u tom slucaju je ova recenica totalno bespotrebna, red herringI da, nikakva kontra ponuda me neće vratiti pošto su mi bukvalno rekli da moram da podnesem zahtev za prenos pa će onda zvati.
mozes probati ali a1/vip nisu imali praksu preko maila kao telenor da se mozes dogovoriti putem drustvenih mreza i maila, 99% sam siguran samo agentiz principa prelazim , dizali su cenu vise puta....
Dakle samo agent? nista mejl?
ako se dobro secam nekog screenshota nudili su to za sve tarife ispod neo 30, i neo surf i neo 5 i start junior senior a za siguricu nisam siguran70% po 20 meseci ostala 4 meseca po punoj ceni su nudili za Neo surf I još jednu tarifu. Javljao se više clanova a neki I ostavljali screnshotove.
Zato sto je sve drugo MTS & co.Zašto bi ostao u A1 za iste pare kad mts ima bolju mrežu?
Mesate babe i zabe. Taj popust su nudili agenti koji su zaduzeni za one koji zele da ostanu u mrezi (a pre toga podnesu zahtev za prelaz u drugu mrezu). Terenski agent nudi samo 50% (ili manje,zavisi da li ima vaucera) samo onima koji bi presli iz Mts-a ili Yetela u A1.ako se dobro secam nekog screenshota nudili su to za sve tarife ispod neo 30, i neo surf i neo 5 i start junior senior a za siguricu nisam siguran
pomozi mi molim te, kojoj 2 strani, ima ih 22, Na 2 strani krecu Ugovorni uslovi izabranih proizvoda i uslugaSta pise na drugoj strani gde su promocije?
I ja sam se zbunio kad sam video danas 4000 din za Neo Super al na stranici dva ispod tabele sa tarifama imas detalje o promocijiAko je neko voljan da mi pomogne molim vas, moje pitanje se odnosilo danas na prelazak iz mts u vip, medjutim moja pametna okolina je isla vec u poslovnicu i dobila je ugovor na mejl, dali su digitalni potpis i stiglo im je na mejl ovo. Pritom uzivo im je receno da je nei 5 1899 din a ovde stoji 2449rsd
da li je ovo punopravno bez pravog potpisa i potpisivanja ugovora?
Pogledajte prilog 502896
ispod toga imam samo ovo,, ali okej procitao sam dalje u nastavku generalno kao da na tu i tu tarifu imas 400 din, na neo 5 500, itd itd itd..Glavno pitanje mi je da li je ovo punopravno , jer oni su isli danas da prebace broj iz MTS u A1, MTs ih je zvao 2 sata kasnije, nisu se javili , i ovo je stiglo nakon toga.Bukvalno na strani broj dva posle te prve.
I meni piše u ugovoru puna cena za Neo Super ali plaćam sa popustom. To su mi odmah u poslovnici rekli da ne treba da me buni puna cena u ugovoruAko je neko voljan da mi pomogne molim vas, moje pitanje se odnosilo danas na prelazak iz mts u vip, medjutim moja pametna okolina je isla vec u poslovnicu i dobila je ugovor na mejl, dali su digitalni potpis i stiglo im je na mejl ovo. Pritom uzivo im je receno da je nei 5 1899 din a ovde stoji 2449rsd
Pogledajte prilog 502896
To ti je cena bez UO,ta od 2450. Sa UO koji je potpisan je 1900 s tim da ne znam da li je u tih 1900 uracunat i popust za e racun. Isto me je bunilo za Neo super jer na ugovoru pise 4050 a ona je 3000. Svakako ces placati 1900 din. 🙂Ako je neko voljan da mi pomogne molim vas, moje pitanje se odnosilo danas na prelazak iz mts u vip, medjutim moja pametna okolina je isla vec u poslovnicu i dobila je ugovor na mejl, dali su digitalni potpis i stiglo im je na mejl ovo. Pritom uzivo im je receno da je nei 5 1899 din a ovde stoji 2449rsd
Pogledajte prilog 502896
Nije bitan iznos koliko mi je bitno da li je ovo validno, ovaj digitalni potpis, jer hocu da probam da izvucem popust na ovoTo ti je cena bez UO,ta od 2450. Sa UO koji je potpisan je 1900 s tim da ne znam da li je u tih 1900 uracunat i popust za e racun. Isto me je bunilo za Neo super jer na ugovoru pise 4050 a ona je 3000. Svakako ces placati 1900 din. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari