Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ja licno ne koristim tako, ali moze u vpn-u split tunneling samo za tu jednu aplikaciju ako vec imate vpn. Radi samo za youtube i nema cimanja...Ako vam ne smeta da youtube bude na Albaniji 😅.

Cak moze neka light varijanta kao wg-tunnel u koju se samo ubaci config fajl vpn-a i radi samo za youtube ako ukljucite split tunneling.

Family plan izadje 330 dinara po osobi... Koja cena je vredna eventualnog gubitka naloga? 6x manja? 50 dinara... Kad su mi prvi mejl poslali i prekinuli Indija kombinaciju, rekao sam sebi, dosta je bilo 3 godine, hvala im, i prebacio se na family. Samo kazem...

Izadje toliko ako podelis sa toliko osoba. To uopste nije jednostavno... Jos smo mi dobri sa cenom, vidi se trend i kako je u drugim zemljama.
Zato je family varijanta zgodna za razne pokusaje, ne moras da imas pretplatu na svom glavnom nalogu.

Apple varijanta radi i da bi to ukinuli morali bi da ukinu kompletno taj nacin placanja, a to mi je manje verovatno. Jedino moze da se desi da potpuno ukinu family za te zemlje gde je bas jeftino ili da uvedu neku novu kontrolu oko lokacije, pa kako god da si platio, ne mozes da koristis ako nisi u toj zemlji.

Tu placanje uopste ne ide preko njih i sigurno im nije jednostavno da rese, mada je sve to krsenje TOS-a, nema sta.

Poslednja izmena:
@Zlig ,misliš da ne mogu sa ovom sada familijom samo da se bez VPNa pretplatim sa našim cenama?Aj videću u septembru kad mi istekne ovo.

Mora da prodje 12 meseci za novu familiju
Da bi se pretplatio na nas moraš ti (nalog) da promeniš region, e taj deo nije baš simple kada je Google u pitanju. Ako to uspeš bez menjanja email adrese I celog naloga onda ima šanse, igraj se, probaj, mada mislim da nije baš jednostavno.

@S03 ,mislis da nece praviti problem ako su argentinski google nalozi?I sta ce biti sa ostalima u grupi koji isto imaju ARG naloge?Hvala na pomoci za placanje.Videcu ovo u septembru kad mi istekne.

Poslednja izmena:
A šta je sa nama koji stvarno imamo porodicu sa kojom delimo ove naloge? :) Evo kod mene svih 6 naloga podeljeno, ja plaćam naravno, i onda meni nije isto da li je 5e ili 20e mesečno pretplata. Još par nekih gluposti plaćam, nakupi se. Tako da gledam da prođem jeftinije gde mogu, kad je bude moglo videćemo šta ćemo.

Ja ima 2 grupe i vecina je da se prebacimo na Srbiju,sta mi znaci 280 dindzi.Bolje i tako nego da me stalno brisu.Ali bolje da naprave nove naloge ili da mi daju srpske i napravim novu porodicu.Rizicno mi ovo da se samo prebacim odjednom na Srbiju.

Pa ovi su jos gori od Netflixa, Netflix bar daje kod. Znaci ja ako ne zivim u Srbiji i kupim premijum ovde gde zivim, kad dodjem na godisnji rizikujem da mi ukinu nalog ako ne koristim VPN?

Kako oni mogu da znaju ako koristim appstore na google nalog koji nema payment profil? Payment profil je njima za region bitan i po njemu prate..

Kako oni mogu da znaju ako koristim appstore na google nalog koji nema payment profil? Payment profil je njima za region bitan i po njemu prate..
Ako tako ostane, onda će korisnici koji plaćaju preko Applea biti na sigurnom.
Međutim, spominje se u novom TOS-u da će da proveravaju da li se pretežno koristi van matične države, a to mi sluti na IP provere.

Međutim, spominje se u novom TOS-u da će da proveravaju da li se pretežno koristi van matične države, a to mi sluti na IP provere.

ne verujem da više od 0.5% svih premium korisnika radi tako nešto, dal će stvarno i oko toga se cimaju ostaje nam da vidimo, ali da su alavi - jesu, ne bi me čudilo

U svakom slučaju, meni premium traje do januara, ako se desi da u međuvremenu blokiraju - ybg bože, trajalo je koliko je trajalo, ali ako ne provale u narednih 5 meseci onda ide nova uplata pa šta mi bog da

Nadam se da nece dirati Apple pretplate. Obnavlja mi se mesecna 13.9.
U slučaju da me izbace, prelazim na Srbiju. Pre ću Netflix otkazati nego YouTube.
IMG_7888.jpeg

Nazad
Vrh Dno