budababa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.09.2012
- Poena
- 180
Planiram sebe da počastim za rođendan i kupim novu stolicu za rad ispred računara. Realno, ne provodim previše vremena ispred kompa, uglavnom u večernjim satima, po 2-3 sata max, pa samim tim mi i ne treba neka zahtevna ergonomija. Nisam teškaš, trenutno 90kg žive vage. Bitno mi je da imam opciju podešavanja naslona (do 135 stepeni barem), da je stolica čvrsta, izdržljiva i dodatak za noge je poželjna opcija (ne i "pod mus"). Budžet je 20K dinara. Gledajući po netu, naišao sam na par modela, ali nemam nikakve povratne informacije o njima (ocene, revizije), pa ako neko ima iskustva sa tim modelima ili može da da predlog, svaki savet je dobrodošao.
ananas.rs
ananas.rs
ananas.rs
ananas.rs
www.kupujemprodajem.com
www.kupujemprodajem.com

Shooter Gejmerska stolica sa dodatkom za noge HC-4080 Sivo/Crna | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: Shooter Gejmerska stolica sa dodatkom za noge HC-4080 Sivo/Crna online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!

DEFENDER Gejmerska stolica Breeze, Crna | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: DEFENDER Gejmerska stolica Breeze, Crna online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!

KANCELARIJSKA STOLICA ELEKTRIK | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: KANCELARIJSKA STOLICA ELEKTRIK online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!

PREMIUM RADNA FOTELJA OC-140 ERGO PULSE | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: PREMIUM RADNA FOTELJA OC-140 ERGO PULSE online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!

Kancelarijska stolica, stolica kancelarijska radna stolica - KupujemProdajem
✅ NOVO, u fabričkoj ambalaži, fiskalni račun. TRICK Kancelarijska - radna stolica Y-818 u crnoj boji sa hromirani čeličnim postoljem, ergonomski dizajnirana sa duplim jastucima i lumbalnim, vratnim i sedalnim ispupčenjem koji povećavaju udobnost naročito kod dugog sedenja. Udobni rukohvati...

Kancelarijska stolica, stolica kancelarijska radna stolica - KupujemProdajem
Novo u fabričkoj ambalaži ! ! ! Na stanju veća količina. Kancelarijska - radna stolica u crnoj boji sa opcijom opuštajuće vibracije u 7 tačaka I 5 režima vibracije, metalnim postoljem, ergonomski dizajnirana sa duplim jastucima i lumbalnim, vratnim i sedalnim ispupčenjem koji povećavaju...