Kolega2357
Poznat
- Učlanjen(a)
- 09.02.2025
- Poena
- 45
Da,Mislis u Mrezni operateri da odaberem Mtel BiH ,
Da,Mislis u Mrezni operateri da odaberem Mtel BiH ,
Znaci ako uplatim 36 evra trajace celu godinu?Mora svaki mesec dopuna od 3e, može godisnja valodnost uplata. Ranije bilo 20e za godisnju validnost kartice.
Ne , 3e je min uplata koja produzava vazenje kartice 30 dana. A 3 e ostaje na kartici za trosenje.Znaci ako uplatim 36 evra trajace celu godinu?
prolazi i sms iz srbije provereno tako sam ja aktiviraoDa bi uzeo godišnju validnost moraš da zove call centar da ti to oni urade ako si u Srbiji jer taj kod ne važi na mts mreži.
Koristim ja povremeno MOVE. Ne možeš nigde da vidiš da li troši podatke pošto je internet neograničen sa prvom klasom, ali je fora što je jedno vreme MOVE radio samo preko mobilnih podataka na m:tel kartici, a već neko vreme radi preko bilo kojeg interneta u Srbiji, kod mene konkretno preko SBB-a jedno vreme i sada preko Oriona. Najjače je što su prvi dan dodali sve ove Arene oko kojih se vodi silna polemika na SBB/Yettel temama.Koristi li neko MOVE na m:tel kartici, troši li GB? Svakako uz m:roming tikete, internet je neograničen, ali me zanima generalno, da li MOVE troši GB na m:tel kartici? Koliko znam, u CG ne troši na m:tel mreži, ali ovde se ipak radi o romingu?
To sam primetio u naseljima koja su u RS a nemaju agregacije su bas slabe brzine. Nešto je bolje u Federaciji. Ali u Federaciji sa Agregacijom cepa i po 150 MbpsMtel u BH radi navigacija pozivi , sama se kaci , brzina u Teslic bas kilavo ali vrsi poso
Pogledajte prilog 501690
Nebitno zavrsilo poso za navigaciju i Whatsap i malo drustvene mreze ,To sam primetio u naseljima koja su u RS a nemaju agregacije su bas slabe brzine. Nešto je bolje u Federaciji. Ali u Federaciji sa Agregacijom cepa i po 150 Mbps
Vama vazduh nama skidaju kozuNažalost, bonus € se ne mogu koristiti nigdje osim u CG.
EDIT: Ne znam da li je neko upratio, usluga m:disk 200GB za 1,50€ mjesečno ili 50GB za 0,50€ mjesečno. Nije loša opcija, mada, vi u Srbiji uglavnom imate free m:disk od mts-a, za razliku od nas u BiH, gdje bi m:tel, da kako može, naplaćivao vazduh koji dišemo.
Mislim da se neće prekinuti sve dok ti kartica bude aktivna. Za datum isteka usluge u aplikaciji MOVE stoji neki datum iz 1970. godine, pa mislim da je to praktično neograničenosamo ne znam dal ce da prekine u nekom trenutku ili dok je aktivna kartica, aktivna i usluga...
To je zato sto u BiH imas 3 nacionalna operatera i uglavnom svak uzima "svog" i njih bas briga za akcije i nize cijene, posto baza korisnika uopste ne gleda sta neko drugi nudi jer se nazalost drzi "svog". Pa u BiH se i dalje po prefiksu broja 061, 063 ili 065 prepoznaje ko je koje nacionalnosti 🤣🤣🤣🤣Nažalost, bonus € se ne mogu koristiti nigdje osim u CG.
EDIT: Ne znam da li je neko upratio, usluga m:disk 200GB za 1,50€ mjesečno ili 50GB za 0,50€ mjesečno. Nije loša opcija, mada, vi u Srbiji uglavnom imate free m:disk od mts-a, za razliku od nas u BiH, gdje bi m:tel, da kako može, naplaćivao vazduh koji dišemo.
AKo je tako odlicno je. Ja sam akitvirao na S23U, a on ima onaj samsung dex, i odlicno radi...Mislim da se neće prekinuti sve dok ti kartica bude aktivna. Za datum isteka usluge u aplikaciji MOVE stoji neki datum iz 1970. godine, pa mislim da je to praktično neograničenoMeni traje već duže od godinu dana, a jednom mi se licenca nešto zabagovala, pa nisam mogao da se prijavim, tražio sam da me zovnu iz korisničkog servisa preko aplikacije i za čas su mi ponovo omogućili da se prijavim. Jedino što Airplay jedva da radi u MOVE. Uspeo sam bio da pokrenem i Chomecast i super je radio, ali više nikako ne mogu
![]()
Da li moze posle tih godinu dana da se produzi validnost iako je turist SIM?UZeo sam jos jednu E-sim turist 20, ubacio u 9sim i "napravio" je na obicnu...radi sve kako treba, jos je i validnost kartice godinu dana...
MOVE radi prilicno dobro, i kvalitet je okej..samo ne znam dal ce da prekine u nekom trenutku ili dok je aktivna kartica, aktivna i usluga...
turist samo znaci da kupujes i registrujes se stranim dokumentom, kartica kao takva je trajna dokle god odrzavas validnost.Da li moze posle tih godinu dana da se produzi validnost iako je turist SIM?
Cak ni ne moras da produzavas validnost konstantno imas 60 dana fore kad istekne. Meni moji skoro svaki mesec salju sms da nemaju internet. Pa im onda uplatim.... Dopunu paket, validnost. Tako fa kartica je trajna dok god u 60 dana od isteka validacije na neki nacin produžiš, bilo mesečno da dopunjavas ili da platis za godinu dana da se ne cimas sa dopunamaturist samo znaci da kupujes i registrujes se stranim dokumentom, kartica kao takva je trajna dokle god odrzavas validnost.
MTEL BiH je u Federaciji dobar samo u gradovima i opštinama. Cim odes van njih, 3G ti ne gine... po mom iskustvu:To sam primetio u naseljima koja su u RS a nemaju agregacije su bas slabe brzine. Nešto je bolje u Federaciji. Ali u Federaciji sa Agregacijom cepa i po 150 Mbps
Ovo mogu da potvrdim. 🤣🤣To je zato sto u BiH imas 3 nacionalna operatera i uglavnom svak uzima "svog" i njih bas briga za akcije i nize cijene, posto baza korisnika uopste ne gleda sta neko drugi nudi jer se nazalost drzi "svog". Pa u BiH se i dalje po prefiksu broja 061, 063 ili 065 prepoznaje ko je koje nacionalnosti 🤣🤣🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari