Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Uopšte to nije bilo pitanje, bato.
Bilo bi u redu da si sa razumevanjem pročitao post gde bi video da svakako podnosim zahtev za prenos i da neću prihvatiti kontraponudu. Ti si samo to ponovio u tvom postu,bato.

I da, nikakva kontra ponuda me neće vratiti pošto su mi bukvalno rekli da moram da podnesem zahtev za prenos pa će onda zvati.
u tom slucaju je ova recenica totalno bespotrebna, red herring

Slažem se da sam se raspisao bespotrebno. Ako neko ima odgovor na prvobitno pitanje bio bih zahvalan.

• Like
Reagovanja: fiy
Ides u poslovnicu i trazis prevremeni prekid UO. Oni ti sracunaju tih 15-20 dana,platis i pitas kad ce biti slobodn broj. Bude taj dan ali pokreces prenos sutradan,da budes siguran.

Odlično, hvala ti.

Hocu da predjem iz MTSA u A1.
Moze li mala pomoc, odgovara mi Tarifa neo 5. Sta je najbolje sto mogu izvuci? vidim da pise uz neko kod 1519 rsd mesecno dok je redovna cena 1899, da li im mogu traziti taj manji iznos? da li mogu smanjiti i vise od toga? koji jee mejl da im pisem, sta je najdelotvornije? Hvala unapred

proces prenosa broja je sledeci, posto si u mtsu trebas da dodjes u a1 poslovnicu i da trazis da predjes kod njih, u toku dana ili neki dan posle ces dobiti poziv od mtsa da te zadrze sa 50% ako imas zasigurno u a1 da dobijes 50% onda odbi ponudu mtsa, ali za a1 nisam toliko upucen da daju novim korisnicima 50% vise sam cuo da za zadrzavanje daju 50%, kad dodjes u a1 i trazis prenos odma pitaj za 50% na neo 5 ili 70% 20 meseci i ne znam koju jos kombinaciju imaju

🤣 kakvih 70%? Jedino preko agenta moze da se dobije 50% popusta za prebacivanje iz druge mreze.

Za dolazak u A1 terenski agent daje koliko znam 50 posto ali ne kazem da ne moze ali za ostajanje u mreži daju 70 jer mts i yettel nude 50 posto. Zašto bi ostao u A1 za iste pare kad mts ima bolju mrežu?

• Like
Reagovanja: fiy
iz principa prelazim , dizali su cenu vise puta....
Dakle samo agent? nista mejl?

iz principa prelazim , dizali su cenu vise puta....
Dakle samo agent? nista mejl?
mozes probati ali a1/vip nisu imali praksu preko maila kao telenor da se mozes dogovoriti putem drustvenih mreza i maila, 99% sam siguran samo agent

70% po 20 meseci ostala 4 meseca po punoj ceni su nudili za Neo surf I još jednu tarifu. Javljao se više clanova a neki I ostavljali screnshotove.
ako se dobro secam nekog screenshota nudili su to za sve tarife ispod neo 30, i neo surf i neo 5 i start junior senior a za siguricu nisam siguran

Evo moje iskustvo - od danas. Bio sam Neo Neo, uzeo Neo Super.
Juce oko podneva je iniciran prenos, posle pola sata me zove devojka sa 0601238 i nudi istu ponudu koju sam imao za prelazak u MTS odnosno 12x1 i 12x50% s tim sto nudi i 24x40% ukoliko hocu telefon, plus, naravno EKO popust.
Odbio sam, zove jutros oko 9h opet, ponuda bez uredjaja ista ali sa uredjajem (jer sam joj juce pomenuo da bih mozda uzeo i telefon) ide na 24x50%, odbih i to.
Zove treci put danas oko 16h (jer nakon toga bi mozda bilo kasno) i nudi 6x1 i 18x70% sto sam i prihvatio, ugovor odmah obnovljen, poslat link za preuzimanje istog :D

ako se dobro secam nekog screenshota nudili su to za sve tarife ispod neo 30, i neo surf i neo 5 i start junior senior a za siguricu nisam siguran
Mesate babe i zabe. Taj popust su nudili agenti koji su zaduzeni za one koji zele da ostanu u mrezi (a pre toga podnesu zahtev za prelaz u drugu mrezu). Terenski agent nudi samo 50% (ili manje,zavisi da li ima vaucera) samo onima koji bi presli iz Mts-a ili Yetela u A1.

