Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Ja počeo u zadnje vrijeme testirati "YouTube Music" "vakcinisan" ReVanced-om. I prilično mi je OK, čak me bolje pogađa preporukama od Spotify-a...
I ja od skoro krenuo na YT Music, i stvarno su dobre preporuke i pronalazenje nove muzike.
Za Spotify nemam vise pozitivnih stvari kao ranije, kao da im je algoritam u aut otiso, da ne pricamo o "cache" koji ne moze da promeni lokaciju na kompu, pa ti obavezno puni C particiju...i jos sad povecanje cena

@nisnis kakav je kvalitet pesama na YT? Da li ima aplikacija za računar ili moraš preko web-a? Ono što je bitno da naglasim, Spotiffy je ispeglana aplikacija i odlično su je odradili i za telefon i za računar, a pri tome ima najveću bazu pesama. Ja sam otkazao pretplatu, jer sam probao na dva meseca, a pre toga koristio za džabe preko VPN. Super radi ali nije taj kvalitet zvuka.

@nisnis kakav je kvalitet pesama na YT? Da li ima aplikacija za računar ili moraš preko web-a? Ono što je bitno da naglasim, Spotiffy je ispeglana aplikacija i odlično su je odradili i za telefon i za računar, a pri tome ima najveću bazu pesama. Ja sam otkazao pretplatu, jer sam probao na dva meseca, a pre toga koristio za džabe preko VPN. Super radi ali nije taj kvalitet zvuka.
YT music sam koristio samo na PC-u, nema aplikacija ali ima neka oficijalna chrome ekstenzija samo za to, pa dodje kao program
U tome imas kad pustis pesmu da izaberes da li da ide preko "Song" ili "Video". Uglavnom je audio kvalitet super kad ide preko "Song" ali se desava nekad i da je los tj identican kao sa video/spota, verovatno lose uploaduje artist ili ko zna sta...
Spotify uvek ima taj "Song" kvalitet, ne bih rekao da je bolji ni losiji, jer svakako ne znamo ko je kakve fajlove uploadovao na platformama :) Ali kvalitet npr svetskih hitovi su identicni po meni

Inace sto kazes da Spotify ima najvecu bazu pesama - to je tacno ako ne racunamo YT music :) jer tu imas bukvalno sve sa youtuba, sto je po meni ogromna prednost

Sa tim da YT nije kategorizovan dobro kao spotify. Kada pretrazim neku pesmu, izlazi mi brdo nekih nebitnih stvari. Kada se pretrazi neki izvodjac, onda je ok, ima top pesme, albume... Ali kada sam probao da dodjem do neke liste sa modernom klasicnom muzikom, to nije bilo sanse.
Napreduju, za vecinu stvari je situacija dosta dobra i za redovno slusanje nemam nikakvih zamerki.

Ako ima neko jedno mesto za Spotify, da upadnem?

Nazad
Vrh Dno