Šta je novo?

Nervirate se zbog reklama koje dosađuju dok gledate video? YouTube najavljuje veliku promenu: manje ometanja

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Youtube-na-mobilnom-telefonu.webp

Nervirate se zbog reklama koje dosađuju dok gledate video? YouTube najavljuje veliku promenu: manje ometanja​

Zadovoljstvo gledanja YouTube videa često narušavaju reklame koje dosađuju i ometaju u najnezgodnijim trenucima. Sada YouTube najavljuje promene koje će smanjiti ovaj problem

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...ube-najavljuje-veliku-promenu-manje-ometanja/

Koristim Mozilla pretraživač i qBlock koji radi posao godinama unazad. Na telefonu Vanced staru verziju, jer su novu obarali par puta i video je dosta baferovao. Tako da, videli su da nema efekta da naplaćuju i da više ima ovih koji ne plaćaju, a zaobilaze zaštitu, pa ajde da to promenimo. :D

Koristim Mozilla pretraživač i qBlock koji radi posao godinama unazad. Na telefonu Vanced staru verziju, jer su novu obarali par puta i video je dosta baferovao. Tako da, videli su da nema efekta da naplaćuju i da više ima ovih koji ne plaćaju, a zaobilaze zaštitu, pa ajde da to promenimo. :D
Koliko pogresnih informacija...

Ja stojim iza ovoga što koristim na mom telefonu i oba računara. Ne znam na osnovu čega si zaključio da su pogrešne informacije? Jedino ako misliš na ovaj deo oko plaćanja i itd? To je moje mišljenje, ne mora da znači da sam upravu.

videli su da nema efekta da naplaćuju i da više ima ovih koji ne plaćaju, a zaobilaze zaštitu, pa ajde da to promenimo. :D
Da li verujes da ne znam nikog ko koristi yt i da ga ne placa? I to 13 evra mesecno?

Evo ja kod mene u firmi sigurno njih desetak kada sam im pomenuo da to može da se podesi, odmah su tražili. Moja suprugra, prijatelji i rodbina isto koriste. Slažem se da ljudi nisu informisani i kada čuju da može da se ne plaća, omdah mi traže da im podesim. Jednom se podesi i miran si uz uslov da mora pre toga da se obriše fabrička verzija youtube i da se ista disable u podešavanju, jer u suprotnom ne može da se instalira ova sa zaštitom.

Ja kod mene imam sve aplikacije modifikovane i to bez reklama i rade mi posao. Kada bih morao da plaćam iste, prešao bih na IOS iskreno. Većina možda razmišlja, podesi mi youtube bez reklama, a ja ću uzeti pretplatu za neki muzički servis ili slično... Barem bih ja tako uradio da nisam radoznao i da me ne smara podešavanje telefona 3 dana kada kupim novi. :D

Ja informisao sve, cak im instalirao NewPipe i opet placaju.
Onaj kome preplata nije nista nece da se cima sa alternativama.

Slažem se u potpunosti, ali primetio sam da dosta ljudi ima i strah od ovih vrsta aplikacija, to jest odbojnost i strah zbog podataka, slika itd... Tako da one koje znam da nisu hteli i da dalje koriste sa reklamama uz izgovor da im ne smeta, su ljudi koji se plaše sumnjivih i modifikovanih aplikacija. Ja sam hteo u početku da platim kada je to krenulo i prvo sam krenuo da vidim da li može bez toga. Prošlo i ostalo tako, jedino što mi ne radi plaćanje u vidu nekog live kanala kada pratim kako bih donirao kroz novac ili stiker... jer koristi Micro G ektenziju koja je za Huawei prvenstveno bila namenjena, a kasnije za ostale modele telefona i samim tim ne radi Google plaćanje ka Youtube servisima. Ako nekoga bude to zanimalo, eto info.

Najveci problem je YT na tv-u, ja tu nisam uspeo nikako da ga blokiram, bar u oficijalnoj aplikaciji, alternative su blako receno uzas sto se tice koriscenja. Ako neko ima nacina, slusam. Placao dok je bilo preko turske, ove nase domace regulare cene su van pameti.

Ako neko ima nacina, slusam.
  • Android Box + NewPipe/SmartTube.
  • Hisense/Sony Android TV Rootovanje, pa instalacija NewPipe/SmartTube.
  • Wireless Router sa OpenVPN/WireGuard client podrškom + VPN na Albaniju.
  • LG WebOS jailbreak koristeći RootMyTV i instalacija alternativne YouTube aplikacije.

Za TV "Smart tube beta"(imao sam prvo "običnu" aplikaciju Smart Tube, i posle nekog vremena je ažurirao na ovu beta verziju), radi za sada bez ikakvih reklama.
I naravno nikakav VPN nije potreban.

Prilozi

• IMG_20250227_135017.jpg
    IMG_20250227_135017.jpg
    246.7 KB · Pregleda: 21
  • IMG_20250227_135043.jpg
    IMG_20250227_135043.jpg
    275.1 KB · Pregleda: 21
Poslednja izmena:
  • Android Box + NewPipe/SmartTube.
  • Hisense/Sony Android TV Rootovanje, pa instalacija NewPipe/SmartTube.
  • Wireless Router sa OpenVPN/WireGuard client podrškom + VPN na Albaniju.
  • LG WebOS jailbreak koristeći RootMyTV i instalacija alternativne YouTube aplikacije.

Има ли начина да се инсталира на VIDAA OS (Тошиба ТВ)?

Ne nerviram se. Placam uredno. Imam, moze mi se. I zabole me za 819 dinara mesecno. Koristim na desktop-u, mobilnom, tabletu, laptopu, xiaomi mi box s u dnevnoj i spavacoj sobi. Ej, 819 dinara mesecno!!! O cemu pricamo ovde bre? Pa smrznute kiflice sa sirom u maksiju su 500 din!!!!

Poslednja izmena:
Pa istina uvek nadje nacin! Sva ta kvazi lisnata i druga zaledjena testa bi trebalo zakonom zabraniti. Btw mislim na ono sto se kupuje u prodavnici ne na ono iz pekara. Aj jes nezdravo al je makar ukusno. Da ne spominjem onu domacu cetvrtastu pastu punjenu "mesom" ili "sirom" ono je cist zlocin upakovan kao hrana.

Ali zato u Masutisu kad kupiš bilo koju piticu ili lisnato testo, pa ispečeš pred plažu, uživanje pred plivanje. Slažem se za naše, uglavnom je sve đubre. YT hvala bogu još uvek može da se gleda bez reklama bepslatno.

A maxi salamura puna konzervansa, pojacivaca ukusa i svih ostalih hemija koje pocinju sa E, sa sve tragovima prasica hranjenim gmo zitaricama ti je ok?
Licimuru jedan...
More... Aj izadji na ferku napolje. Cekam te. Ja da jedem GMO ma koga si ti nas'o da zavitlavas bezobrzni bezobraznice onaj najbezobrazniji!!jedan!11!!!

More... Aj izadji na ferku napolje. Cekam te. Ja da jedem GMO ma koga si ti nas'o da zavitlavas bezobrzni bezobraznice onaj najbezobrazniji!!jedan!11!!!
Tako je matori. Samo oštro i pravo u rogove. Ni po babu, ni po stričevima. :D

Ал се закувала тема... На кога типујете, на @DukeLander или @arcibalde ?
Уплате примам од овог тренутка. Немам податке наведених боксера (висина тежина), па не би било лоше да неко остави, да би прогноза била тачнија. 😁

Nazad
Vrh Dno