Ako je neko voljan da mi pomogne molim vas, moje pitanje se odnosilo danas na prelazak iz mts u vip, medjutim moja pametna okolina je isla vec u poslovnicu i dobila je ugovor na mejl, dali su digitalni potpis i stiglo im je na mejl ovo. Pritom uzivo im je receno da je nei 5 1899 din a ovde stoji 2449rsd
da li je ovo punopravno bez pravog potpisa i potpisivanja ugovora?

1755808837241.png

Sta pise na drugoj strani gde su promocije?

Sta pise na drugoj strani gde su promocije?
pomozi mi molim te, kojoj 2 strani, ima ih 22, Na 2 strani krecu Ugovorni uslovi izabranih proizvoda i usluga

nigde nemam nijednu cenu u RSD osim te od 2449 RSD.
pritom i da je 1899 ili 2449 ne odgovara mi.
Glavno pitanje je da li je ovo ugovor vazeci, ako je stavljen digitalni potpis ili mora i licno da se potpise

Ako je neko voljan da mi pomogne molim vas, moje pitanje se odnosilo danas na prelazak iz mts u vip, medjutim moja pametna okolina je isla vec u poslovnicu i dobila je ugovor na mejl, dali su digitalni potpis i stiglo im je na mejl ovo. Pritom uzivo im je receno da je nei 5 1899 din a ovde stoji 2449rsd

Pogledajte prilog 502896
I ja sam se zbunio kad sam video danas 4000 din za Neo Super al na stranici dva ispod tabele sa tarifama imas detalje o promociji :)

Bukvalno na strani broj dva posle te prve.

Prilozi

• 20250821_225038.jpg
    20250821_225038.jpg
    498.8 KB · Pregleda: 94
Bukvalno na strani broj dva posle te prve.
ispod toga imam samo ovo,, ali okej procitao sam dalje u nastavku generalno kao da na tu i tu tarifu imas 400 din, na neo 5 500, itd itd itd..Glavno pitanje mi je da li je ovo punopravno , jer oni su isli danas da prebace broj iz MTS u A1, MTs ih je zvao 2 sata kasnije, nisu se javili , i ovo je stiglo nakon toga.

1755809703277.png

Pogledajte prilog 502896
I meni piše u ugovoru puna cena za Neo Super ali plaćam sa popustom. To su mi odmah u poslovnici rekli da ne treba da me buni puna cena u ugovoru

Kad se podnese zahtev za prenos potpisuje se za ugovor na neodređeno vreme po punim cenama, tek nakon prenosa ide aneks na 24m sa svim popustima ako se ne varam, tako da je sve okej.

Pogledajte prilog 502896
To ti je cena bez UO,ta od 2450. Sa UO koji je potpisan je 1900 s tim da ne znam da li je u tih 1900 uracunat i popust za e racun. Isto me je bunilo za Neo super jer na ugovoru pise 4050 a ona je 3000. Svakako ces placati 1900 din. 🙂

To ti je cena bez UO,ta od 2450. Sa UO koji je potpisan je 1900 s tim da ne znam da li je u tih 1900 uracunat i popust za e racun. Isto me je bunilo za Neo super jer na ugovoru pise 4050 a ona je 3000. Svakako ces placati 1900 din. 🙂
Nije bitan iznos koliko mi je bitno da li je ovo validno, ovaj digitalni potpis, jer hocu da probam da izvucem popust na ovo

To moras da pitas agenta. Trebalo bi da vazi. Ako jos uvek nisi presao,javi se da ti dam br agenta za 50% popusta.

Možeš da raskineš ugovor u roku od 14 dana jer nije potpisan u poslovnici.

Nazad
Vrh Dno