Već je bilo reči o ovome.
Sta bese ima u tom Go extra+?Opet nude Go extra + za 999 din. (sa e racunom) u Yettel app. Bilo bi super da traje do kraja avgusta. Taman da se prebacim iz A1.
Neograniceni minuti i poruke ka svim mrezama i 30gb neta.Sta bese ima u tom Go extra+?
Neograniceni minuti i poruke ka svim mrezama i 30gb koji se prenose nepotrosene GBSta bese ima u tom Go extra+?
I mene ovo interesuje. MTS ponudu vec znam, dosta je primamljivoŠta Yettel nudi za prenos broja iz A1, a šta iz MTS-a? Ako neko zna...![]()
Isto sto i svima,50% popusta na tarifu koju odaberes. Naravno prvo predjes na pripejd. Mada mozda ti A1 ponudi nesto da te zadrze.Šta Yettel nudi za prenos broja iz A1, a šta iz MTS-a? Ako neko zna...![]()
Evo da javim šta sam uradio, možda će koristiti nekome. Paket je Go Smart i sadrži 50 min. ka svim mrežama, 5000 min. ka Yettelu, neograničene sms-ove, 7 GB neta u zemlji i 5,5 GB u zoni Zapadnog balkana. Pošto sam pokrenuo prenos broja u A1 sa idejom da detetu uzmem Mega plan bez plaćanja sledećih 6 meseci, zvali su me iz Yettela i posle kraćeg razgovora agent mi je ponudio 6 x 1din. + 18 x 50% (575 rsd) što sam i prihvatio. Nije bilo baš glatko kao kad sam ugovarao za sebe, jer je jeftin paket, ali što reče neko imaju solidan odliv korisnika i daju pogodnosti koje inače ne bi.Jesi li možda zapamtio naziv paketa? Ističe mi ćerkin smartić satić paket za nedelju dve pa gledam šta da joj uzmem pošto prelazi na telefon, a ovo što su tebi ponudili mi izgleda taman za dete.
Evo sam sebi da odgovorim jer sam saznao juce i danas.Šta Yettel nudi za prenos broja iz A1, a šta iz MTS-a? Ako neko zna...![]()
Ma znam za to al svakako sam gledao Mobile M, tako da mi ne igra ulogu 24x50… ako ti odgovara neki od drugih yettel paketa, pa da odeš kod njih na prepaid… za par dana, u aplikaciji, dobićeš učitanih 50% na bilo koji od postoaid paketa…
Džaba sve to , beze iz yettela sesti kvartal za redom. A1 nalemao novih korisnika trs I pleve. 😄
Ne. Bira sta je povoljnije za njega. Razliku izmedju pune i promo cene srazmerno broju meseci koji je imao popust ili sve pretplate do kraja UO.Moraš i sve rate za pretplatu a ne samo razliku korišćenih meseci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari