Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ja redovno kupujem vaučere na Turgame i nikakve provizije nema, prošle nedelje sam uzeo dve iTunes kartice od 1500 lira i platio sam samo neke minimalne troškove obrade uplate (oko 70 lira, čini mi se), kao i obično (biram prvu opciju za plaćanje, Iyzi ili tako nešto, a za plaćanje koristim MC Intesa).
Kako? Jel može Screenshot te opcije?

Ja imam kao na slici ispod i provizija je identična kao kod @S03 samo što sam ja na slici uhvatio korak pre, kada su cene bile u evrima.
- Ne znam jel možda pravi neku razliku što pristupam iz Nemačke i plaćam nemačkom karticom.
turgame.JPG

Ja imam kao na slici ispod i provizija je identična kao kod @S03 samo što sam ja na slici uhvatio korak pre, kada su cene bile u evrima.
Moja greška, izvinjavam se, nisam znao da se provizija razlikuje u zavisnosti od vrste vaučera. I kod mene je isto kao kod kolege @S03. Vidim da za Netflix vaučere ni ne nudi opciju za plaćanje Iyzi, kao za iTunes vaučere.

Netflix više ne prodaje Gift cards u turskoj :cry:
Izašla vest na Netflix sajtu pre mesec dana ili više...

Sobzirom da se svakako ne isplati ova marža na turgame-u, ostaje da se pokuša da se pređe na neku drugu zemlju ili vrati na Srbiju. Video sam negde na mydealz-u način da se otvori turska kreditna kartica bez odlaska u Tursku, ali ne uspevam sada da ga nađem. Ili turska virtualna kreditna kartica preko Albaraka, ICBC Turkey ili Param (kaže google). Možda bi tako prolazila pretplata preko Nigerije .

Jel neko probao da dobije virtualnu karticu iz Turske ili Nigerije?

Ja mislim prijatelju da je to pogibija, zamisli 4 razlicita coveka te na svakih par dana cima da im potvrdiš da su tvoji household. Najbolje je da preko Nigerije uzmeš sam za 500 kinti i uživaš.
Ako niko ne bude hteo famili koristicu ga ovaj mesec i to je to...Vec imam Hbo Max, Prime ne moram i Netflix, kad su stignem sve :)

A iskreno mozda sam lud ali najbolji kvalitet slike mi na Prime, ono stisnem ctrl+alt+shift+D i izadje mi da Netflix i Prime reprodukuju u 4k na desktop apk ne na browseru i dalje mi Prime bolje slika izgleda, mozda sam lud...

Ja mislim prijatelju da je to pogibija, zamisli 4 razlicita coveka te na svakih par dana cima da im potvrdiš da su tvoji household. Najbolje je da preko Nigerije uzmeš sam za 500 kinti i uživaš.
Napravi poseban email i da svima da se loguju na njemu i sami potvrde

А шта и ако промени шифру и контролише налог, максимална штета је испод 5€ ако си имао премијум налог и ако је то урадио тај дан када си платио за наредни месец. Искрено само бих се смејао...

Pa ne daje šifru od mejla gde je povezan Netflix nalog već samo za Netflix i ako neko pokuša da promeni verovatno će tražiti i potvrdu sa mejla kako bi se promenila šifra naloga. I da ne traži potvrdu uvek može da resetuje šifru preko mejla.

Mogu samo da potvrdim, samo sa ljudima koje poznajete i(li) kojima mozete verovati. Moze se naci bolji izlaz iz nezgodnih situacija.

Upao kao gost i tako je sljakalo par meseci. Ostao bez slota u prvoj seci pre dve i po godine i video dva nova lica. Lik koji je bio glavni mi nije odgovarao na poruke i onda sam krenuo u osvetu. Ne znam kako sam uspeo da stavim da moj mejl bude glavni i da li je tada zastita bila slabija pa mi je zato poslo za rukom. Znam da sam proveravao opcije sta mogu da radim i gledao da li mogu da preuzmem nalog. Nisam odmah nasao, ali nisam se ni puno namucio. Na kraju sam uplatio najjeftiniji paket i naravno izbacio likove. Povremeno koristim taj nalog.

Pa ne daje šifru od mejla gde je povezan Netflix nalog već samo za Netflix i ako neko pokuša da promeni verovatno će tražiti i potvrdu sa mejla kako bi se promenila šifra naloga. I da ne traži potvrdu uvek može da resetuje šifru preko mejla.
Pa kako da potvrdi household ako ne udje na mail? Household se potvrdjuje ili preko maila ili telefona nosioca naloga.

Mogu samo da potvrdim, samo sa ljudima koje poznajete i(li) kojima mozete verovati. Moze se naci bolji izlaz iz nezgodnih situacija.

Upao kao gost i tako je sljakalo par meseci. Ostao bez slota u prvoj seci pre dve i po godine i video dva nova lica. Lik koji je bio glavni mi nije odgovarao na poruke i onda sam krenuo u osvetu. Ne znam kako sam uspeo da stavim da moj mejl bude glavni i da li je tada zastita bila slabija pa mi je zato poslo za rukom. Znam da sam proveravao opcije sta mogu da radim i gledao da li mogu da preuzmem nalog. Nisam odmah nasao, ali nisam se ni puno namucio. Na kraju sam uplatio najjeftiniji paket i naravno izbacio likove. Povremeno koristim taj nalog.
I sta si postigao? I dalje placas i to sam.

Danas mi je otisla pretplata za 4k paket preko Nigerije po ceni od 6.88 evra. Koliko je sada Turska mesecno preko koda npr. TurGame?

Danas mi je otisla pretplata za 4k paket preko Nigerije po ceni od 6.88 evra. Koliko je sada Turska mesecno preko koda npr. TurGame?
U nigeriji je Premium 4.77e, ne znam kako ti je naplatilo toliko.

U TR 9,55 preko vaucera (ne prodaju se vise vauceri pa su sad skuplji)

Sad videh da su i na Netflixu dostupni svi titlovi iz ponude, ne samo one iz regiona.

I sta si postigao? I dalje placas i to sam.

Ne placam svaki mesec, kada izadje nesto interesantno od serija povezem sa dostupnim filmovima i tako par meseci godisnje. Odsustvujem manje od 300 dana, samo valjda pretprosli put kad sam se aktivirao me nije bilo fazon 9 meseci, pa sam iz nekog razloga ostao bez istorije. Ne vuce me filmska ponuda toliko da trazim precice, a njihove serije sam bas proredio.

Na kraju moja krivica sto sam prihvatio takvu vrstu deljenja i sto sam tada hteo da ustedim. Samo nisam zeleo kad me je druga strana nije ispostovala dogovor i prepolovila je rok, da neko drugi bude u mogucnosti da koristi nalog.

Nazad
Vrh Dno