Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Zna li neko agenta za područje loznica mali zvornik? Zainteresovan sam za A1 Kucni Net

Zna li neko agenta za područje Bačka Topola ili Subotica ?
Imam A1 Kucni Net ističe mi ugovor 04.09.2025

I ja planiram uzeti A1 kućni net, iz Leskovca sam pa ako ima neki agent za ovaj region neka da ponudu.

Kucni net Beograd ako ima nekog agenta

Istekao mi je ugovor u MTS-u, pa bih presao u A1. Neka mi se javi agent sa dobrom ponudom!

Trenutno koristim Yettel ponuda za zaposlene paket. Treba mi savet na koje komercijalne pakete da prebacim sve brojeve sa tog paketa. Kontakt preko pp.

Imam box paket MTS-u, istice ugovor 28.08.
Razmisljam o prelasku u Yettel ili a1. U principu bitan mi je net i paket za telefon. Ako neko ima neku ponudu neka pise na pm

U oktobru mi istice ugovor u A1, potrebna ponuda za produzetak ugovora, zanima me NEO Super tarifa bez uredjaja

Trenutno koristim Yettel Mobile M, zainteresovan sam za A1 NEO Super ili mts Soko lite zbog veće količine interneta u romingu. Ukoliko postoje agenti za A1 ili mts neka mi se jave u inbox ako imaju posebne pogodnosti za prelazak. Hvala :)

U septembru ističe ugovor u A1 Neo neo, potrebna ponuda za obnovu ugovora ili Yettel/MTS agent za prenos broja kod njih.

Neka se javi i meni agent sa ponudom za kućni net, ako agenata ima…

Da bi vam se javio agent vrlo bitno je i da napišete mesto stanovanja da bi vamse jaavio agent iz okruženja.
Ja sam uz pomoć nekih kolega sa foruma i njihove savete danas uspeo da stupim u kontakt sa agentom iz mog kraja i sutra bi trebali sve da završimo.
Koristim priliku da se zahvalim za pomoć koju sam dobio od kolega sa foruma.

Istice mi ugovor 1. septembra, zanimaju me postpaid paketi, novi beograd

Potreban agent za prelazak iz mts-a u a1, zanima me neo 30 ili neo super za 50% 24m.

Ističu mi 28.08. dva MTS ugovora Omorika M, ako ima neka dobra ponuda za obnovu ugovora ili prelazak u A1

Ističe ugovor mobilni za 2 dana 25.08. u A1.
Tražim 50% na pretplatu (ne zanima me telefon).
BG,

Istekao ugovor u A1 za neo neo, potrebna dobra ponuda za obnovu ugovora ili prelazak u drugu mrezu bez telefona.

Istekao mi je ugovor u MTS-u, pa bih presao u A1. Neka mi se javi agent sa dobrom ponudom Pancevo.

Potreban agent za prelaz iz MTS u A1. Ugovor istice za par dana. Paketi Neo Super ili Neo5
Ako ima i MTS agent za Omorika S ili Soko Lite da se ostane u MTSu

Istekao ugovor na mts, pa bih presao na a1 neo 30 - 50% popusta (NS)

Da li se nekom javili agenti iz a1?
Pisao sam ovde 3x da mi istice ugovor i da mi je isteko ugovor, nijedan agen A1 se nije javio ni Yetela isto, samo mi se javio agen iz MTS, izgleda da nema ovde agenta A1 i Yetela ili mozda samo za kucni net se jave A1 i Yetela a za mobilnu telefoniju ne. Javio mi se neki novi clan samo sto se registrovao, kaze procitao moju poruku i ostavio mi broj agenta iz MTS koji daje 12 meseci po 1 din ostalo ide 50%.Nisam zvao taj broj ne znam da li je prevara ili ne.
Ja se izvinjavam admina jer krsim pravila foruma ali imam jednu molbu. Da se bar ova tema zastiti nekako, jel puno ljudi traze neki benefit tako da svako moze u privatnu poruku da se javi i prestavi kao agent i uzme podatke na primer maticni broj, broj licne karte i da zloupotrebi.Jel jos neko dobio ovu poruku u privatne poruke, mozda je i istina
a1.png

Zainteresovan sam da uvedem A1 kucni internet kod roditelja - srednji Banat mesto Jarkovac.
Ako ima neki agent da se javi bio bih zahvalan.

Ja se izvinjavam admina jer krsim pravila foruma ali imam jednu molbu. Da se bar ova tema zastiti nekako, jel puno ljudi traze neki benefit tako da svako moze u privatnu poruku da se javi i prestavi kao agent i uzme podatke na primer maticni broj, broj licne karte i da zloupotrebi
Ako nam nabavis kristalnu kuglu da vidimo ko je ko zapravo kada se registruje, nema problema.

MTS ugovor (Box 4) istice 04.09. Zanima me ponuda za prelazak na A1 Neo 5 ili ostanak na MTS-u Omorika S, Novi Beograd, ako ima neka dobra ponuda ...

Istekla ugovorna obaveza u mts zanima me sto bolja ponuda za prelazak u a1 ili ostanak u mtsu, Beograd .hvala

Nazad
Vrh Dno