RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
Nije javna IP, koriste NAT
Jako neozbiljno. Pošalju instalatera a ne znaju ni da li imaju infrastrukturu u zgradiDanas je trebalo da mi uvedu, prethodno mts. Medjutim, ispostavi se da je instalater dolazio bezveze jer nema infrastrukture u ulazu, upravnik zgrade, inace komsija, koci. Pozovem i pitam ga, veli "trazili su da kopaju kroz zgradu, kad se vratim s odmora,videcemo". Kako su drugi "kopali"? Imate li neki savet kako da pritisnem doticnog?
Ti zelis to, mora da ti omogući. Plaćaš održavanje i upravnika. Ako ne želi, sam skupi potpise i otidji po pečat, ne predaješ mu potpise već ti samo stavi pečat i to predaš operateruDanas je trebalo da mi uvedu, prethodno mts. Medjutim, ispostavi se da je instalater dolazio bezveze jer nema infrastrukture u ulazu, upravnik zgrade, inace komsija, koci. Pozovem i pitam ga, veli "trazili su da kopaju kroz zgradu, kad se vratim s odmora,videcemo". Kako su drugi "kopali"? Imate li neki savet kako da pritisnem doticnog?
nema a1 fiksni. imaju mobilnu mrežu. pravo pitanje bi bilo da li nude box 3? (tv, net, mobilni)A1 nema paket sa tri usluge u kojem je i fiksni?
Imaju fiksni, uz internet ili kucni net doplata za fiksni je 200 dinara.nema a1 fiksni. imaju mobilnu mrežu. pravo pitanje bi bilo da li nude box 3? (tv, net, mobilni)
Jesu doplaćuje se za fiksnu IP adresuDa li su Ip-ovi CGNAT-ovani?
Hajd baš javi. Ne bi bio prvi kome su monteri došli i rekli: "pa mi ne možemo u ovu zgradu da uvedemo uslugu"Meni sutra uvode, javicu utiske. Dobih 15m besplatno i 9m/2k. I dalje sam malo skeptican jer imam samo mts optiku u zgradi.
Btw morao sam preko ratela da ganjam yettel da raskinu ugovor, oni su ponudili 50% na 24m sto me iznenadilo.
Da ponovimo: A1 iznajmljuje vlakna od mts-a gde nema svoja. Yettel iznajmljuje pristup na bitstream nivou.ne resava misteriju zasto negde moze a negde ne.
A kako mi korisnici da znamo da li ima "viška vlakana", odnosno da li može A1 kod nas.Da ponovimo: A1 iznajmljuje vlakna od mts-a gde nema svoja. Yettel iznajmljuje pristup na bitstream nivou.
A1 može da ponudi svoje usluge tamo gde oni imaju svoj optički kabl doveden do zgrade ili gde mts ima višak vlakana dovedenih do zgrade. A1 iznajmljuje i vlakna iz podruma do stanova od mts-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari