A da probas na natural?Potreban savet:
Kako da prepolovim intenzitet boja na ekranu?
Sve živo sam pokušao ali yaba. Ekran i dalje "vrišti". Vividness sam doveo na 0, RGB slajdere na 0... I ništa. Boje i dalje vrište i to mi smeta očima![]()
Jake ti boje na s25?😶🌫️Potreban savet:
Kako da prepolovim intenzitet boja na ekranu?
Sve živo sam pokušao ali yaba. Ekran i dalje "vrišti". Vividness sam doveo na 0, RGB slajdere na 0... I ništa. Boje i dalje vrište i to mi smeta očima![]()
Eh bas tako, kad se setim prethodnih modela, nebo i zemlja. I dan danas evo imam pored 25U u zivotu i Note 10+, u to doba je Vivid mod bio zaista Vivid mod. Ovo sad sve deluje nekako isprano, ali sta je tu je.Jake ti boje na s25?😶🌫️
Pa ti si napisao da su ti jake boje ne slabe?Eh bas tako, kad se setim prethodnih modela, nebo i zemlja. I dan danas evo imam pored 25U u zivotu i Note 10+, u to doba je Vivid mod bio zaista Vivid mod. Ovo sad sve deluje nekako isprano, ali sta je tu je.
Ne ne, zorz72 bi da ih 'prepolovi', meni bi odgovaralo da je Vivid mod kakav je bio pre. 😅Pa ti si napisao da su ti jake boje ne slabe?
Ne ne, zorz72 bi da ih 'prepolovi', meni bi odgovaralo da je Vivid mod kakav je bio pre. 😅
Jeste, posle 23U je to dosta izmenjeno, nakon kupovanja 24-ke trebalo je neko vreme za privici se. 😅Meni posle s22U i 24 i 25 serija deluju bas isprano 😅
Istina, ovo je korektnije i realnije, ali je zanimljivije bilo dok su crvene i narandzaste pržile oči 😂Не знам само где су у природи тако јаке боје као на С22 или С21. То је пренапуцано. С25 ми делује коректно.
Nisu samo boje i kontrast je losiji.Не знам само где су у природи тако јаке боје као на С22 или С21. То је пренапуцано. С25 ми делује коректно.
Ne, ali navikneš se posle nekog vremenaP.S. Može li i kako ovaj procenat baterije da se iznedri van baterije da bi se lepo video?
Tako lepo zamisljeno, tako lose odradjeno....Ne, ali navikneš se posle nekog vremena![]()
![]()
Exclusive: Samsung Galaxy S25 FE Official Renders - All Angles & Color Options
This is the Samsung Galaxy S25 FE. As we noted in our Samsung Galaxy S25 FE specs leak earlier this month, the Galaxy S25 FE should be available by thewww.androidheadlines.com
![]()
Isto tako koristim AoD i da, qhd+. Mada sam testirao razliku u potrosnji izmedju qhd i fhd jos davno na 23U i nije se primetila neka znacajna razlika, pa sto onda ne izvuci maksimum iz ekrana.Vi koji imate 8+ SOT-a na S25U, svi koristite QHD+ rezoluciju i AOD (tap to show je kod mene namješten) ?
Kakav je displey,kamera i baterija u odnosu na 16 pro max? Razmisljam o slicnom transferu.Evo me ponovo u taboru s25 ultra posle 16 pro max i moram priznati da sam prijatno iznenadjen ! Da li se uskoro moze ocekivati UI8 na s25 ultra, obzirom da mi je na prvom paljenju samsung ultra watch azuriran na isti 😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari