Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Čudno baš. Ja sam tako uradio na dva accounta. Prvo probaj regularno na netflix.com da se uloguješ, tu će da ti nudi da restartuješ pretplatu. Onda samo u address baru promeni url na netflix.com/account i trebalo bi da ti dozvoli. Ako me pamćenje dobro služi, mene je zezelo kad probam da odem na netflix.com/account, a nisam ulogovan, pa mi on traži log in, a nakon log in-a me odmah prebaci na restartovanje pretplate, odn više ne budeš na netflix.com/account nego te baci na home. Najbolje preko računara ako možeš, ja sam oba puta odatle radio. Osim ako nisu promenili nešto...

Na mobilnom telefonu sa Nigerijskim VPN usao i obnovio 4K sa starom virtuelnom MC karticom.
Prihvatilo odmah nista trazilo nije i skinulo 8500ngn.
Da vidimo dokle ce.

Posle 5 dana skinuli mi automatski pare sa kartice. Sad sve radi. Do tada je bilo obavestenje da postoji problem sa uplatom.

Meni od juče piše da je novac u procesu transakcije. Netflix radi, ali novac stoji.

Sto bi se neko baktao sa familijom kad su cene preko Nigerije "ok".

Bolje nemoj. Ja uzeo u utorak, danas mi otkazali...

Sreća u nesreći je da su mi naplatili samo cca 1,5 €, jer sam prvo uzeo mobilni paket, pa upgradeao na 4k paket....

Edit: Tek sad vidim mail - vratit će mi i pare! 😂

Poslednja izmena:
Mislim da vise nema smisla ova gimnastika preko Nigerije. Uzimaju lovu a ukidaju za par dana

Veca gimnastika je deljenje. Ako hices da gledas na mobu, ok ali bih se radije bavio gimnastikom i gledao na TV nego zamarao oci buljenjem u ekran telefona.

Preko A1 je cena ista kao na Netflix sajtu. Jedina razlika je što kod A1 plaćaš preko računa a na Netflix sajtu ti skidaju pare sa kartice

Malo pre video reklamu za Netflix na A1. Navodno daju prva tri meseca gratis ako se ukuca kod Netflix2025 preko A1 aplikacije. Neka neko javi ako proba, da li radi?

Naravno da radi.

Na reklami nigde ne piše da važi samo sa postpaid korisnike i da je basic paket u pitanju, dok na sajtu stoje uslovi. Prevaranti, klasično navlačenje korisnika!

Na reklami nigde ne piše da važi samo sa postpaid korisnike i da je basic paket u pitanju, dok na sajtu stoje uslovi. Prevaranti, klasično navlačenje korisnika!
Zasto bi vazilo za prepaid korisnike? :D
Malo realnosti molicu...

Nazad
Vrh Dno