Šta je novo?

iPhone 17 Pro donosi skrivenu revoluciju: antene se sele oko kamere radi jačeg signala

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-17-serija.webp

iPhone 17 Pro donosi skrivenu revoluciju: antene se sele oko kamere radi jačeg signala​

Apple uvodi veliku internu promenu na iPhone 17 Pro, antene se premeštaju na poziciju oko kamere radi stabilnijeg 5G i Wi-Fi 7 signala, boljeg dizajna i potencijalno veće baterije

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...antene-se-sele-oko-kamere-radi-jaceg-signala/

Te antene u grbi kamera ima već oneplus 13

Kod Apple je sve revolucija, nema veze sto je jednu ili par godina posle drugih.

Mislim da će većina telefona ići na ovaj zahvat iz razloga što ako se ide na 5G, potreban je bolji signal na dalje udaljenosti.

i polako cemo se vratiti na ovako nesto
siemens-c35-800x800.jpg
i svuda cemo imati pun 6g signal;
a lepo ima i konektor za eksternu antenu 🛰

@pajica123 to je posao. Kada se samo setim. Svi smo bili srećni i zadovoljni, a taj konektor za eksternu antenu i ona gumica koja ga prekriva je uvek bila misterija. :)

U nekom prepotopskom Audiju, s'kraja prošlog veka, video sam slot za mobilni telefon, predviđen za određeni model Nokije, gde je telefon prelazio u tada veoma napredan hands free mod rada. U ležištu za telefon je bio i taj konektor za spoljnu antenu, tačno tako postavljen da klikne u konektor na telefonu.

To je bio jedini slučaj gde sam video da taj konektor ima neku svrhu.

Nazad
Vrh Dno