Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Počinje školska godina, ovo su tri telefona kao dobar izbor za đake i studente
Znam ženu koja radi prekovremeno da bi detetu, inače osnovcu, kupila iPhone 16. Da li je Max, Pro ili šta već, ne znam, ali tako je.
Dete raste bez oca pa je verovatno to jedan od razloga.
Beograd, devedesete, klinac od 10 godina ima 800DM, za telefon... Pa ono, okej, mislim bilo je i one dece koja su svoj prvi milion stekla tada noseci gajbice tako da ono, moguce je...
Ja nemam potrebe da lazem. Ako je cilj vasih postova omalovazavanje i disrispektovanje ostalih clanova nemam sta da nastavim. Sve ostalo je vas problem ;-)
@igor88
E što se mene tiče sve je moguće, ako si imao dobru klijentelu tj. neke bogataše, dobru startnu poziciju, ne bi me iznenadilo da uzmeš dosta para I još ako nisi imao mnogo kontakta sa spoljnim svetom, više si provodio vremena sa kompom, u nekom zatvorenijem sistemu, mogao si i da zadržiš to što stekneš.
Znao sam neke klince mada ipak starije malo tipa stari 14-15 godin, koji su uspevali da uzmu lepu kintu, jednostavno znali su dosta, kontali stvari, bili u nekoj dobroj poziciji, napredni, pročulo se za njih i to je išlo.
Ti si '88 godište?
Sve je bilo na preporuku. Doslovno sve, to je bio period “virusa” i piratskih igrica itd…a i racunari bi brzo realativno posle nekog vremena “usporili” doslovno posle par mesci racunari nekim ljudima nisu bili upotrebljivi :-D ali da uglavom komsije i preporuke :-D Bilo je to lepo vreme A stekao naravno jer je mene generalno samo tehnika zanimala , sto vazi i danas . 🙃 Ne pijem, ne pusim :-D samo jako idemo da da 88.
Svakako poenta moje price je ta da moji jednostavno nisu zeleli da mi kupe telefon, i bili su protiv toga