Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Da je mene neko uvodio u SciFi svet takvom olupinom od serije mrzeo bi ga dok sam živ :D

Haha pa nece biti samo ona pogotovu ne medju prvih 20 serijala a treba gledati i manje kvalitetne stvari da bi cenio kvalitet :)

Ima kompletni prevodi na titlovi.com i prijevodi-online.org, ta 2 sajta će ti trebati ako se upuštaš u gledanje starijih stvari kojih nema na streaming servisima

Meni je fascinantno da serija Say Nothing još uvek nema prevod.

Ja krenuo opet Jericho, po treći put sigurno. Nikada mi neće biti jasno zašto je otkazana ali je priča prilično zaokružena i poslije 2 sezone tako da debela preporuka. Odlična light sci-fi disaster drama :)

Takođe bih predložio i Flashforward, meni jako draga serija iako je i ona otkazana poslije prve sezone mada manje bitno, priča takođe prilično zaokružena.

Ja krenuo opet Jericho, po treći put sigurno. Nikada mi neće biti jasno zašto je otkazana ali je priča prilično zaokružena i poslije 2 sezone tako da debela preporuka. Odlična light sci-fi disaster drama :)

Takođe bih predložio i Flashforward, meni jako draga serija iako je i ona otkazana poslije prve sezone mada manje bitno, priča takođe prilično zaokružena.
Koliko se sećam, druga sezona je počela sa snimanjem u periodu štrajka scenarista, pa je umesto 20 i nešto epizoda snimljeno svega 8 i nekako su zaokružili priču. Inače je prvobitno bila otkazana nakon prve sezone ali su je ipak nastavili zbog kampanje fanova. Na kraju je otkazana zbog navodne slabe gledanosti. Meni je bila baš zanimljiva priča u seriji.

Nema šta ispravili su ga, posle 8 epizoda nema greške. Nadam se da će da bude jedno 5-6 sezona minimum 😁

Peacemaker nastavlja sa ludilom u drugoj sezoni .Prva epizoda druge sezone obećava cirkus 😂

Harold II Engleski protiv Vilijama Osvajača, čuvena bitka kod Hejstingsa. Upravo izašla, nisam stigao da odgledam još uvek, ovo je samo podsetnik za ljubitelje serija sa istorijskom tematikom. 🙂

Obnovljen Dekster i za drugu sezonu. Vaistinu :D ali zato je otkazan Dexter: Original sin iako je prvobitno trebalo da bude nastavka.

Iskreno ne vidim šta bi mogli da stave u drugu sezonu kada su sve objasnili i zaokružili ovom jednom. Bolje da ne diraju.

Odgledao u jednom cugu Kabul, bas legla extra, ko voli tu tematiku,Talibani, CIA, i te stvari, bice odusevljen

Ovaj Elijen ( can i pet dat dawg ? ) Zemlja ide putem Rings of powwaaa. Ko je smislio da tridesetogodisnjaci glume da su desetogodisnjaci i da to sve nece izgledati i delovati apsolutno maloumno i mentalno zaostalo...
Nadam se da ce u drugoj sezoni ubaciti belu remzi da iscupa sezonu. Moze da bude otac od Elen Ripli koji samo zeli da nadje svoju cerku, on samo zeli istinu !

Original Sin nije bio savršen ali mislim da je izvukao maksimum od prequela. Potrefio je note autentičnosti i nostalgičnosti, na svoj način osvežavajući. Zaslužio je još koju sezonu ali pretpostavljam da bi sve veći izazov bio uglavljivanje Deksterove prošlosti, pa možda nije vredno rizika.

Resurrection ... Mislim da se može reći da se smelost isplatila... Majkl Hol deluje u svom peaku. Odvažan narativ, drugačiji a opet skladan Dexteru. Sve je nekako poznato a opet novo. Samo se nadam da kad ova serija dođe svom zaključku, da će biti treća sreća kad su finala u pitanju, da ne bude za nekih 10 godina Dexter Redemption. 😆

Meni je Alien fantastičan. Morrow mi deluje kao da je delimično baziran na liku Gabriela Cruza.

Ja sam se vratio da obnovim malo Altered Carbon. Dok ne dođe nešto novo što će da mi "legne".

Untamed

Ništa posebno, prosek na donjoj granici. Bio sam spreman da me kupe bar jednom epizodom, i eventualno malo boljoj oceni sa moje strane, ali ništa.

6/10

Alean Earth
Bez obzira na neke kritike ovde, zanimljiva serija, drži pažnju i lično mislim da uspešno gađa mlađu publiku da upozna Alien franšizu.
Vrlo je logično da će decu staviti u tela odraslih osoba, jer je poenta da upravo dečije neiskvarene umove može da oblikuje kako ON želi i da manipuliše njima. Kako bi tek smešno izgledalo da ih stavi u tela dece od 10-12 godina pa posle bi tek bilo mučno za gledanje sazrele umove u telu dece.

Alien drži pažnju i ne deluje loše ako se gleda kao limunada naravno i ne upoređuje za prvim Alien delovima.
Chief of war odličan i drži tempo.
The Foundation treća sezona dosta bolja od druge tj u rangu prve sezone .

Russkaya zhena , uopste nije losa serija, bas gledljivo, tematika Sirija, ISIS, normalno ko voli tu tematiku, kolorit, pejsazi izvanredni, nema bukvalno uopste praznih hodova, a 16 epizoda. Jedino sto smeta je sto je svi govore ruski nema multijezicnosti, barem u strimingu kojeg sam ja gledao

Russkaya zhena
Gluma i sve ostalo odgovaraju odlicno turskim serijama, nema greske ko ih gleda a i to je taj nivo gde su isti :D

Mayor of Kingstown.

Odgledao prvu sezonu u komadu, sad počeo drugu.

Odlično!!! 8/10.

Nazad
Vrh Dno