Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Trazim najbolju ponudu za prelazak iz A1 u Yettel mrezu.

Ističe mi ugovor u A1. Prešao bih u mts ili yettel, da bih pridružio mobilni u box paket, kad mi istekne ugovor sa sbb-om. Trenutno sam na neo 4+3 paketu i to mi je ok.

A1 prepaid sam korisnik,hocu da predjem na postpaid u a1 ili yetel,neka ponuda?

Imam broj u A1 i u MTS-u, oba na postpejdu, isticu ugovori kroz nedelju dana.
Razmisljam o prelasku u Yettel uz kupovinu uredjaja (moze i Yettel banka, uredan je KB svakako) pa ako neko ima neku ponudu neka pise na pm :)

Za par dana mi ističe Ugovor u A1.
Treba mi ponuda za ostanak u mreži ili ponuda za prelazak u MTS ili Yettel.

Ističe mi Yettel ugovor za nekih mesec dana, trenutno Total 40 uz nekih popust imam, koristim Yettel banku kroz max paket. Treba mi ponuda za ostanak u mreži.

Istice mi ugovorna obaveza u Yettel-u ( Total 40 ), treba mi najbolja ponuda za prelazak u A1 neo 30

Potrebna ponuda za prelazak sa pripejda na postpejd bez uređaja u A1, Neo 30 ili Neo 5 sa 50% popusta x 24 meseca bi bili zadovoljavajući.

Da li ovde ima nekog ko bi mogao da pomogne oko ponuda? Pokušaću ponovo. 😊

Trenutno koristim MTS paket Omorika S, koji mi uskoro ističe (trenutna cena: 1.800 dinara). Razmatram prelazak u A1 ukoliko bih dobio povoljnije uslove, ali bih svakako radije ostao u MTS mreži ukoliko postoji mogućnost za bolju ponudu u okviru postojećeg paketa.

Krajem nedelje mi istice ugovor kod A1, i hteo bih da predjem u Yettel mrezu.

Trazim najbolju ponudu za Mobile M paket koji bi objedinio u Yettel Sve.

Uskoro mi istice ugovor kod Yettel, pa bih presao u A1, najverovatnije Neo ultra tarifni paket. Molim za ponudu. :)

Ako ima neko od agenata A1,pitanje je sledece pre par meseci sam uzeo i kucni net preko A1 ranije sam mogao i uredjaj da uzmem sada ne vidim na sajtu tu opciju,da li može ili ne ?

Pozdrav
Za mesec i po dana istice mi ugovor kod yettela treba mi ponuda za telefon i tarifni paket

Jel prisutan agent A1 za Novi Sad? Ako jeste neka mi se javi. Hvala.

1. sept mi ističe ugovor u yettelu, prešao bih u A1 na neo 5 50% plus telefon. Molimo bih agenta za A1 da me kontaktira. Hvala

Ćaletu 15. septembra ističe ugovor u A1 (NEO SURF).
Svi paketi (A1 ili Yettell) koji imaju 40+ GB odgovaraju :)
Kontakt ovde porukama.
Hvala!

Niš. UO za jedan od tri broja u A1 ističe krajem meseca. Najzadovoljniji bih bio da ostanem u A1, prihvatio bih i zanimljivu ponudu Yettela. Mts ne, jer korisnik uz A1 broj poseduje i mts broj sa ugovorom koji je teško nadmašiti.

Ističe mi Yettel ugovor za nekih mesec dana, trenutno Total 40 uz nekih popust imam, koristim Yettel banku kroz max paket. Treba mi ponuda za ostanak u mreži.
Nista za sad. Ako ima neki Yettel agent na forumu neka mi se javi u PP. Hvala.

Potrebna ponuda za neki od sledećih paketa:
  • A1 Neo Surf ili Neo 30
  • Yettel 20/50
Ako neko od mts agenata ima dobru ekvivalentnu ponudu, voljan sam da čujem.
Broj je trenutno u mreži A1 na paketu Neo Surf bez ugovorne obaveze.

Istice mi ugovor 16.8.2025 za 5 dana istice u A1, ako ima neka ponuda za produzetak neka se javi agent na pp
Moze i Yettel agen i mts ko nudi najbolju ponudu, moze sa telefonom i bez telefona

Potrebna mi je ponuda od agenta A1 za prebacivanje dva broja sa pripejda na postpejd i obnova jednog ugovora (možda sa telefonom)..

Potrebna ponuda za A1 ako ima agenta. Već nekoliko godina sam u A1 mreži. Do 10.9. imam Neo 23 Travel.

Potrebna mi je ponuda od agenta A1 za prelazak iz mts-a u A1. Ugovor istekao.

Istekao mi je ugovor u MTS-u, pa bih presla u A1 ako mi se javi agent sa dobrom ponudom!

Uskoro meni i supruzi ističe MTS UO. Ona bi ostala, a ja mogu da pređem ako ima bolja ponuda.

Takođe me zanima i A1 ponuda za optički internet.

Za novi Yettel prepaid broj zainteresovan sam za Go extra + ili yettel m ponudu bez uredjaja putem aplikacije imam ponude za standardnih 50%.

Nazad
Vrh Dno