Šta je novo?

Windows 11 25H2 menja način na koji rade desktop prečice i to bez ikakve prethodne najave

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Windows-11-25H2.webp

Windows 11 25H2 menja način na koji rade desktop prečice i to bez ikakve prethodne najave​

Windows 11 25H2 verzija uvodi promene u svojstva desktop prečica, skrivajući punu putanju fajla i otežavajući dodavanje komandi

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...top-precice-i-to-bez-ikakve-prethodne-najave/

Чуди ме њихова политика сталног отежавања ствари корисницима ...
зашто ли то раде ?

Moraju da zakomplikuju, jer tad (po)moć ejaja dolazi do izražaja, a onda sledi njegovo obožavanje i ostali uvodi u apokalipsu.🦾😅

Edit:
Ovako bi tekst izgledao kad bi ga izbacio LLM blago baziran/treniran na Uriel-ovim postovima.😁

Poslednja izmena:
Dzaba im sve , kada Windows 11 zakljucava racunare i laptopove i one koji imaju MS nalog i one koji nemaju MS nalog.

Srećom da postoji i rešenje problema. Ja takvo pravljenje prečica ne koristim često, samo 99% vremena.

Ja koristim Desktop prečicu sa targetom C:\Windows\System32\rundll32.exe Powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 za stavljanje Windowsa u sleep mod. To mi je brže i lakše nego da idem preko Start dugmeta. Jedan dvoklik naspram tri klika. Nadam se da neće to pokvariti...

Ne znaju vise sta da izmisle pa onda presipaju iz šupljeg u prazno da bi stvorili privid napretka. Za koju godinu ce da "izmisle" prethodno stanje i prikazu kao napredak.

Као напредни корисник, не видим никакву суштинску промену у Windows-у од верзије 7.

чекај ... а дх12 ? ... а телеметрија ?

како ће они да знају шта ми хоћемо , ако нас непрестано не прате ?

Ja sam već 25 godina Windows korisnik. Naravno da sam lenj. :)
Kad bi pokrenuo moj Chrome browser, mislim da bi se šokirao. Skoro 100 tabova otvorenih, sa web stranicama koje često koristim. :D
Volim Linuxe i zaista cenim ljude koji ih koriste kao prvi OS, ali to jednostavno nije za mene. Fino je sve to dok se ne pokvari nešto. E, onda moraš stvarno da budeš rocket scientist da ih popraviš. Nije to za mene, jok...

Nazad
Vrh Dno