Šta je novo?

Kako kupiti Apple Care +

Meni se isto ne spušta, punim ga na suncu na wireless punjaču do 100%, nekad ode na punjač u 10 uveče, a uklonim ga sa punjača u 10 ujutru, stavim ga na 300w punjač. Baš ga pazim i ne padaju procenti... To vam je kako da pazite bateriju da ne degradira.

Ja ga redovno cedim do 0% i punim do 100%, SVAKI put, i to ga punim barem 12h (nije dovoljno samo preko noci).
Ali, caka je da punjac bude max 5W, moj je od 2W.
I tako evo 4. godina i BH mi je i dalje 99%.
/s

Ovo postaje kao ono "da spojimo stolove" 😁

Mislim na spajanje ove i baterija teme 😃

Neću da napišem kako ga ja punim pošto je to "kvantna fizika" i "matematički proračunato" 😁, od W preko A, oblika utičnice, vrste osigurača i debljine dovodnog kabla 😁

Ja sam o ovome pisao…. Imam dva identicna telefona, privatni koji ima apple care i sluzbeni koji nema, isti dan su upaljeni i aktivirani. Ovaj sto ima apple care baterija na 89% a ovaj sto nema 76 a manje se koristi od privatnog. Ubedjen sam da apple to softverski regulise, da ne bi menjali baterije u garanciji.

Uzeo juče Apple Care One. Dva telefona i MacBook Air, meni je ovo odlično da ne razmišljam, a samo 5$ skuplje nego AC+ koji sam imao za telefon.
Kako placas? Americkom karticom, Američki Pay pal? Nešto trece? :)

Jel ce da prihvate apple care one u istyle ili ostalom zvanicnim apple servisima u srbiji?

Koristim na iphone, watch i ipad.
Medjtim nekom magijom 3 godine placam ultra 1 apple care+ i oni mi i dalje daju coverage i skidaju 4$ godisnje. Cekam da spadne baterija ispod 80% pa da reklamiram :D

Ako vani kupim iphone se apple care + da li kod nas priznaju u servisima u slucaju ostecenja i kvara?

Priznaju svuda najnormalnije, čak bi moggo da se napiše u naslovu teme 😃
Mislim da je bilo jedino ograničenje za telefone sa dve fizičke sim kartice (bilo je za Kinu, Hong Kong i Makao), ali ne smem da tvrdim i svodi se na teorijsku mogućnost da nabaviš takav telefon.

A sto se svi mucite da kupite bas AppleCare u US? Zar nema to i UK, FR, IT, DE… je l ima neka bitna razlika zbog kojeg je bolje uzeti u Americi? Nisam nikad razmišljao da uzmem AC za moje uređaje pa se ne razumem u razliku

Nema nikakve, jedina razlika je što većina ima ili pravi US nalog, a za ove druge zemlje bi morala da pravi naloge za njihov App Store i juri njihove gift kartice 😃

Društvo, da li je moguće uzeti AppleCare+ kod nekog proverenog US online retailera (tipa BestBuy, Walmart i sl.) i vezati ga za telefon/sat kupljen kod nas bez drndanja sa kreiranjem US naloga?

Moraš da imaš nalog na neku zemlju gde je Apple Care plan podržan, kako god okreneš, a gde ćeš da ga kupiš, nema nikakve veze, dok god je regularan. Postoje Apple Authorized Reseller-i koji ga prodaju zasebno. Nisam nikad ni gledao kod pomenutih, tako da za njih ne mogu da garantujem, ali znam da su Apple autorizovani prodavci u Austriji, pre nego što je otvoren Apple Store, prodavali Apple Care zasebno.

Moraš da imaš nalog na neku zemlju gde je Apple Care plan podržan, kako god okreneš, a gde ćeš da ga kupiš, nema nikakve veze, dok god je regularan. Postoje Apple Authorized Reseller-i koji ga prodaju zasebno. Nisam nikad ni gledao kod pomenutih, tako da za njih ne mogu da garantujem, ali znam da su Apple autorizovani prodavci u Austriji, pre nego što je otvoren Apple Store, prodavali Apple Care zasebno.
Da li znaš nesto ovom osiguranju kog nude u Hrvatskoj i BiH (iCare+). Piše da pokriva sve kvarove, oštećenja i kradju i prava ostvarujes u celom svetu.

IMG_8015.jpeg
IMG_8016.jpeg

Iskreno ne znam pošto nisam siguran šta znači diljem sveta, da li misle na sve autorizovane servise i Apple Store i da li je to samo prevod za Apple Care plan. Vidim da piše i u slučaju krađe telefona. Cena za klasičan Apple Care je beše 140$ godišnje, a kod njih je na dve godine 304 evra za telefon od 1200 do 1500 evra. Cenovnik im je rangiran prema vrednosti uređaja. Osiguranje je preko Helveti Swiss. Kad se pročitaju uslovi, deluje da nije baš skroz kao Apple Care plan.

• Like
Reagovanja: S03
Nikako mi ne prolazi placanje za novi uredjaj za Apple Care+ (with Theft), iako na balance imam dovoljno novca, trazi validan payment method (usa karticu ili usa paypal pretpostavljam). Probao kod dvojice drugara, a uskoro i mene isto ceka, pa ako iko ima bilo kakvo resenje koje prolazi u ovoj situaciji bio bih zahvalan.

Nikako mi ne prolazi placanje za novi uredjaj za Apple Care+ (with Theft), iako na balance imam dovoljno novca, trazi validan payment method (usa karticu ili usa paypal pretpostavljam). Probao kod dvojice drugara, a uskoro i mene isto ceka, pa ako iko ima bilo kakvo resenje koje prolazi u ovoj situaciji bio bih zahvalan.
Pa nema resenja, osim US PayPala. Balance vise ne primaju.

Americki PayPal ili da ti neko sa Americkom karticom uplati. To je neophodno samo za prvu uplatu, posle skida sa balansa.

Poz ljudi, iz vaših iskustava gde mi je u Bg najbolje da odnesem da zamene bateriju na 13 pro, ko bi najbrže zamenio?

pro mobi za sad sve resava ekspresno preko AC+ pupu da ne ureknem. Istyle od poslednjeg fijaska da mi je telefon bio zarobljen preko 40-50 dana, nikad vise
Meni 83 dana 13 Pro dok sam dobio novi… Kakav je kod tebe bio slucaj?😂😅 Ubiše nas…

da li mogu na paypal usa da koristim nasu karticu kao sredstvo placanja ili moram usa da vezem? I gde da nadjem neki broj telefona za verifikaciju paypala? Skinuo sam neku “textme” aplikaciju i kupio broj, ali ga paypal odbija uz obrazlozenje da nije voip number

Nazad
Vrh Dno