Jeste, počeo da gledam bez prevoda, al malo mi komplikovano, a prevod čekam već mesecima i ništa.^ Odlicna serija..
Ako ti nesto znaci, imas na opensubtitles prevode na raznim jezicima. Jest da nema na nasem, ali...Jeste, počeo da gledam bez prevoda, al malo mi komplikovano, a prevod čekam već mesecima i ništa.
Koliko se sećam, druga sezona je počela sa snimanjem u periodu štrajka scenarista, pa je umesto 20 i nešto epizoda snimljeno svega 8 i nekako su zaokružili priču. Inače je prvobitno bila otkazana nakon prve sezone ali su je ipak nastavili zbog kampanje fanova. Na kraju je otkazana zbog navodne slabe gledanosti. Meni je bila baš zanimljiva priča u seriji.Ja krenuo opet Jericho, po treći put sigurno. Nikada mi neće biti jasno zašto je otkazana ali je priča prilično zaokružena i poslije 2 sezone tako da debela preporuka. Odlična light sci-fi disaster drama
Takođe bih predložio i Flashforward, meni jako draga serija iako je i ona otkazana poslije prve sezone mada manje bitno, priča takođe prilično zaokružena.
Ladno je i 8 izašla sad vidimDexter odličan za sad.
Ja krenuo opet Jericho, po treći put sigurno. Nikada mi neće biti jasno zašto je otkazana ali je priča prilično zaokružena i poslije 2 sezone tako da debela preporuka. Odlična light sci-fi disaster drama![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari