Šta je novo?

Vertikalni zamrzivači

Nikola2307

Poštovan
Učlanjen(a)
01.10.2015
Poena
95
Koji biste samostojeći vertikalni zamrzivač preporučili, relativno manji, 150-200 litara.
Koliko je bitna No Frost funkcija? Ovo je prvi put da kupujem zamrzivač, a do sada sam koristio sam onaj stari običan sanduk zamrzivač, tako da ne znam na šta još treba da obratim pažnju.

Sve preporuke su dobrodošle

Npr. BEKO RFSA240M41WN (215 L, mini frost) je trenutno na akciji, oko 32500 din. To je otprilike najjeftiniji, iole dobar model (oko 200 L).

Ili MIDEA MDRU229FZE01 (160 L, piše da je no frost), oko 36-37k din.

Ja sam pre par nedelja uzeo VOX VF 2420 E, koji je u tom trenutku bio najjeftiniji vertikalni zamrzivač sa no frost tehnologijom. Za sada je sve ok.

Već godinu dana koristim VF 2410 SE i radi bez problema. Smatram da je No Frost daleko bolja opcija, jer se nigde ne stvara led.

Nemam sta pametno da kazem u ovoj temi... ai negde moram da se izjadam... kupio sam divan, prekrasni Beko zamrzivac... koji ne moze da nam prodje kroz vrata prostorije gde treba da stoji, zato sto je 70cm sirok 😅.

Naravucenije, pazite ljudi sta i kako kupujete. Nije sve u specifikacijama, ima nesto i u dimenzijama.

Ko je pažljivo čitao moje izlaganje o dimenzijama veš mašina, ovo je mogao da nasluti 😀

Nazad
Vrh Dno