Šta je novo?

YouTube uvodi drastične mere: od 26. septembra kraj za „prevare“ korišćenjem Premium paketa preko VPN-a

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
YouTube-ilus-0802202502.webp

YouTube uvodi drastične mere: od 26. septembra kraj za „prevare“ korišćenjem Premium paketa preko VPN-a​

YouTube od 26. septembra uvodi geografska ograničenja i ukida Premium pretplate preko VPN-a, pogađajući i digitalne i prave migrante

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...evare-koriscenjem-premium-paketa-preko-vpn-a/

e j b g, šta ću sada :cool:

Zato mi imalo lek na androidu 😄 lepo skinete revanced menager i unutar toga imate i youtube i youtube muzic i jos po nesto...nema reklama nema nista ...to nema za ajfon :))) .mada ja youtube koristim samo kada izlaze novi telefoni da pogledam premijeru i po koji klip o kamerama ...ostalo nema sta.Tako da ne treba vam ni vpn ni bilo kakva predplata ...

Zato mi imalo lek na androidu 😄 lepo skinete revanced menager i unutar toga imate i youtube i youtube muzic i jos po nesto...nema reklama nema nista ...to nema za ajfon :))) .mada ja youtube koristim samo kada izlaze novi telefoni da pogledam premijeru i po koji klip o kamerama ...ostalo nema sta.Tako da ne treba vam ni vpn ni bilo kakva predplata ...
Ima na "ajfon". Nije Revanced vec uYou+.
Evo 2-3 godine na AJFONu i nikad reklamu nisam video na Youtubu, naravno bez Premiuma.

Nemam reklama, kreditna kartica to resava. :ninja:

Nemam reklama, Brave browser to resava. Ni vanced mi ne treba

Brave malo/malo ne radi, i Vivaldi.
Brzo rese ali bi se nagledao reklama za to vreme ;)

Kako ne radi? Jedini glitch koji po nekad imam je da kad ucita i gledam video,ne prikaze dugmice i komentare ispod, refresh to resi. Jedino to

Preko apple dopune će verovatno raditi, bar još neko vreme.

Ne znam, kažem "verovatno".
Ceo taj sistem plaćanja bi morali da izbace kao opciju da bi sprečili to u potpunosti. Ne znam koliko im je baš u interesu da se toliko cimaju da bi sprečili neznatan broj ljudi koji time zaobilazi njihova ograničenja.
Jedino je najavljen IP check što bi teoretski moglo biti zaobiđeno VPN-om, ali videćemo već šta će se desiti u narednom periodu.

Pa i tome ce da stanu na putu, najavljeno je onemogucavanje side loadinga, samo app store na kojem ce naravno unistiti sve skibidi alternative za besplatan youtube. Nismo ni svesni koliko je reklama bitna. Mislim da sve to rade zbog youtube revenua.

Jedino eto moze EU da im stane na put ako narede da se otcepe youtube i chrome od googla.

Postoji Y
Postoji YouTube++ za iOS, cak ga i preporucuju na youtube vanced sajtu.

Nazad
Vrh Dno