Odskora sam vlasnik LG C4, posle dugo godina druzenja sa Samsungom. Zadovoljan sam sa slikom, kontrastima, podešavanjima, bojama.. Čak i avr koji je ranije imao boljku da se buni sa ulazima je "prodisao".
Medjutim ima sitnica koje me povremeno iritiraju.
Ranije sam mogao direkt iz galerije telefona da sherujem video na tv (samsung S24U na samsung tv) i ništa da ne secne nikad. Sada mu treba 5-6 videa da secka i stuca dok nekako ne buferuje ili šta već i da pušta video bez seckanja. Pomoglo je dosta kad idem na LG aplikaciju i preko nje pustim video, tada je em bolja rezolucija em nema seckanja..
Juče baš puštao neke video sadržaje sa eksternog HDD povezanog jelte kablom na usb ulaz na tv (hdd nema svoje napajanje, vec preko usb). Nije bilo ni jednog mp4 videa koji je pustio bez seckanja, bas smo se smorili (full hd, da ne bude zabune nije bilo 4k). Onda, posle nekog vremena naletesmo na neke mov video zapise, i ni jednom nije secnuo ni jedan video. Gle čuda posle tih mov videa, nisu seckali ni mp4 video zapisi koje smo potom puštali.. Iskreno ove stvari se nisu desavale na mom starom samsungu iz 2017.. sve radilo i pustalo bez seckanja bilo bežično bilo preko kabla, osim vrlo retko 4k sadržaja preko wifi (al i to verujem da je bilo do brzine mreže)..
Jel mi jedino resenje neki box ili ima i drugačijih iskustava?