Šta je novo?

Kako najbolje povezati Edifier R1700BT i T5 Subwoofer?

alokiN

Čuven
Učlanjen(a)
14.12.2002
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7950X & Deep Cool AK620 Zero Black
Matična ploča
ASUS ROG Strix B650E-F GAMING WiFi
RAM
Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30-40-40-96 1.40V 64GB
GPU
Gigabyte RTX 4090 Gaming OC
Storage
Samsung 990 Pro 2TB, Kingston KC3000 1TB
Zvuk
HyperX Cloud II, Sennheiser HD350BT
PSU
Seasonic Vertex GX1000
Kućište
Lian Li LANCOOL 216 Black RGB
Monitor
Samsung Odyssey G9 49", Samsung CHG70 32", LGC1 55"
Miš & tastatura
Logi MX Master 3s & MX Keys
Laptop
Lenovo Legion 5 pro 32GB RAM, RTX 3070 8GB, SSD 1TB
Mobilni telefon
Xaomi Mi11i
Pametni uređaji
Xaomi watch
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav svima. Dok cekam da mi stigne Edifier T5 subwoofer razmisljam kako nabolje da ga uparim/povezem sa postojecim R1700BT koji nemaju sub out. Da li preko sub out-a na zvucnoj od kompa ili da koristim crossover na samom wooferu?

Ukratko: 3.5mm motherboard jack -> splitter to 2 female rca -> 2 male rca to 2 male rca into ‘rca in’ on sub -> 2 male rca to 2 male rca out of ‘rca out’ -> rca in on powered speakers.

1754657275967.png

1754657318784.png

Рачве деградирају звук, избегавати. Најбоље суб пут.

Pozdrav svima. Dok cekam da mi stigne Edifier T5 subwoofer razmisljam kako nabolje da ga uparim/povezem sa postojecim R1700BT koji nemaju sub out. Da li preko sub out-a na zvucnoj od kompa ili da koristim crossover na samom wooferu?
Lepo ti kaže upustvo na Edifier sajtu:

If the main speaker system lacks a subwoofer port, connect its audio input to the subwoofer's Signal Out ports, then connect the subwoofer's Signal In ports to the audio source's output.

Hvala svima na odgovorima i pomoci. Iscitao sam uputstvo i informisao se oko povezivanja tako da mi je jasno da se woofer kaci na komp( front speakers out), a onda zvucnici na sam woofer, ali reko mozda nije losa ideja da ostavim sve kako jeste, a sub da nakacima na sub out na zvucnoj kartici. To mi je bila neka dilema ali vidim da su sve preporuke da se poveze kao sto je navedeno u uputstvu tako da cu tako i da odradim cim stige T5.

Hvala jos jednom i javljam kad sve povezem.

Poz

Stigao T5 malopre. Povezao sam ga po uputsvu nastelovao Volume i LPF, kancelarija mi sada zvuci kao nocni klub, heheh.

Poz

Nazad
Vrh Dno