj u telefonu! Tim putem kad uzmes sledeci samsung neces imati samo novi hardver nego i "novi" softver. Novi pod navodnike namerno zato sto su odavno ralike izmedju novih UI verzija postale marginalne da ne kazem nikakve.

Eh...ali guranjem do 5% se ubija baterija koja ne bi trebalo da ide ispod 20%.....i tako se u krug robuje bateriji i sotu

Nisam strucan ali ovde nije problem Meta. Ja furam instagram dosta i imam ove uovicajene SOT kao vecina ovde. Mislim da je problem AOD i lokacijski servisi. Meni je svuda lokacija podesena da se pali manuelno. AOD ne koristim jos od huawei p30 gde je to bilo super reseno da ne gusi bateriju.

Поздрав, управо постао корисник Ѕ25. Занима ме ако може неки савети што се тиче ажурирања и било шта што бих требао да знам, имао сам већ Ѕ23 тако да сам доста већ упућен ал ето није вишак никакав коментар

Поздрав, управо постао корисник Ѕ25. Занима ме ако може неки савети што се тиче ажурирања и било шта што бих требао да знам, имао сам већ Ѕ23 тако да сам доста већ упућен ал ето није вишак никакав коментар
Водим се политиком да су ажурирања ту да унапреде ствари и до сада нисам пожалио (користим с25 ултра већ неких 4 мјесеца).

Trenutno sam na A52s i sad razmišljam o S25, ili S25+.
S25+ 256gb 800 eura
S25 256gb 680eur

Mislim da mi S25+ nebi bio prevelik, ali dosta razmišljam ipak i o manjem mobitelu, pa me zanima kako vam se baterija ponaša na običnom modelu nakon nekog vremena, jel i dalje izdrži dan bez problema? Ne igram igrice, ugl chrome, fb, tiktok, inst, whapp, gmail, sot 6-7h.

S25+ 256gb 800 eura
S25 256gb 680eur

Mislim da mi S25+ nebi bio prevelik, ali dosta razmišljam ipak i o manjem mobitelu, pa me zanima kako vam se baterija ponaša na običnom modelu nakon nekog vremena, jel i dalje izdrži dan bez problema? Ne igram igrice, ugl chrome, fb, tiktok, inst, whapp, gmail, sot 6-7h.
Mislim da je S25+ jedan vrhunski uredjaj i zlatna sredina izmedju S25 obicne i ultre, tako da za taj sot bi ti bio savrsen. Pogotovo jer je slicnih razmera kao A52s

Ja na običnom s25 potrošim od ujutru pa do spavanja nekih 50 posto baterija što mu dođe oko 2 do 2 ipo sata sot. Tako da sam zadovoljan baterijom, bitno da mi izgura dan bez problema. Jedino što mi ali sa ajfona je face id, ovaj otisak prsta me nervira a otključavanje licem je još gore.

S25+ 256gb 800 eura
S25 256gb 680eur

Koristim uporedo Ultru i mali S25 vec nekoliko dana. Baterija na malom je zavrsila proces ucenja i manje vise je ok, zavrsava dan sa oko 5-6h SoTa i 20ak procenata ostane. U proseku oko sat i po do dva dnevno provedem na igrici, pa uracunaj i to. Nisam ocekivao toliku razliku u odnosu na ultru, jeste manji kapacitet ali je manji i displej a i rezolucija, samo Ultra sa ovim SoTom zavrsi dan sa 40% ili vise.

Ovako nesto otprilike i meni base 25 model. Mozda malo jace tipa 3h SOT, bas fino drzi bateriju. Face ID je katastrofa, iskljucio sam ga posle 3 dana koriscenja kada sam uzeo telefon. Otisak 'nako, nista spektakularno, nekad zna da zabrlja, uglavnom rad ok.

Imam S25 Ultru i posle zadnjeg update , počeo da mi se greje . Nije se grejo ni kada su temperature bile preko 40 C . Ima li ko kakvu ideju šta da uradim , uradio wipe cash brisanje , ali nije pomoglo .
Hvala

Imam S25 Ultru i posle zadnjeg update , počeo da mi se greje . Nije se grejo ni kada su temperature bile preko 40 C . Ima li ko kakvu ideju šta da uradim , uradio wipe cash brisanje , ali nije pomoglo .
Hvala

To je prvi znak da će baterija ubuduće znatno kraće trajati. Znači počelo je.
Poslednji update je bio samo bezbednosna zakrpa.. Niti ima nekog pregrevanja, niti se ista promenilo. Koristim i mali S25 i Ultru uporedo, oba su na Avgustovskom azuriranju , apsolutno sve radi normalno.

Radije pogledaj da nemas neke pozadinske procese incognito,pre ce biti da je to..

^ Ima li baš velike razlike u trajanju baterije između malog i Ultre? Ja sam sa Ultre,prešao na običan S25.

Koristim uporedo Ultru i mali S25 vec nekoliko dana. Baterija na malom je zavrsila proces ucenja i manje vise je ok, zavrsava dan sa oko 5-6h SoTa i 20ak procenata ostane. U proseku oko sat i po do dva dnevno provedem na igrici, pa uracunaj i to. Nisam ocekivao toliku razliku u odnosu na ultru, jeste manji kapacitet ali je manji i displej a i rezolucija, samo Ultra sa ovim SoTom zavrsi dan sa 40% ili vise.

^ Ima li baš velike razlike u trajanju baterije između malog i Ultre? Ja sam sa Ultre,prešao na običan S25.
Juce sam bas pisao o razlici u trajanju baterije. Evo citirao sam svoj tekst. Danas je doduse i mali odusevio, visio sam na Insta celo pre podne, evo ga na 48% i preko 5h SoT.

Poslednji update je bio samo bezbednosna zakrpa.. Niti ima nekog pregrevanja, niti se ista promenilo. Koristim i mali S25 i Ultru uporedo, oba su na Avgustovskom azuriranju , apsolutno sve radi normalno.

Radije pogledaj da nemas neke pozadinske procese incognito,pre ce biti da je to..
Kako to da proverim

Vidim na poslednjih nekoliko strana detalje o baterijama za 25 Ultra i 25.
Kako se tu uklapaju ovaj Edge i 25+?

Vreme je za zamenu telefona, uzeo bih Samsung. S25 ima, rekao bih super dimenzije, ali stekao sam utisak da mu je baterija veoma skromna, da li grešim?

Nisu mi bitna ona dva ili tri korisnika koji uvek iskoče iz šablona, pa imaju duplo veći SOT od svih nas ostalih, već me interesuju najgora iskustva.

Kapiram da moraš da imaš oko 4h SOT-a, verovatno i više. Ako ja imam oko 3.5-4 na S23 koji je star 2 god, ovde bi trebalo bolje.

Vrh Dno