Šta je novo?

Budući Windows 2030 će komunicirati glasom, nema više kliktanja mišem i kuckanja po tastaturi

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Buduci-Winows-OS.webp

Budući Windows 2030 će komunicirati glasom, nema više kliktanja mišem i kuckanja po tastaturi​

Microsoft Windows 2030 vizija najavljuje radikalni prelaz na AI, operativni sistem i Copilot biće spojeni u jedno

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...vise-kliktanja-misem-i-kuckanja-po-tastaturi/

da da, nas 4-oro u kancelariji i svi se nadvijkujemo za windows-ovu paznju umesto sami sa sobom :)

Koliko kaskaju za nama, kod nas se trampe svinjski papci za letece automobile.

Ma kakvi, čitaće nam misli

Meni je ovo strašno. Ljudi će postati sve gluplji. Već sad smo polu pismeni, a šta će tada biti... Bog dragi zna.
Za 5 godina ćeš morati da budeš načitan ko nastavnica književnosti u penziji, ako budeš želeo da upravljaš računarom. Umesto da satireš zombije mišem, moraćeš da tačno objasniš šta želiš da uradiš: Molim te, opali rafaljnu paljbu po grupi zombija levo, ali pazi da ne trošiš metke uzalud, jer su ograničeni resurs. Kreni od glave onog debelog sa čiroki frizurom, pa pređi na desno, čini mi se da su ovi levo u grupi sporiji. istovremeno se blago povlači, koračaj ne trči, kako bi imao više vremena da ih skinem sve pre nego dođu do mene.

Hey windows, please close the minesweeper window.
No, don't open edge, close the minesweeper.
No, I don't want to install office, just close the minesweeper.
No, I am not interested in latest tech news from bing, please close the minesweeper window.
...

Ne brinite, kucacemo mi srbi jos 10 godina minimum, s obzirom na to koliko kasne apdjeti i opcije za nase trziste

Hrabra vizija za ekipu koja ne može da napravi ni sldeshow na desktop pozadinama da radi kako treba već dve i kusur godine, ili da ubode sopstveni dizajn na sopstvenom pretraživaču 😁😂😁

Mada ove gluposti služe za mazanje očiju akcionarima, sve mi se čini da je pad sve brži i brži...

Ne brinite, kucacemo mi srbi jos 10 godina minimum, s obzirom na to koliko kasne apdjeti i opcije za nase trziste
Koliki su im dobra ažuriranja, bolje da kasne što više 🙃

Tih pokusaja sa glasom bilo je jos devedestih,sa OS/2 sistemom, ako se dobro secam?Kako je tad uspelo, i sad ce.A sta da rade ljudi sa govornata manata?

Jer ne kasne.

Srećna nova 2015. Android glasovno diktiranje ili pokojni Swype Dragon i Team viewer!

Tih pokusaja sa glasom bilo je jos devedestih,sa OS/2 sistemom, ako se dobro secam?Kako je tad uspelo, i sad ce.A sta da rade ljudi sa govornata manata?
Će uvedu speak-checker sa auto correctom, i gotovo... Ionako će to da radi AI, a on će svakako da radi ono što on misli da treba, neće dozvoliti da njime upravlja neki human sumnjivog intelektualnog nivoa.
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno