Šta je novo?

Kućna multimedija Kancelarijska / gejmerska stolica do 20K

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

budababa

Cenjen
Učlanjen(a)
16.09.2012
Poena
180
Planiram sebe da počastim za rođendan i kupim novu stolicu za rad ispred računara. Realno, ne provodim previše vremena ispred kompa, uglavnom u večernjim satima, po 2-3 sata max, pa samim tim mi i ne treba neka zahtevna ergonomija. Nisam teškaš, trenutno 90kg žive vage. Bitno mi je da imam opciju podešavanja naslona (do 135 stepeni barem), da je stolica čvrsta, izdržljiva i dodatak za noge je poželjna opcija (ne i "pod mus"). Budžet je 20K dinara. Gledajući po netu, naišao sam na par modela, ali nemam nikakve povratne informacije o njima (ocene, revizije), pa ako neko ima iskustva sa tim modelima ili može da da predlog, svaki savet je dobrodošao.

ja sam sebe pocastio sa Herman Miller, nisam vise mlad

Iz mog ugla, stolica se kupuje tako sto sednes na nju. Nije solja za kafu, pa ne moras da razmisljas kako naleze na usta dok pijes.
Nebitno da li sedis 2-3 sata ili pola dana, moze i tih 2-3 sata da ti posle nekoliko meseci bude mucno.
I ja, kao i illidan, sedim na Hermanu zadnjih 6 godina. Toliko dobro drzi ledja, da sam se upropastio ne radeci nista na sebi, pa sad malo trpim posledice svog fizickog nemara.
Elem, sinu sam uzeo stolicu u Modrulju, i najvise me nervira kad ga gledam kako lomi kicmu u tom lezecem polozaju koji najvise koristi. I na Hermanu imam taj ugao, samo sto ne moze da se zakljuca, pa bukvalno ima funkciju kada resis da se zavalis da razmislis o necemu, i onda se podignes i nastavis da radis. S obzirom da si iz NS, svrati do njih pa probaj koji ti model odgovara. Cene imas za sve ukuse.
Ne preporucujem da uzimas preko Ananasa, jer ces da sednes u stolicu tek kada je sklopis. A ako ti ne odgovara, verovatno ce da bude mucenje da se spakuje i vrati nazad.
Da sumiram: sedi na stolicu, vidi kako ti odgovara, pa onda kupi.

moraju neke fizicke aktivnosti, nece stolica sama da te sredi :) takva magija ne postoji :)

Uzeo bih sinu neku gejmersku stolicu, krenuo je u prvi razred, pa sam mislio da mu uzmem nesto udobnije za ucenje, a video na slici te gejmerske stolice i sada teorije nema da uzme obicnu kompjutersku stolicu. Da li je neko imao iskustva sa ove dve stolice?

Video sam i ovu na e planeti:
Da li ovo valja necemu? Eto ako slucajno neko zna za neki popust trenutno, ne bih da dajem neke prevelike pare, tu do 12000 recimo.

Nazad
Vrh Dno