Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Pa to prvih 12 meseci se odnosi na količinu GB, a cene su iste 24 meseca (ako mislimo na isto)...

Sledeceg leta mi istice paket, jedino sto me moze zadrzati u Yettelu posle svih ovih promena jeste aplikacije… Jedini i dalje nude Deezer

Prenos nepotrošenih GB za mene jako bitno, naravno pored cene..

Nastavak zezanja sa njima i prenosa broja na prepaid iz Mts -

Nijedna poslovnica u NS nema prazne prepaid kartice (ima tačan naziv ali nisam zapamtio), ostala mi je jedino Promenada ali mi se ne čeka u redu pola dana...

Isključivo imaju prepaid sa predefinisanim brojem ili kartice za prelazak na postpaid...
Kapiram da je to usluga koja se ne traži često, ali da baš niko nema je neverovatno...
Za divno čudo me nakon prvog iskustva i ubeđivanja oko postpaida niko nije ubeđivao i smarao, čak mi je lik sam rekao ono što znam - da će se u aplikaciji pojaviti ponuda za post nakon 2-3 dana.
Ostalo je da mi jave kad nabave te famozne kartice...

Korisnik sam Yettela, total 40. Ugovor ističe za mesec dana. Ne bih prelazio u drugu mrežu, da li je moguće preći na pripejd, pa izdejstvovati prelazak na postpejd popust 50% posle 2-3 dana?

• Like
Reagovanja: fiy
Sledeceg leta mi istice paket, jedino sto me moze zadrzati u Yettelu posle svih ovih promena jeste aplikacije… Jedini i dalje nude Deezer
Sa 50% bez uređaja imaš mts soko lajt, prosek na dve godine: 1388 din mesečno, besplatno deezer premium, iris tv i apolon tokom cele 2 godine, naravno i najbitnije bolja mobilna mreža u odnosu na yettel

Nazad
Vrh Dno