Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Trafika Moj kiosk na Omladinskom stadionu (okretnica 101) ima nekoliko primeraka različitih kolekcija za 800 dinara (Kamioni, Automobili, Ljudsko telo...)
1000098982.jpg

I sutra opet neka skoda, ima ih jedno 6,7 komada do sad...

U narednih deset brojeva biće pet škodilaka :)

Ima li neko informaciju sta ce sledece da se sklapa iz DeAgostinija?

Objavili su spisak Legendarnih Kamiona na sajtu, FAP 1414 je u januaru 2026 a prvi TAM tek u aprilu.. Poljskih Jelcova i Starova kolko oćeš a Ruskih legendarnih poput Urala i Kamaza skoro ništa.. vidim da ću lako preskočiti 90% kolekcije ako ne pukne do kraja.

Skuplja li neko jos uvek autice, ja sam batalio skorz.
Sestric, tj ja sam prestao pre mesec ipo dana, jednostavno nema svrhe, jedan auto dobar , pa 3 losa, isto je i sa kamionima, a i cena je nerealna za ovaj kvalitet.
Ova kolekcija uopste nije za neke kolekcionare i slicno, vec je samo sve nabacano, ishajpovano kod mladje populacije i to je to...ko se pre smori

Autići vrede koliko koštaju i od starta se znalo da je fokus ove kolekcije na istočnom bloku. Nije da je prvi put aktuelna kod nas i u širem regionu i nije da se od starta nije pojavio nezvaničan spisak do kraja kolekcije koji se pokazao kao 99% tačan. Jedini propust je po meni što su mogli ugurati još koju Zastavu. Pogotovo 128-cu za koju imaju kalup.

Ko hoće ozbiljnije da se bavi hobijem uvek je tu minichamps za 40-50e u ovoj razmeri. Nešto ispod je recimo IXO, po čijim kalupima upravo i radi deagostini, ali naravno IXO je sa većom pažnjom na završnoj obradi, pogotovo kada je unutrašnjost u pitanju i oni su 30e.

Što se tiče kamiona, njihova vrednost, pa i kvalitet je nešto i veći nego što je prodajna cena. U mađarskoj ova serija košta oko ~2100 rsd, a mnogi kolekcionari odavde su ih nabavljali i plaćali 3-4k preprodavcima pre nego što je serijal krenuo kod nas. Mene recimo ne zanima toliko tematika, ali svakako uzimam ove koji su brendirani za naše tržište.

Zdravo ljudi, kako vam se čini da ide prodaja "mojih prvih drugara"? Ja na kioscima jedva pronalazim nove brojeve, već samo kod uličnih prodavaca... to je dobar znak?

Pitam ovo, jer kod nas je po planu 80 brojeva + 6 specijala, a u Španiji vidim da ide i više od toga (pratim njihove verzije sajtova poput Kupinda pa unapred znam koje će sve igračke izlaziti), kao što je to bio i slučaj sa "zvučnim pričama"... Ima li šanse i kod nas da produže ediciju?

U ovih 86 brojeva u Španiji za sad nije još bilo nekih kultnih likova poput Pepeljuge, Aurore i ostalih princeza, ni likova iz novijih Diznijevih/Piksarovih filmova, valjda tek slede, bilo bi šteta da se kolekcija kod nas završi bez njih...

Zdravo ljudi, kako vam se čini da ide prodaja "mojih prvih drugara"? Ja na kioscima jedva pronalazim nove brojeve, već samo kod uličnih prodavaca... to je dobar znak?

Pitam ovo, jer kod nas je po planu 80 brojeva + 6 specijala, a u Španiji vidim da ide i više od toga (pratim njihove verzije sajtova poput Kupinda pa unapred znam koje će sve igračke izlaziti), kao što je to bio i slučaj sa "zvučnim pričama"... Ima li šanse i kod nas da produže ediciju?

U ovih 86 brojeva u Španiji za sad nije još bilo nekih kultnih likova poput Pepeljuge, Aurore i ostalih princeza, ni likova iz novijih Diznijevih/Piksarovih filmova, valjda tek slede, bilo bi šteta da se kolekcija kod nas završi bez njih...
Ne znam kako ide prodaja, meni ostavljaju u jednoj trafici. Samo ovo izgleda kao zvucne price ne izlazi po redu. Upitno je da li ce i izaci tih 80 brojeva.

Nazad
Vrh Dno