Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Verovatno beta u nekoj od malog broja drzava u kojima je moguca ista.Ovo je zvanicno 8 ili je neka beta/karabudzenje?
Verovatno beta u nekoj od malog broja drzava u kojima je moguca ista.Ovo je zvanicno 8 ili je neka beta/karabudzenje?
Zdravo svima. Imam S23 ultra sa 2 fizicke sim kartice. Desi mi se da kad razgovaram na sim 1, a u tom trenutku me neko zove na sim 2,telefon ne zvoni u pozadini vec sam nedostupan.
Da li tako mora ili postoji neko podesavanje da mi obe sim kartice budu dostupne za poziv u istom trenutku,samo da mi za drugu sim karticu zvoni u pozadini kao npr linija 2?
Ajde i oficijelni da bude tako, pa da svi gasimo 😊Baterija i kamera procvetale na ovoj beti oneui 8. Ugasio sam sve apdejte i ne mrdam sa ove bete.
Moraćeš nekako debelo da dokažeš, neke galerije, skrinšotovi. Ovde lebdi duh januarskog 6.1 i pecne nevidljivom kletvom kroz ekran svakoga ko kaže da je nešto od njega bolje, bez najčvršćih dokaza na internetu. 😁Baterija i kamera procvetale na ovoj beti oneui 8. Ugasio sam sve apdejte i ne mrdam sa ove bete.
Ma jok upaljen je fast charging^ da nije do onog uključenog adaptivnog punjenja , meni kad je to uključeno do 40-50% puni baš brzo , posle sporije a od 80 do 100% baš sporo. 🤔
Meni neće da prepozna punjač da sam ubo kabl.To sto brljavi punjenje dal je to charging port ili možda i do baterije?
Brate ovaj Samsung ima ozbiljan problem sa kvalitetom, da nije ovog OneUI odavno me ne bi videli
Evo sad je baterija na 72% vuče 9W, ***....
Verovatno da bih, ali ne leži mi dark mode generalno. Ne znam zašto ali nije mi to to.Da prebacis na dark izvukao bi jos
Sreća moja pa ne koristim ništa od toga, sem LinkedIn-a.Da instaliras bilo koju aplikaciju za drustvene mreze i messenger spalo bi ti to na 5h,sa dark modom ili bez.Ja imam ponekad 6h ali je češće to blize 5h...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari