Šta je novo?

Kućna multimedija Kupovina TV za oko 500 EUR

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

AnaT

Zapažen
Učlanjen(a)
30.03.2025
Poena
1
Ovo su neke od opcija koje sam nasao:
Hisense 55U7NQ ,
Hisense 65U6NQ ,
Xiaomi S Mini Led 55",
TCL 50C6KS,
TCL 55C745,
TCL 50C805.

Posto Hisense ima Vidaa OS koji nema mnogo pozitivnih komentara, planirao sam da koristim Xiaomi TV box S, ali problem je sto imam 1st gen box i ne znam da li kvalitet TV boxa ima ikakve veze sa krajnjim kvalitetom slike.

Takodje, ako imate neke predloge za druge televizore u ovom cenovnom rangu od oko 500e, napisite. Ima mnogo buget TCL modela za ove pare i ne znam bas koji se isplate. Najbolji su mi Mini LED televizori tako da njih najvise trazim.

Ja licno, a i verujem jos mnogo kolega sa foruma mogu preporuciti c805. Stavrno je sprava. Nesto ga ne vidim u ponudi u skorije doba, a iskreno ne znam koji model je "naslednik".

C765 koliko znam, ovaj ja merkam

Naveo si modele od 50" do 65". Ako imaš mesta i ako gledaš TV sa 2,5-3m onda mislim da bi ti 65" bilo taman, naravno može i 55". Što se boksa tiče bio bi uskraćen za Dolby Vision. Na mom teveu (TCL C805) Dolby Vision izgleda bolje od običnog HDR-a, vidi se razlika. Ali boksovi bar nisu skupi. Ako možeš da se ispružiš za C765 (naslednik modela C805) to bi ti bilo najbolje.

E a sad je, meni barem, misterija koji je naslednik C765

Nazad
Vrh Dno