Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon do 700-800€

Koji mobilni telefon kupiti

Dax1989

Zapažen
Učlanjen(a)
24.08.2025
Poena
1
Pozdrav, zanima me neki telefon maksimum do nekih 700, 800 e, ako moze i nize bilo bi super, a najbitnija stvar mi je brzina telefona uz dobru kameru kao i izdrzljivost telefona i da mu je okej baterija, zelim da kad otvorim npr. deset tabova, da mi se brzo otvaraju te stranice kad idem od jednog do drugog taba i da mi se ne rifresuju svaki cas, unapred hvala svima na pomoci.

Pozdrav, zanima me neki telefon maksimum do nekih 700, 800 e, ako moze i nize bilo bi super, a najbitnija stvar mi je brzina telefona uz dobru kameru kao i izdrzljivost telefona i da mu je okej baterija, zelim da kad otvorim npr. deset tabova, da mi se brzo otvaraju te stranice kad idem od jednog do drugog taba i da mi se ne rifresuju svaki cas, unapred hvala svima na pomoci.
Honor Magic7 Pro;

S24 Ultra 512GB sa dve godine garancije, eventualno sa tri, ako izleti iz Yettel-a na KP.

Mislim na to da je bas kineski sistem, ne vidim da ima oglas sa evropskim romom,
660 evra za x8 pro doduse i nije toliko lose ali ne razumem se u obavestenja i ostalo na drugim romovima
Ako je taj telefon i internacionalan, onda ima za njega i taj Internacionalni rom , pa se moze prebaciti .
Inace i taj kineski, ima engleski jezik, a i play store . Isto tako OnePlus ima nekoliko verzija, Kineska, internacionalna tj Global, Indija,.. Mnogi se prebacuju na Kinesku verziju ROMa jer kao daju brze updejte,...

Vrh Dno