Šta je novo?

He-Man & The Masters Of The Universe: Dragon Pearl Of Destruction

off topic
Ovaj trailer me podsetio na igru Knock Off: The Battle For Imagination koja prosle godine nije uspela da sakupi dovoljno novca na Kickstarter sajtu. Pre je mogao da se nadje demo igre na sajtu kreatora igre ali izgleda da igra vise nije dostupana za degustaciju :)

Poslednja izmena:
Mene na Golden Axe.

^
Najavljena je nova 3D igra iz tog cuvenog gaming serijala u isto vreme kada i Shinobi: Art of Vengeance ali i dalje nema se ne moze naci release date.
Sega je 2020. besplatno delila Golden Axed (nisam pogresno napisao naziv igre) igru koja je bila nedovrsena i zbog toga nije bila pustena u prodaju.

Uh svaka cast za naslov King of Dragons. Dugo sam pokusavao da se setim naziva igre.

Nekoliko slika za nostalgicare iz svih delova ovog foruma :)
Pretpostavljam da su jos neki forumasi imali ove figurice pre mnogo godina/decenija
Zanimljivo je da se u ovom stripu jedna prica moze procitati na tri jezika.

Prilozi

• m slika 2.jpg
    m slika 2.jpg
    132.1 KB · Pregleda: 43
  • m slika 3.jpg
    m slika 3.jpg
    209.2 KB · Pregleda: 43
  • m slika.jpg
    m slika.jpg
    173.1 KB · Pregleda: 44
Stavio sam teglu Nutele pored figurice da biste stekli utisak o njenoj velicini ;)
Na slikama se moze videti da strip ima dve prednje korice ali da je naslov stripa napisan na razlicitim jezicima.
Na kupindo sajtu sam video da se He-Man figurica 1980ih sa stripom i audio kasetom moze kupiti za 14000 dinara.
Novija figurica napravljena po glavnom junaku iz Kevin Smitove verzije ovog crtanjca koji je izasao pre nekoliko godina se moze kupiti za 3500 dinara.
off topic
Kupio bih Metroid figuricu da je malo jeftinija ali je preskupa (~5000 dinara) kao i vecina figurica napravljenih po junacima iz video igara.
Moguce je da ce nekoga zanimati da pogleda dve figurice Zagora.

Prilozi

• slika a.jpg
    slika a.jpg
    202.9 KB · Pregleda: 17
  • slika b.jpg
    slika b.jpg
    185.9 KB · Pregleda: 14
  • slika c.jpg
    slika c.jpg
    214.1 KB · Pregleda: 13
  • slika d.jpg
    slika d.jpg
    232.2 KB · Pregleda: 14
  • slika e.jpg
    slika e.jpg
    236.9 KB · Pregleda: 17
Ovo je gameplay od fan made igre.

Poslednja izmena:
Za He-mana su bile dobre one figurice.

He-man - najveći neprijatelj svih poštenih devojaka:)

Šalu na stranu. Pre nekoliko godina,dok sam živeo u stanu, žena mi naloži da se otarasim svih mojih "gluposti" koje su zauzimale prostor. Između ostalih i kutija Mastersa. Oko 30tak.

I tako ja oglasim na kp originale, a kopije dam mojim alamanima da se igraju. Zove me lik, hoće da kupi sve, nekih 5-6 komada. Pita da li imam još neki. Ja kažem imam samo kopije. On u ekstazi - kao, imaš kopije. Ja kao - da. I ladno oće da kupi kopije. Ne pita za cenu. Ja se pitam u sebi WTF. Kad mi lik objasni. Originale pravio Mattel. Ima ih pun k. A bootleg se pravili samo u staroj jugi. Jugoplastika. Mi smo bili tada Kina za ceo istočni blok. Tipa, originali se nisu prodavali u istočnom bloku, ali smo mi mogli da prodajemo kopije. Po dosta nižim cenama. Stariji od nas se sećaju kauboja i indijanaca Baravelli western i sl. A i kvalitet je bio lošiji pa ih ima malo preživelih. I na kraju, ne prodam originale, prodam kopije. Uzmem nekoliko stotina eu za kopije Mastersa. Lik je posle to dalje prodavao na ebay po dvostruko većim cenama. Tipa meni davao 30-40eu a on davao od 60 do 90eu.

Tada sam prodao i celu kolekciju GI Joe, Bravelli figurice, kompletne koolekcije Svet Kompjutera, Računari, PC Press... Stripove Cat Claw, Mister No, naravno i Masters... Čak i celu kolekciju aviončića sa kioska. E da, čak nisam prodavao najboljim ponuđačima. Samo koga bi zgotivio. Tako sam liku koji je uzeo celu kolekcoju Sveta kompjutera (od prvog broja) spakovao sve u kola i dovezao za bg. Mister No završio u Beču.

Suma sumarum - 2k eu. Ispraznio sam celu sobu i nspravio dečiju. Tad imao jednog, posle došlo još dvoje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno