Šta je novo?

Čovek patio 5 godina, ChatGPT mu rešio zdravstveni problem za nekoliko sekundi i izazvao burne reakcije u Silicijumskoj dolini

Ok ti je to ali moras imati i alternativu neku. Kad krene nuklearna zima i ostale radosti apokalipse.

Pustim krvnu sliku ChatGPT, pošaljem ceo pdf iz labaratorije. Prehleda je prošla davno, aj da testiram. Jako lepo je analizirao krvnu sliku i preporučio par stvari, između ostalog i isti antibiotik koji sam pio i on je naveo. Malo je reći koliko sam iznenađen pozitivno.

Uopšte pitam za svašta nešto, u Grčkoj kada smo bili pitao ga koje su najlepše plaže u mom mestu i gde treba ići, odmah ti sumira. Isto sam ga pitao za hotel, pretražio sve ocene i recenzije i sve izbacio sažeto (meni bi trebalo bar 3-4 sata za sve te pretrage ako ne i više). U Tunis bi se zezno da sam otiišao jer nisam znao za alge i kakvo je more, to mi je on napisao i gomilu drugih stvari za Tunis, srećom sam ga pitao i to sam izbegao, ksnije sam čuo isto od poznanika koji su bili. Zna i da promaši, ali većina odgovora mu je dobra i rado ću ga platiti pre nego neke druge gluposti. Sa druge strane Grok kako ga forsira Mask mi se trenutno ne dopada, vulgaran je, psuje gore od mene kada sam iznerviran, ono što vidim po netu kako sa njim pričaju je užaš.

Nazad
Vrh Dno