Šta je novo?

Nervirate se zbog reklama koje dosađuju dok gledate video? YouTube najavljuje veliku promenu: manje ometanja

Коме ти да је сиротиња?! Дај 5 карата!

Dok god se pise o celokupnom telu, a ne samo delovima istog, sve je ok..

U prevodu, ne gledas YT na LG TV-u? :)
Mozda i postoji resenje za WebOs, ali niti sam guglao, niti sam naleteo... tako da se unapred izvinjavam.

Poslednja izmena:
Nisam video YT reklamu ne pamtim. Nemam TV a na mobu ga ne gledam. Ne znam ni sta se reklamira danas, verovatno kokakola, pivo i kockarnice...
Skoro sam bio kod drugara i primetim nov TV u kutiji neotvoren, koji je dobio kad se preselio prosle godine.
Namestimo ga mi cisto iz zabave i vidim YT reklamu....Onda smo nakacili kamere na njega i sad gleda samo kamere.

pa to je kao da si babi izbio zid ka ulici i montirao PVC prozor, samo peskir da stavi preko okna da je ne zulja..
To je gore i od elektronskog ruleta!
Niko se nije skinuo sa kamera, prozora...

Najbolji i najjeftiniji način da se izbegnu YT reklame je da se izbegne YT.
Tj. da se ne gleda uopšte.
Verovali ili ne, moguće je.
A i zdravije je...

eh, sta je sve zdravije....

Let's break it down!
Najzdravije je ziveti van grada i jesti domace, ali nema high-a.
Sledece po redu je zagaraviti pajp, ali prekomerna upotreba moze da vodi u zatvor ili letargiju.
Sledece po redu (jos gore jelda) je svaki dan piti. Smrt je neminovna.
Sledece je smrkati i pusiti opijate i//ili stimulnanse. Nemam pojma kako je, ali kapiram da je skidanje potpuno neizvesno.
Sledece je bockanje...
Sledece je igrati igrice i drljati soc mreze na telefonu godinamaaa/decenijamaa
Sledece je navuci se na labelo, kapi za nos, koze u cizmama, akcije po supermarketima...
Dalje ne smem da pisem..

A i zdravije je...
Kao i sve ako ispravno koristiš...jelte za neki review tehnike, how to i slično. Ostale baljezgarije i emisije mega preskok.

Baš me briga za review tehnike. Dok god piči Darko Lazić, YT mi je primarna platforma. Boban se takođe aktivirao. Ako pogledate ovogodišnji koncert sa Svetog Ilije, na 37:55 možete da vidite jednog člana foruma kome Boban baca 5.

@emaremare

Da to, za tih par reviewa i tutorijala, par reklama se može podneti.

Od kada YT toliko forsira reklame, ja ga koristim minimalno. I oslobodih sebi par sati nedeljno. Zapravo mi odlično skrenuo pažnju da treba da oladim od digitalnih sadržaja.

Opet sam promasio 2xL, zar ne?
ll.jpg
izgleda kao tampon, kad bolje pogledam
Shame on me!

A i zdravije je...
YT je prava riznica znanja, moze enormno da se nauci.
Popularnost baljezgarija i gluposti su odraz proseka, za to yt nije kriv.

Nazad
Vrh Dno