Tako je ,Pa to prvih 12 meseci se odnosi na količinu GB, a cene su iste 24 meseca (ako mislimo na isto)...
zar deezer nema i mts? nije da bih ikad otišao u mts, ali čini mi se da je bio u ponudi...Sledeceg leta mi istice paket, jedino sto me moze zadrzati u Yettelu posle svih ovih promena jeste aplikacije… Jedini i dalje nude Deezer
Ima.zar deezer nema i mts?
Sad vidim, nisam to znao. Hvala!zar deezer nema i mts? nije da bih ikad otišao u mts, ali čini mi se da je bio u ponudi...
Sa 50% bez uređaja imaš mts soko lajt, prosek na dve godine: 1388 din mesečno, besplatno deezer premium, iris tv i apolon tokom cele 2 godine, naravno i najbitnije bolja mobilna mreža u odnosu na yettelSledeceg leta mi istice paket, jedino sto me moze zadrzati u Yettelu posle svih ovih promena jeste aplikacije… Jedini i dalje nude Deezer
Na soko lajt, verovatno ima iris cele 2 godine, , Omorika S ima iris samo 6 meseca besplatno, besplatno, iris tv i apolon tokom cele 2 godine,
Da sad pogledao ,omorika nemaOba soko paketa uključuju besplatno:
deezer, iris i apolon tokom cele 2 godine
Pa to prvih 12 meseci se odnosi na količinu GB, a cene su iste 24 meseca (ako mislimo na isto)...
O tome i pišemo, polovična usluga sa visokom cenom, prvih 12 meseci više GB na koje se navikenete, posle se prepolove GB, a pretplata ostaje ista, treba i pretplatu da prepolove isto kao što urade sa GB.Tako je ,
Ako neko nezna bolje da ne pise nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari