Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Interesuje me ponuda za obnovu ugovora SBB EON FULL DUO Optika, Novi Banovci.

Mislim da se stari EON (SBB) paketi neće obnavljati. Samo su novi u komercijalnoj ponudi. Nadajmo se da će stari opstajati van ugovorne obaveze, po većoj ceni, kao i do sada.

Neki Yettel agent mi je potreban koji ume da objasni šta se dešava sa starim korisnicima i najbolje opcije za prelazak na nove pakete

Treba mi ponuda za optički internet, bez televizije, kod Yettel-a ili mts-a. Novi korisnik. Beograd.

Treba mi ponuda za optički internet, televiziju i telefon, Beograd, Vozdovac

Tražim najpovoljniju ponudu za Supernova optiku, istekao ugovor samo net mi treba.

Istekao BOX 3 (400/400) pre par dana, trazim najbolju ponudu ili za obnovu istog ili za slicne usluge sa drugim provajderima. U zgradi ima i SBB i MTS optika i Orion optika.
Pije mi vodu i prelazak na BOX 4, pod uslovom da je dobra ponuda.

Istekla UO za mts box3 optika. U zgradi postoji sbb. Lokacija NBG.
Molim ponude, nije bitno koji operater

Tražim ponude za BOX3 optički paket (24x50%). Lokacija Novi Beograd, postoje uslovi za mts optiku. Alternativa: A1 Optika i Orion telekom Optika.

Ističe uskoro box 3 paket, ponuda za MTS optiku 24/50%, ili orion preko antene

Istekla mi je dvogodisnja ugovorena obaveza za BOX3 optiku MTS-a, u zgradi je optika MTS-a i SBB-a u pitanju je Nis Kjazevacka, ako mogu agenti SBB, MTS, ORIONA, YETELA da mi ponude ugovore na 24meseca

Roditelji u Paracinu imaju kod SBB-a EON Full Optiku, obnovljen ugovor pocetkom godine. Zeleli bi da predju na NET TV Premium +, uz odredjene pogodnosti (odredjeni broj meseci po 1din ili neki duzi period sa popustom ili trenutnom cenom paketa koji placaju).

U Call centru trenutno nude za prelazek, 6meseci ista pretplate kao do sada za EON Full i nakon toga ide puna cena za NET TV Premium +.

Molio bih ako ima agenata sa boljom ponudom od Call centra, da se jave u PM. Hvala

Istekao ugovor u MTs-u, potreban mi je samo net, sprovedena je optika. Zrenjanin

Istice ugovor u sbb-u za paket tv+ net. Trazim ponudu za obnovu ugovora, Beograd

Interesuje me ponuda za SBB Net TV Premium + paket, novi korisnik, okvirna lokacija Labudovo brdo, Beograd...

Treba mi ponuda za optički internet, televiziju i mobilni telefon, Beograd, Vozdovac

Interesuje me ponuda za obnovu ugovora, istice uskoro, Supernova. Super Plan 2M.

Potrebna mi je ponuda za novog korisnika optickog interneta i televizije u Yettel-u u Beogradu, Vidikovac ili Petlovo brdo

Ističe mi ugovor u SBB. Molim za ponude bilo kog operatera smo za internet ili za internet+TV. Grad Pirot, Knjaza Miloša 2A

Potreban agent za a1 kucni net.

Interesuje me kakvu ponudu mogu da dobijem za novi ugovor za BOX3 paket na optici u MTS-u, lokacija je u Beogradu

Treba mi ponuda ističe mi u MTS box4crveni,može veći paket Plan 2 internet i TV na drugoj adresi da ostane isti paket Box3 vikendica Molim vas samo ozbiljne ponude,hvala

Istice mi ugovor sa SBB,koristio EON FULL do sada.Potrebne povoljne ponude ili za obnovu ugovora ili MTS BOX 3

Istice mi ugovor Supernova, Net+tv. Trazim bolju ponudu od onog sto su mi ponudili u call centru.

Istekao SBB ugovor, EON full, na adresi postoji optika supernove, preko telefona mi je ponudjeno samo 5 meseci po 1 dinar iz SBB.
Moze i nov ugovor na drugo ime, trazim najbolju ponudu. NS

dve lokacije, Beograd
1. Istekao SBB EON Light
2. Istekao Telekom Box 3 sa Optikom

U obe zgrade ima Telekom Optika

Istice mi ugovor sa Yettelom za optiku -internet+tv.
Potrebna je najbolja ponuda MTS ili Yettel za opticki net+tv. Brzina neta oko 300mbps..
Moze i ugovor na penzionera, novog korisnika.
Hvala.

Vrh Dno