koce da se cima sa vpn stalnoMože se gledati Youtube bez reklama ako nemate Premium. Trebate za to koristiti neki VPN, odabrati Albaniju i tako možete gledati Youtube bez reklama
koce da se cima sa vpn stalnoMože se gledati Youtube bez reklama ako nemate Premium. Trebate za to koristiti neki VPN, odabrati Albaniju i tako možete gledati Youtube bez reklama
U tom slučaju je najbolje instalirati VPN na ruteru ako ruter podržava OpenVPNkoce da se cima sa vpn stalno
@Zlig ,misliš da ne mogu sa ovom sada familijom samo da se bez VPNa pretplatim sa našim cenama?Aj videću u septembru kad mi istekne ovo.
Da bi se pretplatio na nas moraš ti (nalog) da promeniš region, e taj deo nije baš simple kada je Google u pitanju. Ako to uspeš bez menjanja email adrese I celog naloga onda ima šanse, igraj se, probaj, mada mislim da nije baš jednostavno.Mora da prodje 12 meseci za novu familiju
Tako su i meni rekli iz Google supporta.Onda ćemo napraviti novu familiju da srpskim nalozima,najsigurnije je.
Ides na payments.google.com i obrišeš argentinski platni profil. I to je to. Kad budeš unosio srpsku karticu automatski će ti se region promeniti na Srbiju.@nisnis ,Pa zato i kažem,nece mi svakako proci sa srpskom karticom a argentinski Google nalog.
Poskupelo je od 1.8 na 1649Zar nije family nalog 280 po osobi?
da ali ne mozes skidati muziku pa slusati offlineMože se gledati Youtube bez reklama ako nemate Premium. Trebate za to koristiti neki VPN, odabrati Albaniju i tako možete gledati Youtube bez reklama
Pise nakon 30 dana od promene regiona se gleda…znaci godisnji nije problem…Pa ovi su jos gori od Netflixa, Netflix bar daje kod. Znaci ja ako ne zivim u Srbiji i kupim premijum ovde gde zivim, kad dodjem na godisnji rizikujem da mi ukinu nalog ako ne koristim VPN?
Ako tako ostane, onda će korisnici koji plaćaju preko Applea biti na sigurnom.Kako oni mogu da znaju ako koristim appstore na google nalog koji nema payment profil? Payment profil je njima za region bitan i po njemu prate..
Međutim, spominje se u novom TOS-u da će da proveravaju da li se pretežno koristi van matične države, a to mi sluti na IP provere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari