Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Dobih polovinom juna kad sam kupio pripejd broj kod za popust 50% za bilo koji NEO paket uz ugovor na 24 meseca. Zna li neko koliko vazi ovaj kod,
da li je jos uvek aktivan? Prosledio sam ga devojci koja prenosi broj iz mts i na A1 prodajnom mestu je oladili pricom kao ne znamo da li je aktivan, to tek kad prenesete broj i potpisete ugovor mozemo da probamo da ga aktiviramo...?

Verovatno da lazu ali prenosom broja ostvarujes 50% tako da ti isto. Da sam ja u pitanju,ja bih insistirao na proveri koda pa tek onda prenos jer nisam siguran da daju 50% na sve pakete,kad prenosis.

Ljudi, ima li ovde agenata a1? Korisnik sam od 2018-te, za tarifu slabiju dobih ponudu 200 din popust, a za onu jacu od 3000 500 din popust.

Isto nude i preko tel to je bezobrazluk bas..

Ljudi, ima li ovde agenata a1? Korisnik sam od 2018-te, za tarifu slabiju dobih ponudu 200 din popust, a za onu jacu od 3000 500 din popust.

Isto nude i preko tel to je bezobrazluk bas..
Podneses zahtev za prenos broja pa ako te zovu,zovu. Isto ti nudi i agent.
Neo neo sa 50% popusta isticao u novembru, zvali me u petak da ponude produžetak, neo super sa 50%. Nikad brže i lakše dogovoreni uslovi.
Meni istice 21. Avgusta a nisu me zvali da mi ponude bilo sta. Ne znam zbog cega su zvali tebe ako ti ugovor istice u novembru.
Radi li vam A1 aplikacija?
Na android platformi trenutno ne. Mozda ce da ubace nove tarife.

Moze li se pored popusta za stari telefon dodati jos neki dinar za umanjenje pretplate tj rate za telefon?

Da li negde može da se vidi ponuda laptopova u A1 ? Ranije je bilo ma sajtu, sad ne vidim da imaju ponudu za TV i laptopove.

Pozdrav, može li se ovaj paket sa slike nekako dobiti sa 50% popusta? U Telenoru sam i ističe mi ugovor uskoro. Prešao bih u A1.

Prilozi

• 20250806_091440.jpg
    20250806_091440.jpg
    205.1 KB · Pregleda: 74
Mislim da 50% popusta za prebacivanje broja u A1 vazi za sve pakete, proveri sa agentom prodaje posto u poslovnici tesko da mozes da dobijes tu informaciju.

Nije bas za sve,zavisi ko je ukrao koje vaucere(od agenata).🤣🤣

Važi za sve NEO pakete. Bar su meni tako rekli...

I ja mislim da vazi za sve NEO pakete, to im je standardna ponuda za nove korisnike ili korisnike koji prebacju broj iz druge mreze.

Za Neo Surf daju 30%, juce je devojka potpisala ugovor nakon prenosa broja. Za moj vaucer iz juna na 50% su rekli da im sistem ne prihvata.

Sustina je sledeca,kako koga mlatnu i kako ko umije. Ne vredi vise pitati i pisati jer svi imamo razlicita iskustva.

Meni su prvo rekli da imaju 30% na celu UO za Neo Super, pa sam ja pitao da li mozda nema 50%, pa je radnica rekla da ima. Tako da eto, ne stidite se, pitajte.

Trazi i za mene neku dobru ribu😁.

Nema ponude na netu, ni na na ovom linku što si poslao. Bio sam danas u poslovnici, pokazali su mi ponudu, ali samo samo oni mogu da pristupe strani sa ponudom i da odštampaju specifikacije.

Pozdrav, da li neko zna kada mogu da uzmem telefon u a1?

Poslednja izmena:
Mislim da 50% popusta za prebacivanje broja u A1 vazi za sve pakete, proveri sa agentom prodaje posto u poslovnici tesko da mozes da dobijes tu informaciju.
Jel imaš kontakt od nekog agenta ili neki način da se dodje do te ponude?

Izgleda da to 50% za prebacivanje broja više ne daju, bar ne tako lako. Kolega probao u tri poslovnice za neo super i rekli su mu da je maksimum 30%

Ovde na forumu je 100% napisano, ali izgleda mora svakom ponaosob da se napiše. 50% za prebacivanje broja ne daju u poslovnici, to daju agenti prodaje.

Ovde na forumu je 100% napisano, ali izgleda mora svakom ponaosob da se napiše. 50% za prebacivanje broja ne daju u poslovnici, to daju agenti prodaje.
Može i preko virtuelne prodavnice da se ostavi kontakt, pa oni zovu.

Ok, za to ne znam. Znam da sigurno u poslovnici ne nude 50%, dok agenti prodaje imaju to kao standardnu ponudu.

Nazad
Vrh Dno