Šta je novo?

Kako sprečiti da se Samsung Galaxy pregreje tokom vrelih letnjih dana

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung-Galaxy-A26-49-scaled.jpg

Kako sprečiti da se Samsung Galaxy pregreje tokom vrelih letnjih dana​

Par saveta kako da sprečite pregrevanje Samsung Galaxy telefona ovog leta uz praktične korake za brzo hlađenje uređaja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ng-galaxy-pregreje-tokom-vrelih-letnjih-dana/

Samo 3G mreža da bude podešena kao mobilni podaci i WiFi na 2.4 mrežu. U suprotonm WiFi 5G i 4G mreža telefon se pretvara u ringlu. Testirao na A54 modelu.

Угасити, ставити у фиоку, сачекати крај лета.

@s4m3m4n

Mozda na MTS-u

A1 i Yettel su pogasili 3G
Nisu ništa ugasili i vidim da pričaš napamet bez dodatnih testova i provere. Koristim svaki dan 3g na telefonu što se Yettel-a tiče, a za A1 ne znam, jer ne koristim tu mrežu.

A1 i Yettel jesu ugasili 3G na 2100 MHz. Oni uređaji koji imaju samo 3G na 2100 MHz, nemaju signal.

@sam633 uvek mi je upaljena opcija ,,only 3G,, i upravo sada proverio da ne bude da sam se zeznuo nešto. Ovo jedino ako se odnosi na prastare telefone dok su imali samo taj band na 3G? Svakako na svakom androidu će raditi, a probao sam i na starom Samsung S9 i isto je radilo. 3G je sasvim dovoljna brzina neta za sve aplikacije, a troši manje baterije. Šteta što su krenuli u tu kamplanju da nam samo ostave jednog dana 4G ili 5G. :cry:

Ovako nesto sto proizvodi Huawei bi bilo korisno za hladjenje telefona. Samo kada bi vise proizvodjaca primenilo slican koncept:

Huawei Micropump Liquid Cooling Case

Nazad
Vrh Dno