Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

pa kaze "ili nesto od dodatne opreme"
tako da podele 5 telefona a ostalo je dodatna oprema.

Svaki petak reklamiraju po telefon ili dva. Za danas kažu Samsung Galaxy A16, prošlog petka je bio isto A16 i Xiami Redmi 13, pa pre toga isto ta dva, pa pre toga XR13 i iPhone 16, i tako dalje. Ne znam samo koji je princip podele, tj. da li je uopšte pravilo da svakog petka neko mora da ih dobije. A ne znam ni ko su dobitnici, morao bi neko da se javi. 😃

Mislim da su im puna usta hvaljenja oko podele telefona,ne poznajem nikog da ga je dobio.
Najviše me nerviraju smarački popusti na razne kupovine.

Opet nude Go extra + za 999 din. (sa e racunom) u Yettel app. Bilo bi super da traje do kraja avgusta. Taman da se prebacim iz A1.

Nije u komercijalnoj ponudi zato ga ne nazlaziš. Moraju oni da ti ga ponude.

Jesi li možda zapamtio naziv paketa? Ističe mi ćerkin smartić satić paket za nedelju dve pa gledam šta da joj uzmem pošto prelazi na telefon, a ovo što su tebi ponudili mi izgleda taman za dete.
Evo da javim šta sam uradio, možda će koristiti nekome. Paket je Go Smart i sadrži 50 min. ka svim mrežama, 5000 min. ka Yettelu, neograničene sms-ove, 7 GB neta u zemlji i 5,5 GB u zoni Zapadnog balkana. Pošto sam pokrenuo prenos broja u A1 sa idejom da detetu uzmem Mega plan bez plaćanja sledećih 6 meseci, zvali su me iz Yettela i posle kraćeg razgovora agent mi je ponudio 6 x 1din. + 18 x 50% (575 rsd) što sam i prihvatio. Nije bilo baš glatko kao kad sam ugovarao za sebe, jer je jeftin paket, ali što reče neko imaju solidan odliv korisnika i daju pogodnosti koje inače ne bi.

Šta Yettel nudi za prenos broja iz A1, a šta iz MTS-a? Ako neko zna... :D
Evo sam sebi da odgovorim jer sam saznao juce i danas.
Obisao sam 4 poslovnice svakako zbog odlazaka u trzne centre i svuda ista prica tj ponuda 6 meseci po 1 dinar, nakon toga puna cena.
Zvao danas kol centar, 24 meseca 50% za Yettel Mobile M i L, na nize pakete 30% dve godine.
Losa ponuda iskreno, A1 i MTS daleko bolje nude za gotovo iste pare :)

… ako ti odgovara neki od drugih yettel paketa, pa da odeš kod njih na prepaid… za par dana, u aplikaciji, dobićeš učitanih 50% na bilo koji od postoaid paketa…

Pozdrav, imam jedno pitanje. Istice mi ugovor 23.08. stoji mi u aplikaciji da mi je puna cena paketa na koji sam imao 50%. Pitao sam ih, oni su rekli da ako ne produzim ugovor do 23 meseca da se 24 mesec racuna kao 25?! Jel ovo istina?

Kod njih je popust 24 obračunska perioda dok je ugovorna obaveza 24 meseca. U tvom slučaju je prvi obračunski period sa popustom bio od 23.08 do 31.08. Zbog toga ti ovaj avgust ispada 25. obračunski period pa na njega nemaš popust. Ako produžiš ugovor, biće ceo uračunat sa popustom ali ako npr prelaziš kod drugog operatera biće naplaćen po punoj ceni

Da li se nešto menjalo u opštim uslovima za postpejd korisnike prilikom raskida ugovorne obaveze, gde je kupljen i telefon ??!
Da li mogu da isplatim rate za telefon + razliku u popustu pretplate za mesece u kojima sam koristio paket i popust ?

Imaš u app kad odeš na svoj profil pa onda na moju paketi. Tu imaš trenutnu cenu otkupa UO...

Ja mislim da se to bira kad je UO bez telefona a sa telefonom da se gleda da se isplati do kraja UO. Jer ti generalno možeš da uzmeš onda tako telefon po "povoljnoj ceni" i odmah prvi mesec raskineš UO. Ranije je moglo čim isplatiš telefon da uzmeš drugi a sad moraš da isplatiš UO pa tek onda (mada valjda daju 3 meseca pre kraja UO}

Jasno je meni to pa zato i kažem da najverovatnije ne može da bira šta je povoljnije za njega, već da mora da plati koliko rata ima do kraja što se tiče UO. Ali svakako neka vidi da njima ili u aplikaciji gde sam napisao...

Nazad
Vrh Dno