Šta je novo?

Mobilni telefon Mobilni telefon, sta od ovih?

Koji mobilni telefon kupiti

Tomiprunet

Slavan
Učlanjen(a)
10.04.2020
Poena
265
Dvoumim se izmedju Vivo x100 pro, OnePlus 12 i Honor magic 6 pro i xiaomi 13 ultra
vivo x 100 pro 16/512 549evra
One plus 12 579evra 12/256 nov
Honor Magic 6Pro 12/512 530evra
Xiaomi 13 ultra 15/512 459evra
Znam da su neki iz 2023, neki iz 2024. Nije mi bitno.

Vivo se prodaje u Tehnomaniji, ali to je druga tema. X100 Pro mi je kompletniji od Xiaomi 13 Ultra, s obzirom da sam pikirao Poco X7 Pro, tako da bih dao prednost Dimensity-ju. Honor Magic 6 Pro ako ti je telefoto baš bitan, no i on nije loš izbor, mada kamera je kompromis.

Ubacio sam 13 ultra zbog tog 1 inch senzora kamere. Ali ultra nema e-sim koliko sam ispratio
dok vivo ima e-sim. Dobro mogu promenuti e-sim u obican sim. Samo da ima dva sim slota.

Ако си се опростио са гаранцијом, Виво.

Imao sam sve nabrojane telefone.
Da sad ponovo biram između njih, izabrao bih HM6 Pro. Za mene je on najkompletniji telefon od svih nabrojanih, naravno uključujući i važeću garanciju.

Zavisi šta ti je bitno kod telefona, najbolje kamere od tih navedenih ima Vivo X100 pro
Svi rade brzo tu nećeš videti razliku, ako ćeš koristiti telefon duže vreme nije ni loše gledati količinu memorije

Na Oppu kinezu OTP banka je radila
Hvala.

Hm, Gledam ove vivo telefone na KP, vivo x100 pro kao i vivo x100s pro . 100s pro je kineska verzija, nema band 20 ali ima band 3 ( band 3 je yettel ovde u mom selu tako da mi nedostatak band20 nije problem)
Nego su mi malo sumnjivi ti prodavci. Ovaj vivo x100 pro za 549eur , sto sam naveo u prvom postu, pise super stanje . Pogledam u njegove oglase , vidim ima jos jednog koji je top stanje. pitam ga koja je razlika izmedju super i top stanja. Kaze ovaj super ima poneku ogrebotinicu na lajsnama sa strane, dok ovaj top isto ima ali manje :D
Covek ima preko 4000 pozitivnih ocena, nema ni jednu negativnu.
Onda ovi 100s pro jedan je loznica, drugi beograd. verovatno da je dupli nalog jer je iste boje telefon, a isti opis teleona, od reci do reci.

Nasao sam OnePlus 12 prvi vlasnik ( spustio mi cenu na 420eur 256GB verzija) hoce da predje na vivo x100 pro. Tako je naveo u oglasu ( mobilnisvet)

Ne znam , u vezi Honor Magic 6 pro, citam razne komentare po internetu. Kao da kamera i nije toliko dobra kao sto se prica.

Ima par xiaomi 14 ultra na kupujem prodajem , cena 650eur
50/100eur vise od vivo x100 pro ali je po meni bolji 14 ultra.

Znaci krenuo sam od 460eur pa na kraju do 650eur. :D

Volim iPhone, nemam ja tih predrasuda android vs iPhone.
Najverovatnije ce biti taj OnePlus 12 za 420eur.
Voleo bih ja 14 ultra, ali dati 650evra za telefon pa i vise, mi je onako meh

@cekipa gde da pogledam tu Ultru?

Sumnjiv ti lik sa 4000 pozitivnih, bez negativne, leb te.. Bo.
Da, jer kad sam ga zvao da pitam u vezi. Nije raspoložen da priča. Ovaj top stanje ima manje ogrebotina od ovog sto je super stanje. Kakvo je stanje onda bez ogrebotina. Možda to nekome ne predstavlja problem. Tj takav opis telefona. Onaplus 13 , isto njegov oglas, ima okrznuto oko usb-c utičnice, a on kaže da se ni ne vidi golim okom...i tako.
Svejedno meni nije ostavio utisak da želim da kupim telefon od njega.

Sumnjiv ti lik sa 4000 pozitivnih, bez negativne, leb te.. Bo.
Tаквима сајт брише негативне а није искључено да има дупле налоге па даје себи оцене кли уз помоћ пријатеља и комшија

Nazad
Vrh Dno