Znaci moze MTS na BH Telecom? U novembru, prosle godine, BH Telecom nije hteo na MTS roming na GP Karakaj-Zvornik a ni u Loznici... pise povezivanje s mrezom i tako nekih 40 sekundi spaja,spaja i na kraju samo izbaci "Nije moguce povezivanje, pokusajte ponovo" a A1 i Yettel su radili.Potpisujem ovo sto je.. @tarik_m9 naveo, pre 15ak dana sam bio u Federaciji, Konjic, mts/mtel odlicno radi, cim sam otisao u cuke iznad Konjica, tu vec upomoc stize BH Telecom.
A ko je koji da znam ako nekad odem tamo, što bi rekli da se snađem 🤣MTEL BiH je u Federaciji dobar samo u gradovima i opštinama. Cim odes van njih, 3G ti ne gine... po mom iskustvu:
Federacija: 1. BH Telecom 2. Eronet 3. mtel
RS: 1. mtel 2. BH Telecom 3. Eronet
Hercegovina: 1. Eronet 2. BH Telecom 3. mtel
(Bazirano po pokrivenosti)
Ovo mogu da potvrdim. 🤣🤣
I moji su isti takvi, ne daj Boze da neko koristi Eronet ili MTEL - to ti je izdaja 😂
Znas kako ide
"Kad me vec je*, nek me bar je* moji"
Jebi ga, sta ces, zatucano sve.. 🙄
Da komotno možeš iza ponoći da aktiviras tako sa kratkim prekidom dobijes u stvari 16 dana. Pod uslovom da imas na svom mobilnom bar toliko neta da uradis aktivaciju jer odmah iza ponoći prestaje net da radi. 32 dana mozes da dobijes za manje od 10 eura i to skupljas poene pa mozes aktivirati i 100 GB free tako da mozes i sa time dosta da premostis pa dodatno ustedis.Nisam znao da m:roming BiH 15 dana vrijedi tokom dana aktivacije + još 15 dana (mislio sam da je 14 dana).
Ponovo sam pitao radnike call centra zašto se ne vidi aktivacija u moj mtel app, i njihov odgovor je, zato što je sve neograničeno.
Eto, pređoh ja sa m:tel optike na ovo. Da plaćam m:tel BiH paket na optici 55% skuplje, ne pada mi na pamet. Paket sam plaćao 20KM (10€) a od 01.09. cijena bi išla na 31KM (15,5€) za brzinu 30/15Mbps, iz principa neću.
Da li neko koristi ostale aplikacije tipa eon, move smart od supernove ili yettel? Ima li ograničenja jer je mtel internet ili rade bez problema?Koristim ja povremeno MOVE. Ne možeš nigde da vidiš da li troši podatke pošto je internet neograničen sa prvom klasom, ali je fora što je jedno vreme MOVE radio samo preko mobilnih podataka na m:tel kartici, a već neko vreme radi preko bilo kojeg interneta u Srbiji, kod mene konkretno preko SBB-a jedno vreme i sada preko Oriona. Najjače je što su prvi dan dodali sve ove Arene oko kojih se vodi silna polemika na SBB/Yettel temama.
Hvala, voleo bih neko iz Srbije da pošalje iskustva ako je u mogućnosti.@zolla018
Ja sam iz BiH, i samo ću ti reći da EON sasvim normalno radi, mada se blokiraju sadržaji na BH kanalima koji se ne emituju za CG tržište ali sve se to riješi sa VPN-om.
Naš MOVE ne radi van BiH, tj. rade samo neki "žnj" lokalni i pojedini pink kanali, a ni sa VPN-om ne radi. Koliko upratih, Srbijanski MOVE radi.
Nego, recite mi, ima li ko kakvu preporuku za app u vidu podsjetnika da me obavjesti kada trebam obnoviti m:roming tiket?
Mislim da nema problema jer koristi MtsHvala, voleo bih neko iz Srbije da pošalje iskustva ako je u mogućnosti.
Nema razlike da li bio u Srbiji ili BiH kako radi ovde na mtsu tako i tamo na mtelu. Ako treba tamo vpn treba i ovde. Sa tacke gledišta koriscenja usluga isto ti je gde god da si.Hvala, voleo bih neko iz Srbije da pošalje iskustva ako je u mogućnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari